IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmais Video LV No Sērijas - "Affiliate Marketing&quot

Andy

New member
Pievienojies
6. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Hello!
Beidzot šorīt izbrīvēju laiku šim ilgi gaidītam video :D

http://andy.filer.lv/Bookie_Club/file-bookie_club_real.avi.htm

Komentējam klāt, kas nav skaidrs vai, ja radušies kādi jautājumi!

paldies. labs video.

* par tiem signature. forumos kuros nepienem html kodu kodu pats bez problemam var parveidot uz bb kodu kuru pienem visos forumos.
* andy nevajadzetu radit publiski paroles visiem ;)
* kookijus var izdzest. vai ari ja lietotajs pariet uz citu brozeri

:)

Nu par tiem cookies - "average internet user" to nekad nedara (nedzēš ārā), visām affiliate programmām ir šī sistēma, plus "Bookie Club" affiliate programma arī piefiksē lietotāja IP adresi, tā kā labāku risinājumu neatrast :D

Ja kādam ir problēmas ar atksņošanu (tā kā man nerāda bildi :) ) tad var izmantot linku http://www.filer.lv/storage/347d6b002207af5da28d55b7f1f63abc/45b23825/A/An/Andy/bookie_club_real_1169297553.avi
un to video novilkt un tad kaut vai ar VLC playeri noskatīties :)

es ta ari dariju bet ik pa laikam skana raustijas. bet vienalga liels paldies autoram, kurs veltija savu laiku un izveidoja mums so pamacibu.

Man tur nav bilde Vai tā jābūt vai tur kāds speciāls codecs vajadzīgs?

OK ar VLC iet.:)

Dabūsi caur banku pārskaitījumu... Jo uz Latviju to naudu pat atsūtīt nevar kur nu vēl izņemt caur Paypal ;)

Starp citu tiko noskatījos tīri interesants paņēmiens... Par postošanu forumos nekur nebiju dzirdējis, kaut gan biju lasījis diezgan daudz materiālus par targetēta trafika piesaistīšanu lapai. :)

Liels paldies Andy par video :)

P.S. Tikai tas nav priekš manis. jo man ir daudz citu darbu kuriem pat netieku galā :(

Sorry tikai par aizsmakušo balsi - spēcīgs vīruss te plosās :roll:

Paldies Andy par video!

P.S.
Kam ir paziņas Anglijā, īrijā vai Vācijā?
Jāreģistrē paypal un LV nederēs, bija un izdzēsu. :?

Tiem, kuri nevar reģistrēt PayPal kontu - viss o.k., maksājumi tiks veikti uz Jūsu LV bankas kontu (visērtāk būtu "Hansabanka", bet citas arī derēs)

Es redzu, ka esi ķēries pie darba :D Malacis!!!
Es jau protams neloloju īpaši lielas cerības, ka kāds ko izdarīs, bet nu iespēja ir dota ik vienam!!! Tikai jādara un rezultāti nebūs ilgi jāgaida :D

Es ceru, ka visi saprata par tiem linkiem un it īpaši par to "custom keyword link" fīču? Ja kas neskaidrs, rakstiet.

Atpakaļ
Tops