IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pardodu logo!

simonr

New member
Pievienojies
15. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Piedavaju uztaisit dazadu izmeru un stila logo, bannerus. Cena sakot no 15$

Visi ir taisit vakar! Ja labi var tad varu pasedet ilgak un uztaisit daudz normalakus un aizmirsu pateikt ka flash netaisu!

Šitais bija domats drukat uz krekla
tmfarcopyzk3.jpg

Sitais citai firmai
bcszx8.jpg

Vienai PTC adresi
10bux1xx5.jpg

Vel vienai citai
dog1by6.jpg

Sodien vel vienu uztaisiju. Viss ir taisits ar photoshop, tikai ne palmas.
bestcopyxx7.jpg

best2copyca1.jpg

Visu pats sazimeju, tikai palmas ir no bildes. Tai firmai vienkarsi vajag logo kur redzama villa un butu oranza un zila krasa visā logo ieksa. Pirmaja fotka vairak izskatijas ka maja un otro partaisiju ka villu. Labak ir pasam taisit jo tad vaj visu parveidot ja kadam nepatik.

vai ir jau uzdevies paardot kaadu logo? un ja nav nosleepums cik vinni sola par logo? $

es piedalos konkursos un tur ir liela ko konkurence. Parasti par logo dod no 10$ min - pari 100$. pagaidam vel neesmu pardevis nevienu jo 2 dienas atpakal tikai saaku un daziem vel nav konkurs beidzies. Ceru to maju pardot par 20$ :)

Mans jaunakais un labakais darbs kuru jau pardevu tikai vel jagaida kad atsutis naudu.
b5c48e6b3c54.jpg

Sitie jau ir mani pirmie darbi, sudi kautkadi. Pagaidiet sonedel jau uztaisisu majaslapu un varesiet redzet manus darbus.

Beidzot sanemos un uztaisiju savu portfolio, tikai tagad jagaida kad noindekses google un cerams busu pirmaja lapa pie lv keywordiem logo vai hederis Lapa seit
P.s- zinu ka es tur baigo murgu uzrakstiju un ari baigi maz, bet ko tur daudz var muldet :D

simonr teica:
Beidzot sanemos un uztaisiju savu portfolio, tikai tagad jagaida kad noindekses google un cerams busu pirmaja lapa pie lv keywordiem logo vai hederis Lapa seit
P.s- zinu ka es tur baigo murgu uzrakstiju un ari baigi maz, bet ko tur daudz var muldet :D

Nu apsveicu ka beidzot esi palaidis lapu!!! Takā aprīlī jau bij plānots :D
Tā turpināt.Uz Priekšu un Uz Augšu!!!
Malacis!

Atpakaļ
Tops