SirmaisDupsis1
New member
- Pievienojies
- 28. Augusts 2009
- Ziņas
- 0
- Reakciju rezultāts
- 0
Nu es tagad ar 6 refiem un standart account kādi 0.4 - 0.5 centiem pelnu, visi refi aktīvi !
Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
SirmaisDupsis1 teica:Nu es tagad ar 6 refiem un standart account kādi 0.4 - 0.5 centiem pelnu, visi refi aktīvi !
karlito19 teica:SirmaisDupsis1 teica:Nu es tagad ar 6 refiem un standart account kādi 0.4 - 0.5 centiem pelnu, visi refi aktīvi !
pilnīgi negribās tev ticēt,patreiz palasot forumu neobux iet lēnām pa burbuli,sakarā ar jauno biznesmeņu interesi pašiem izveidot savas bux ptc lapas.tās jau savairojušās kā sēnes :lol: un labi ja 5% noturās ilgāk pa mēnesi :lol: jo īres apmaksa ir par mēnesi,nesamaksā īri tavu lapu slēdz.![]()
Kāda īres apmaksa mēnesī? Jebkuru mājaslapu vari turēt sākot no 5$ gadā (hostings + domēns).karlito19 teica:..... jo īres apmaksa ir par mēnesi,nesamaksā īri tavu lapu slēdz.![]()
4 reklāmas * 6 refi = 0.24$ dienā, ja premium tad 0.48$ dienā. Tas ir diezgan nereāliSirmaisDupsis1 teica:Nu es tagad ar 6 refiem un standart account kādi 0.4 - 0.5 centiem pelnu, visi refi aktīvi !
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.