IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pardodu neobux golden acount

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
SirmaisDupsis1 teica:
Nu es tagad ar 6 refiem un standart account kādi 0.4 - 0.5 centiem pelnu, visi refi aktīvi !

pilnīgi negribās tev ticēt,patreiz palasot forumu neobux iet lēnām pa burbuli,sakarā ar jauno biznesmeņu interesi pašiem izveidot savas bux ptc lapas.tās jau savairojušās kā sēnes :lol: un labi ja 5% noturās ilgāk pa mēnesi :lol: jo īres apmaksa ir par mēnesi,nesamaksā īri tavu lapu slēdz. :D

karlito19 teica:
SirmaisDupsis1 teica:
Nu es tagad ar 6 refiem un standart account kādi 0.4 - 0.5 centiem pelnu, visi refi aktīvi !

pilnīgi negribās tev ticēt,patreiz palasot forumu neobux iet lēnām pa burbuli,sakarā ar jauno biznesmeņu interesi pašiem izveidot savas bux ptc lapas.tās jau savairojušās kā sēnes :lol: un labi ja 5% noturās ilgāk pa mēnesi :lol: jo īres apmaksa ir par mēnesi,nesamaksā īri tavu lapu slēdz. :D

Lasīju vienā xxx.com forumā vot neatceros nosaukumu :roll:
Viens varonis esot iesūdzējis vienu ptc buxa īpašnieku tiesā dēļ (50$) kā raksta principa pēc,un ticat vai neticat viņš prāvu uzvarēja,un pieprasīja 20000$ morālo kompensāciju par naudas izkrāpšanu.Tiesa neakceptēja tos 20000$ bet piesprieda 5000$ sodu tam buxa scamerim/krāpniekam.

Tapēc īstenībā es neparakstītos uz sava buxa izveidi,einu zini kās atrodās otrā galā,beigās vel var pamatīgi iekulties. :D

karlito19 teica:
..... jo īres apmaksa ir par mēnesi,nesamaksā īri tavu lapu slēdz. :D
Kāda īres apmaksa mēnesī? Jebkuru mājaslapu vari turēt sākot no 5$ gadā (hostings + domēns).

SirmaisDupsis1 teica:
4 reklāmas * 6 refi = 0.24$ dienā, ja premium tad 0.48$ dienā. Tas ir diezgan nereāli :)

Atpakaļ
Tops