IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Maajas lapa kaa poligons pelniishanai

Iesaku uzreiz Front Page izmest musarā! Ar to progu labus rezultātus SEO jomā ir prakstiski neiespējami sasniegt, jo viņa kods ir pilns ar drazu, kas nu nekādi nepalīdzēs sasniegt augstas pozīcijas SE. Pats lietoju XSitePro un esmu apmierināts:-)

Par vārdu skaitu lapā, cik man zināms, 500 vārdi ir uz šo dienu ir minimums, optimāli 600 - 1000.

Andy teica:
Iesaku uzreiz Front Page izmest musarā! Ar to progu labus rezultātus SEO jomā ir prakstiski neiespējami sasniegt, jo viņa kods ir pilns ar drazu, kas nu nekādi nepalīdzēs sasniegt augstas pozīcijas SE. Pats lietoju XSitePro un esmu apmierināts:-)

Par vārdu skaitu lapā, cik man zināms, 500 vārdi ir uz šo dienu ir minimums, optimāli 600 - 1000.

xsitepro ir ok, tikai nepatiik ka neelastiigs dizainaa :) bet nu jaa, prieksh iesaceejiem labs paliigs seo un automatizaacijaa:)

ak jaa, ar frontpage var stradaat, tikai koda rezhiimaa ;) kaut gan par notepad nekas nav labaaks :) vai FAR editors :)

notepad for ever ;)))

php+mysql ir vislabaakais editors ;P

tb, phpmyadmin sapastee tekstus un gjeneree saitus ka nemetas :D

Ar nosacījumu ka kautko (vislabāk ļoti daudz) saproti no kodēšanas.

Un parastais Notepad nekādi nebūs labākais variants, jo neveic koda iekrāsošanu.
editplus2 ir zināms kā labs editors, un frontpage ir gan arī "designer" skats, ne tikai kods. bet frontpage ģenerētais kods ir pēdējais CRAP.
ja veido lapu frontpage jau vari rēķināties, ka tā kā esi iedomājies, izskatīsies tikai iexplorer, bet citos pārlūkos iespējams juks un bruks.
Bet priekš iesācēja protams tāpat noderīgs, var ķepināt ka nemetas :D

ADMINS teica:
editplus2 editors shkiet erts un atri var riikoties. tik nezinu, vinjsh tur piesarnjo kauko vai nee?
Nevar piesārņot to ko pats raksti :D
vai nu uzraksti savu kodu labi vai pa kāpostiem, nav vairāk variantu.
sārņojas ja veido vizuāli un proga sūdīgu kodu ģenerē.

notepad 2 iekraso kodu. visai erta programma netikai web koda redigesanai.

individual teica:
Ja cilvēks to neprot diezvai būs jēga. Papriekšu vel papies pāris gadiņi kamēr iemācīsies pats taisīt lapas.
Nevajag pāris gadiņus, ar pāris nedēļām pietiek ;)
Starp citu, ļoti smuki saitiņi sanāk, ja taisa 3 daļās ar header.php , index.php (un pārējās patstāvīgās lapas) un footer.php
Tad var smuki reklāmas pa malām, augšā un apakšā salikt :lol: Un pa vidam arī visus tos tekstus un materiālus, kam nu savu saitu esi paredzējis. Tad nevajadzēs katrai patstāvīgajai saita lapai veidot augšu apakšu un sānus no jauna, vienārši ieliec pamata .php dokumentā header.php un footer.php ;)

Ja tu esi meitene, tad super gudra :) neko tadu negaidiiju:) slinkums dara brinumus:)

Nu es esmu vel slinkaks tada dadijuma! :D
Statiska lapa ar elementiem kas nemainas un pa vidu tiek tikai ieklauts texts.
Un ari nebus neku, nekas jamaina lieki. Vajag pamatigakas izmainas izmainam tikai index. a texti ta viernalga kadi, iet centra ieksa.

Jā, tas arī labs variants. Bet man kautkā dikti pie sirds tie header un footer(i) =))
Un jā, pārstāvu mūsu stipro dzimumu - sievietes :D :twisted:

ak jaa, iesaku izvairitiies no

index.php?lapa=3
index.php?lapa=7&info=8&kautkas=9

hmm un ko sandi lai daru ja gribu iedot direct link draugam :D? kada vaina ar to adresi, hmm nemaz isti nezinu ka var dabut pliko, ja nu vienigi forma padot caur post, bet tad jau jataisa javascript vai kkas tml :/

Normala paradiba, ja ir kautkada ieklausana tad vienmer bus kautkas tamlidzigs tavai adresei. Protams mekletajiem tas parak neder.

Lapas var iemaaciities taisiit 5-aas minuutees ja runa ir par super profesionaalaam tad protams ilgaaks laiks. Ljoti daudzi servisi laipaardotu hostu piedaavaa papildus maajas lapas konstruktoru...un izveidot lapu nav nekaada mmaaka...intway, yahoo u.c.Pelniit var saakt ar pashu elementaaraako lapu jaamaak to reklameet un piedaavaat reaalu konkureetspeejiigu info vai produkciju....

njaa daudziem tomeer nav uzticiba kko pirkt no lapas kas ir uz haljavaa templeita :D

Vispirms nav daudz taadu kas atskjir kura lapa ir izveidota uz servera par velti un uz maksas...piemeeram intway ir profesionaals apmaksaats serviss un yahooo par velti...savukaart es zinu daudz piemeerus, kad redzot biznesa piedaavaajumu no profesionaalaa saita es eju prom jo tas ir pilns ar flashiem dekoreejumiem un pasha svariigaakaa nav...noreekjinu sisteema, droshiibas sertifikaats komentaari kaa pirkt u.t.t.
Es starpciti visvairaak partnerus esmu dabuujis cauri lapaam kas ir izveidotas uz serveriem-bezmaksas...Protams vienmeer ir svariigi noraadiit partneriem ka tev ir arii saits izvietots uz apmaksaata hosta....

Atpakaļ
Tops