IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Maajas lapa kaa poligons pelniishanai

bums

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Maajas lapa kaa poligons pelniishanai.
kur gan vislabaak eksperimenteet ar pelniishanu vislabaak izmantojot savu maajas lapu kas ir uz apmaksaata hostinga un ir atkariiga no tavaam intereseem.
Man taa ir (skati parakstaa lejaa domeens boze1) te es izmeegjinu dazhaadu projektu linkus banerus un iespeejas. Te var atrast nmanus populaaraakos izsuutiijumus, kurus lasa vairaak nekaa 1000 partneru...Prieciigus Ziemassveetkus!!! Jaa peedeejos izsuutiijumos esmu informeejis par sho jauno FORUMU!!!

Nu es ar to domāju, vai var likt mājās uz sava kompja. Uzinstalēt Apache server un aiziet.

Briksons teica:
Nu es ar to domāju, vai var likt mājās uz sava kompja. Uzinstalēt Apache server un aiziet.

Nu nez, cieniitais, izklausas nenopietni. Jaa, majas apachi uzlikt lai 'developotu' lapu ir okay, bet nu hosteet vajadzetu tomer tur kur ir hostings. Vinji tomer ari censhas nodroshinat labaku atramu utml.

Bet cik tad daudz tur var nopelnīt ? A kā tas viss strādā ? tjipa banera izlikšana ? lapas apmeklētība ?
cik zinu tad lai kko nopeļnītu vajag lielu lapas apmeklējumu.

janiss teica:
Bet cik tad daudz tur var nopelnīt ?

no 0 liidz vairakiem tukstoshiem dienaa :) pasham rekords ir ap 1200/dienaa, paris pazinjas ap 7000$/dienaa.

janiss teica:
A kā tas viss strādā ? tjipa banera izlikšana ? lapas apmeklētība ?

Banneri ir nefektiigi, vajag izveidot aprakstus/reviewus, saliidzinaajumus pa produktiem, rekomendeet, utml

janiss teica:
Cik zinu tad lai kko nopeļnītu vajag lielu lapas apmeklējumu.

Nu teiksim, 100 apmekleetaaji nedeeljaa buutu veelams. Protasms, ja apmekleetaaji ir ljoti mekjeeti, arii 1/10 var kljuut par priceeju, un tadejadi dot 1, 10, 100 vai pat 200$ komisijaas :)

es saaku taisit savu majas lapu, bet nesaprotu ka tur var ielikt reklamas lapas malaa? mana majas lapa angello.wordpress.com un ka var dabut tur trafikus? varbut kads varetu paskaidrot ko un ka tur darit?[/url]

nu izsktaas ka pashvaki tev ar html un php, tas ir wordpress jeb isak sakot cms (content management system) kas spej ierobezhot tagus tava textarea fieldaa, kr4 panjem pierego lapu (info doemns tikai par 1,75 USD :D), uzliec uz free vai maxas servera un taisi normalu nevis kkaadu pakaljdarinjaumu. Wordpress ir laba vieta ka p[apildus elements nevis primarais!

Ja cilvēks to neprot diezvai būs jēga. Papriekšu vel papies pāris gadiņi kamēr iemācīsies pats taisīt lapas.

runcis teica:
es saaku taisit savu majas lapu, bet nesaprotu ka tur var ielikt reklamas lapas malaa? mana majas lapa angello.wordpress.com un ka var dabut tur trafikus? varbut kads varetu paskaidrot ko un ka tur darit?[/url]

trafiks buus no taa ka busi sarakstiijis teiksim 100 lapas, un bus vismaz 100-500 linki kas linkojas UZ tavu lapu:)

Lapa, ja taa logiski skatas, nu vismaz 100 vaardi, bet labak, no 200 - 600 wardiem:)

Cik ir vardu lapaa? Iekopeejam wordinjaa un Tools -> word count

Nu protams, var jau arī tā, bet tas nav nopietni. Tad jau labāk uzreiz ņemt gatavu risinājumu un miers, strādā tikai pie satura.

Atpakaļ
Tops