IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Lēts/Labs hostings

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs epro
  • Sākuma datums Sākuma datums

epro

New member
Pievienojies
5. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Piedāvāju lētu un labu hostingu arī pārējiem, kas vēl nezin par viņu.

http://service.lacehost.com/aff.php?aff=109

Pats jau aptuveni pusgadu lietoju, tikai vislaik mainu mājaslapas, jo nevaru īsti izlemt, kurā nišā sākt spiesties. Bet principā traucējumi nav manīti, vienmēr tieku iekšā cPanelī, kad vajag. Un pats labākais, ka cena ir maksimāli minimāla, tikai nieka 1.99$. Protams, cPanelis 11, turklāt par nieka cenu jūs iegūstat:

Space - 1500 MB
Bandwidth - 20000 MB
Features -
* cPanel 11
* PHP 5
* MySQL 5
* Subdomains - Unlimited
* Add-On Domains - Unlimited
* Parked Domains - Unlimited
* MySQL Databases - Unlimited
* Email Accounts - Unlimited
* Mailing Lists - Unlimited
* FTP accounts - Unlimited

Nu principā viss, tālāk jau paši noskaidrosiet. Vienīgais ko lūdzu, ja izmantojat šo hostingu, ejat caur šo linku, lai man ar atlec kāds labumiņš.. ;)

http://service.lacehost.com/aff.php?aff=109

Aizmirsu piebilst, maksāt var ar PayPal, Alertpay, Moneybookers.

Vispār tas ir kvalitatīvs? Domāju ņemt hostingu un reģistrēt domēnu. Nav gļuku ar hostingu?

Offtopic: Vai tas ka man tagad mājaslapa ir uz Ucoz bāzes var ietekmēt traffiku? Vai ja ņemšu bez Ucoz būs labāk?

Hostings ir kvalitatīvs, kā jau teicu, gļuku vai offlaina nav. Par domēnu nezinu, pie viņiem nepirku, bija izdevīgāks pirkums, tapēc vienkārši dns saliku, kā vajag. Ucozam ir samērā daudz mīnusu, sākot ar tādām lielām lietām, kā vajadzības gadījumā pārnest datubāzi nebūs iespējams, un beidzot ar mazākām, bet arī nozīmīgām lietām, kā piemēram dažādas obligātās reklāmas! Principā, domāju, ka labi uzstādīts wordpress blogs uz normāla maksas hostinga būs traffika ziņā ienesīgāks nekā ucoz. Domāju, ka arī citi to uztvers kā mājaslapu ar nākotni. Manā uztverē ucoz mājaslapām dižas nākotnes nav, bet tas, protams, ir tikai mans viedoklis.

Kur tad var dabūt lētu Domain name? Kur var reģistrēt lēti?

Es tad dabūju no viena drauga pa pavisam nelielu summu, bet jā, name.com ir izdevīgi. Ja ņem .info, tad nieka 1.99 pašlaik, bet iesākumam info der pat ļoti labi, protams, ir kas uz info skatās kā uz galīgi lētajiem domēniem, bet no otras puses tādi tie arī ir... :D Bet nu tas neko neizsaka, jo ja tas ir pirmā līmeņa domēns, tad aizmugurē var būt da jeb kas... :D

Njāā laikam ņemšu info domain un hostu no autora ieteiktā, tikai jāmācās būs ar WordPress taisīt!

Wordpresu lieto daudzi, tāpēc ka tas ir ērts un samērā viegli lietojams. Ar pareizajiem pluginiem arī ļoti ļoti draudzīgs meklētājiem. Supports ar samērā labs, tāpēc nevajadzētu rasties problēmām.. ;)

nu jā hostings labs man patik tas ka ja uzdod jautajumus administracijai tad vinji kvalitativi atbild ;)

ADMINS teica:
name.com labakais variants.

pashlaik tur .info domaini par nepilniem 2 dolariem.
es to domeenu tur nopirku tiko, un raadas active, a es nezinu kas jadara lai ievadot domenu uz manu webu aiziestu :( es nez kur kaadu IP vai ko tamlidzigu ievadiit.
P.S - webu hosteju uz sava PC

Atpakaļ
Tops