IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Help

Kukiits@gmail.com paypal e-mail. Vienkārši man atnāca vēstuli ka 2 dienu laikā kontu slēgs jo ir neaktīvs. Bet man izmaksa no bux.to bus pēc 5 dienām . Iepriekš jau paldies kas aizsūtīs.

kukiits teica:
Kukiits@gmail.com paypal e-mail. Vienkārši man atnāca vēstuli ka 2 dienu laikā kontu slēgs jo ir neaktīvs. Bet man izmaksa no bux.to bus pēc 5 dienām . Iepriekš jau paldies kas aizsūtīs.

Neviens neslēdz PayPal kontu par to, ka tas ir neaktīvs.

Tu droši vien saņēmi "phishing" e-mail.

Ja Tu nospiedi linku tajā e-mailā
un no tā ielogojies iekš PayPal -
kādam Onkulim tagad ir brīva
pieeja Tavam PayPal kontam :-)

Andy

Tagat sapratu kas par problēmu . PAldies tam kas atsūtija. Problēma ir tāda ka man nav apstirināts konts :( Un man nav arī kartes ar ko viņu apstirināt . Vai ir kāds cits veids kā to izdarīt ??

Nu vispar jau nevajag neko apstiprinat ja tev vel tur nev bijusi 100$ limits. Bet ja tev ir 16 gadi tad vari drosi aiziet uz uztaisit par brivu hansabankas karti, tas aiznem pus stundu un nakamaja diena vienkarsi jaaiziet pakal kartei. Vienigais karte jabuut kadiem 3ls, jo vienu latu tev nonems par pievienosanu un vel 1.5 eiro, kurus velak tev paypal atdos.

Atpakaļ
Tops