IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Hakeru uzbrukumu upuri HYIPs

bums

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Hakeru uzbrukumu upuri HYIPs!!!
http://www.gptadvertise.com/?ref=284
hakeri ielauzaas nokonfigureeja Egold kontu un tie kas veica apgreidus zaudeeja naudu un apgreidus nedabuuja.
Es arii no taa cietu, buutiiba sponsora gljuks jo tie nemaaceeja aizstaaveeties...Ja domaajat shajaa projektaa darboties tad apgreidus peerkiet pa vienam un arii ja nav zheel naudas.

http://www.7x20daily.info/?ref=16
apgreids arii uzreiz nenotika...gaidu admina paskaidrojumus

Ok ko jums iesaku - tie kas tyk stuurgalwiigi grib pirkt apgreidus un negrib naudu pakaast uzreiz jauw pie apgreidu pirkshanas - taatad ja saitam naw INVISUS banku kontu neuzlauzhamiibas antiwiirus ( kuram nestaaw klaat nekaadi kaspirovski un hek zina kaadi wel parodijas par antiwiirusa teemaam) tad sho saitu wr uzlauzt pat skolnieki, waj ari saita adminiem buus labs iemesls ar ko aizbildinaaties kad tie muks ( un tas NOTEIKTI notiks - wienk. sisteema pakljauta 100% riskam)

Neuztweriet manus postus par aizwajnojoshiem..wienk. es tieshaam wairaak zinu - un man zheel ka cilweeki tyk leetticiigi atdod naudu kawkam bezmazwaj uz bobi taateikt.. bet es arkaadreiz taads biju

Es HYIP projektus izmantoju savu resursu reklameeshanai un veiskmiigi..nu ko noziimee 0.01 apgreids ja caur to var dabuut jaunus refus..bet ja projekts nepilda saistiibas par to jaazin visiem...Neesam jau nemaz tik naivi tie kas seerfo ar kloniem un iegulda hyip-os...mums shis veids patiik un ir izdeviigs savu uzdevumu risinaashanai. :P

bums teica:
Es HYIP projektus izmantoju savu resursu reklameeshanai un veiskmiigi..nu ko noziimee 0.01 apgreids ja caur to var dabuut jaunus refus..bet ja projekts nepilda saistiibas par to jaazin visiem...Neesam jau nemaz tik naivi tie kas seerfo ar kloniem un iegulda hyip-os...mums shis veids patiik un ir izdeviigs savu uzdevumu risinaashanai. :P

a cik daudz izdodas nopelnit ar shitajiem 'sviestiem' (atvainojos) :)

sandi beidz kasities. katrs pelna ka mak un ka vinam patik. ja zini labaku veidu tad pastasti un pamaci ka tas jadara, nevis kasies klat citiem. tas nav tikai seit, bet ari citos topikos

skrachs teica:
sandi beidz kasities. katrs pelna ka mak un ka vinam patik. ja zini labaku veidu tad pastasti un pamaci ka tas jadara, nevis kasies klat citiem. tas nav tikai seit, bet ari citos topikos

Nu piemeram, Affiliate marketing paskaties. Sanjem $ par padarito darbu.

Ja specializeejas ar pelniishanu augsta riska projektos tad var nopelniit normaali, vieniigi daudz jaastraadaa regjsitreejoties slikto projektu nomainjaa ar jauniem paraleeli darbojoties ne mazaak kaa 35-os...u.t.t. Taa ir gaumes lieta...Ar forexiem un akcijaam ir atkal savas nianses es kaadreiz pelniiju Latvijas birzhaa kad notika straujaa prihvatizaacija tagad intway platformaas...sheit arii jaaskalda risks jaapeeta birzhu grafiki jaaseko visaada veida pasaules zinjaam u.t.t.t visur te jaastraadaa tikai jautaajums ir tur kas kam patiik...

bums teica:
Ja specializeejas ar pelniishanu augsta riska projektos tad var nopelniit normaali, vieniigi daudz jaastraadaa regjsitreejoties slikto projektu nomainjaa ar jauniem paraleeli darbojoties ne mazaak kaa 35-os...u.t.t. Taa ir gaumes lieta...Ar forexiem un akcijaam ir atkal savas nianses es kaadreiz pelniiju Latvijas birzhaa kad notika straujaa prihvatizaacija tagad intway platformaas...sheit arii jaaskalda risks jaapeeta birzhu grafiki jaaseko visaada veida pasaules zinjaam u.t.t.t visur te jaastraadaa tikai jautaajums ir tur kas kam patiik...

Ok, ja bilde Tava, tad jautaajums cik tad daudz shads nopietns viirs nopelna ar shiim lietaam?

Saprotama skepse! var arii teiksim smieties par to kaa seetnieks straadaa vai maz veerts par taadu naudu censties...Vai varbuut parlamentaarietim liekas ko tie tur trakie par 200 seezh muitaa vai paardod tramvajaa biljetes...taa vareetu turpinaat....Bet domaaju jautaat cik tad iisti tu pelni nav korekti un tas neko nenoziimee. Es varu pateikt jebkuru summu un tu nevareesi to paarbaudiit. Galvenais jau ir buutiibaa vai var pelniit internetaa un kaa to saakt dariit iesaaceejam. Es specializeejos uz to ka testeeju dazhaadus projektus un necenshos ar vienu veidu pelniit piemeeram HYIp...bet ik pa briidim paarbaudu kaa darbojas viens vai otrs veids...Guustu gandariijumu par katru jaunu partneri, kas pateicoties man ir atradis savu pelniishanas veidu un pamazaam guust finansiaalo neatkariibu...

Agonijas stadijas HYIPiem...
1. Saak kaveet maksaajumus 1, 2, 3 dienas...
2. Skaidrojums-hakeru uzbrukums (vai profilakse serverim)
3. Hakeri uzlauza apgreids neienaaca...luudzu nopeerciet jaunu apgreidu...
4. kaadu laiku saits pieejams bet vairs nemaksaa un neatbild uz veestuleem.
5. Saits pazuud uz meenesi...
6. atsuuta veestuli ar jaunu projekta linku...tikai ne vienmeer jaunais saak darbiibu ar sapelniitaa izmaksaam...

Veiksmi...iesaku apstaaties ja ir punkts 1.!! 8)

Atpakaļ
Tops