IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ePassporte

aa un vēl cik ilgā laikā atnāk tā VISA ? ir kādam vispār pieerdze ar epassport ?

Nesen sanjeemu pirmo iemaksu uz epassporte 125$ no kaadas affiliate programas. 5$ atvilka automatiski. karti neesmu pasuutijis. izmantoju to naudu kaa VISA virtual un norekinos internetaa taapat kaa ar istu visa karti.

Nu vo man tieši inteersē Visa un kā ar naudas izņemšanu latvijas bankamātos. Itkā jau nevaidzētu būt problēmai, bet....

domaju ka problemam nevajadzetu but jo taa ir starptautiska karte ko vinji izsniedz. man ir payoneer karte no arzemeem un mierigi iznjemu naudu bankomaatos.

Man ar ir payoneer karte - no kurienes vēl tur var uzlikt naudu?
Vai nevar gadījumā no alertpay vai Paypal arī?

sveiki tiem , kuri lieto epassporte! Vinju majaslapaa rakstiits ka Latvijai ir ierobezhojumi. Kaadi tie ir?

Atpakaļ
Tops