IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Ebay negodīgie pārdevēji / pircēji

vectevs

New member
Pievienojies
3. Decembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Varbūt ir te kāds jurists :D ? Kas reāli man draudētu ja es ebay notirgotu mantas uz kādiem 5-10K bet reāli tās neizsūtītu, nu nejau vienam pircējam, bet vairākiem. Esmu ebay forumā lasijis, ka pārsvarā neviens apkrāptais pircējs nav dabujis savu naudu. ir jau PayPal protection $200-2000, bet ja pircējs 45 dienu laikā neko neziņo PayPal tad viņš nekā nedabuj. Kā arī FIB neuzsāk nekādu izmeklēšanu datornoziegumiem kuri mazāki par $5000.

Magic dates, if you don't get the item you won:

* 07 days after payment: Seller can lose PayPal Seller Protection if item not shipped by this date.

* 10 days after listing close: First date to file with eBay, and have not heard from your seller. Consider pulling seller's ID info and phoning him/her if emails remain unanswered.

* 20 days after payment: Seller can lose PayPal privileges if widget not sent by this date

* 30 days after payment: Last date for seller to ship without violating FTC rules. (If no earlier date was specified in the auction)

* 45 days after payment: Last date for buyer to file a Dispute with PayPal (to get a refund, the Dispute must be followed up with the filing of a Claim within 20 days.)

* 60 days after CC invoice: May be last date for buyer to file with credit card company

DO NOT IGNORE THESE DATES, OR YOUR CHANCES OF GETTING A REFUND APPROACH ZERO!

Got Scammed? Here is a list of places to which you can complain:
http://www.pirsquare.notlong.com/complaints.html

Lai nu ko, bet šitādu krāpšanu gan tev neiesaku.
Sabojāsi visu savu atlikušo dzīvi.
Tiksi visādos melnajos sarakstos, ārzemēs nekad nedabūsi kredītkarti, paypal vairs nekad nelietosi, ebay nekad nelietosi utt.
Labi ja vēl cietumā netiksi.

Turklāt kā tu grasies naudu no paypal dabūt ārā? Pārskaitīsi uz savu debetkarti? Vēlu veiksmi sarunās ar policiju.

Rakstu no cietuma maksas interneta zaales. Mani iesedinaja uz 2 gadiem, jo izkrapu 25-30k $, bet man par to tikai 2 gadini un nebija mantas konfiskacija. Sanak ka mana menesa alga ir kadi 600ls menesi neko nederot :roll: Velu veiksmi man apsargs steku jau dibene baaz cau !

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

kur tadas asas idejas rodas ? Taks nevajag gandet citiem un sev dzivi ! :shock:

Atpakaļ
Tops