IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

bizness mazpilseta

edgarrr

New member
Pievienojies
7. Marts 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Kads bizness saja laika varetu aiziet mazpilseta?
Teiksim- saulkrastos.
Vasara daudz cilveku, bet arpus sezonas laika?
Bija doma ar malku, varbut vel ir kkas tads ar ko varetu nodarboties?

Audzē austersēnes. Vienkārši, izdevumi ir nelieli. No vienas partijas mēnesī ap 500-600 Ls var nopelnīt + izdevumi.

cik saprotu sada veida bizness ir sezonas ?
Bet vajadzetu kko ilgterminam.

tas nav sezonas darbs, šīs sēnes ir jāaudzē istabas temperatūrā. Viena sēņu partija - 1 istaba. Palasi googlē info.

Alex250 teica:
tas nav sezonas darbs, šīs sēnes ir jāaudzē istabas temperatūrā. Viena sēņu partija - 1 istaba. Palasi googlē info.

Paldies par ideju, bet kapec Tu doma, ka sada veida bizness aizietu mazpilseta, kur cilveki ir padaudz tikai siltaja sezona?

es te nedaudz interneta pasmelos informacijas un cik cilveki raksta, ka pagruti ir ar to pardosanu.
Tev ir bijusi saistiba ar austersenu audzesanu, ka zini, ka sis varetu iet no rokas? :)

Pārdot nav problēmu, ja sēnes nodot austersēņu biedrībai. Mans draugs drīzumā sāks audzēt sēnes.
Ja Tu būtu programmētājs, es tev piedāvātu vēl vienu labu ideju ;)

Alex250 teica:
Pārdot nav problēmu, ja sēnes nodot austersēņu biedrībai. Mans draugs drīzumā sāks audzēt sēnes.
Ja Tu būtu programmētājs, es tev piedāvātu vēl vienu labu ideju ;)

Nu tad cik esmu sapratis, ka sim biznesam vieta/rajons/pilseta nav butiski. Galvenais ir dabut to telpu/as un audzet tas senes. Un talak visu laiku parvadat uz to austersenu biedribu.

Ir svarīgi, kur audzēsi sēnes un kur atrodas uzpircējs. Jo tālāk vedīsi, jo lielāki ceļa izdevumi. Pie izdevumiem var pieskaitīt elektrību un zāģu skaidas. Tāpēc visos sīkumos jāizpēta šis bizness, jāsatiekas tev ar sēņu audzētājiem, to pašu biedrību...

Ir pat kompānija Rīgā, kas nodarbojas ar sēņu sudzēšanu, viņi vienmēr meklē darbiniekus.
Kā es sapratu, tev iedot sēnes tu audzē un nodod viņiem.

Twingg teica:
Ir pat kompānija Rīgā, kas nodarbojas ar sēņu sudzēšanu, viņi vienmēr meklē darbiniekus.
Kā es sapratu, tev iedot sēnes tu audzē un nodod viņiem.
Ne tikai Rīgā.

Lielākām firmām pat ir filiāles vairākās pilsētās Latvijā!

Pilnas avīzes ar šiem sludinājumiem, pat brauc pakaļ etc Esmu dzirdējis baigais čakars ar viņām. Zāli audzē, tai vienmēr būs noiets :lol: :lol:

Kads bizness saja laika varetu aiziet mazpilseta?
Teiksim- saulkrastos.
Vasara daudz cilveku, bet arpus sezonas laika?
Bija doma ar malku, varbut vel ir kkas tads ar ko varetu nodarboties?

.. būtu interesanti izlasīt.. ko pamēģināji?

Atpakaļ
Tops