IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana 1. I bizness

diucplesis

New member
Pievienojies
27. Oktobris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicināti!
pareizāk labrīt! :D
jau labu laiku iegriežos šajā forumā un lasu gudrības.
tā nu pienāca man laiks un uztaisiju savu pirmo mēginājumu kko nopelnīt! :D

tur gan vēl ir daudz darāmā priekšā.
sānā saliku linkus no clickBank! :d

domāju ka tagad vajadzētu sākt reklamēt. tik īsti vel nezinu kā
štukoju ka varētu pamēģināt ar tiem forumiem...
un vēl reiz kkur maniju ka bija kkāds pingout vai kautkāds tāds saits ar kura palīdzību varēja tākā noreklamēties
ā un vēl gaidu apstiprinājumu no adsense

un pats links ir te
http://thinkesential-howtofindjob.blogspot.com/

1) Ieteiktu nepažēlot $5 un tikt vismaz pie unikāla raksta - nevis plaģiāta, ko google tāpat nenovērtēs
2) Panāc, lai google noindeksē tavu blogu
3) Tālāk jau var domāt par reklamēšanu

jarp. rakstis ir plagiārs....
tagad štukoju ko darīt lietas labā.
jārunā ar čomiem lai izskaita man uz paipala piecus bakšus

tagad arī pats sāku rakstīt rakstus sev... kad uznāk... šķiet ka nav tik traki nemaz... kautgan domrakstos parasti bija 2

un ar to arī viss beidzās.

Googlei nepatīk blogi ar adsensi - viņi paši grib pelnīt. bet nu visdrīzāk to blogu atpakaļ nedabūsi - taisi tik aukšā jaunu.
Droši vien pārkāpi kādus noteikumus. man ar 2 blogi jau nobloķēti un rakstīt viņiem jēgas nav - nevienu atbildi vēl neesmu saņēmis.

Googlei nepatiik blogi ar adsensi? Tur tu gan kljuudies ;) Visiem blogger kontiem google piedaavaa ievietot adsensi, bet ja tev nav, tad piedaavaa registreet.

ADMINS teica:
Googlei nepatiik blogi ar adsensi? Tur tu gan kljuudies ;) Visiem blogger kontiem google piedaavaa ievietot adsensi, bet ja tev nav, tad piedaavaa registreet.

tu gribi teikt ja es visus savus affilet linkus noclokošu tad google atļaus man uzlikt adsensi uz tādas mājaslapas kas ir pārbāzta ar PTC sitiem un partnerprogramām? vai tas vairāk darbosies ja mājaslapas samesta kpā no linkiem nevis unikāla teksta?

Ar adsensi tam nav sakara. bet weblapaa kas reklamee PTC saitus, nav ieteicams likt adsensi jo var dabuut banu. Un nav ieteicams ari reklameet savu lapu ar PTC saitiem ja tev tur adsense iekshaa jo adsensi tadi apmekletaji nepatik, atkal var dabut banu. Bet affiliate linkus var likt cik grib savaa lapaa kopaa ar adsense, bet ja nebuus laba satura, tad tapat apmekletaji nenaaks. Ja nevari vai negribi stradat pie taa lai apmekletaji naak no googles, tad der arii ka naak piemeram no youtube videos, socialajiem networkiem, tadiem kaa facebook, twitter un citiem, rakstu katalogiem utt.

Atpakaļ
Tops