IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Vērtīga informācija par brīvu !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Sveiciens visiem.

Šis ir mans pirmais posts šajā forumā, kautgan jau kādu laiku šeit apgrozos, man vairāk patīk lasīt :).

Pats jau nodarbojos ar Affiliate Marketing, biku vairāk kā 1 mēnesi, nevis "pļerk, pļerk" bet gan "deep and hard" un esmu jau saņēmis pirmo čeku :)

Jau kādu laiciņu šeit ik pa dienai iegriežos, bet nav neviens pieminējis ( vai neesmu pamanijis), ka kāds pieminētu vienīgo vietu internetā, kur var dabūt vis labāko informāciju par brīvu saistībā ar Internet Marketing'u, bieži vien pat daudz labāku nekā daudzos WSO ( ebook'os u.c. ). Saita nosaukums, jeb precīzāk forums - www.warriorforum.com . Forums jau pastāv kopš 1997 gada, un ir īsta zelta bedre. Tur var smelties informāciju par visiem IM veidiem. Tur apgrozās daudzi ļoti pieredzējuši un gudri cilvēki, kas pilnība iztiek no Internet Marketing'a, nevis tie "Guru", bet gan tiešām īsti eksperti. Daudzas reizes Warrior Foruma biedri var dabūt jaunu ebook'u vai kādu citu relīzi pa "lēto", un ir ļoti daudz noderīga infa. Ja esiet apņēmušies puslīdz nopietni nopelnīt kautko internetā, tad Warrior Forums būs tas īstā vieta kur sākt. Biedri ir ļoti draudzīgi, un ļoti izpalīdzīgi.

Gribu vēl piebilst to, ka, ja gribat sākt ar Affiliate Marketing'u, tad rekomendēju iegādāties e - book'u http://www.nichemarketingoncrack.com/ ( tas nav affiliate links). Grāmatas autors ir Andrew Hansen, kurš jau 20 gadu vecumā ir uzsācis pelnīt tādu naudu, lai varētu pilnībā uzsākt savu i - biznesu, strādājot mājās. Andrew Hansen ir arī Warrior Foruma biedrs, kurš ir ļoti izpalīdzīgs. Labāko grāmatu autori, kuri ir eksperti savos lauciņos, nevis tie visi "guru", lielākā daļa no viņiem arī ir Warrior Foruma biedri, kas padara šo forumu par īstu informācijas zelta bedri.

Bet vienīgais, cik es redzu, un pats tādas kļūdas esmu pieļāvis, ir tas, ka daudzi cilvēki ir pilnībā paralizēti ar informāciju. Un nezin no kuras vietas sākt, un kā to izdarīt, un beigās tik un tā nekur nenonāk. Nu vienīgais veids lai sekmētu savas entās stundas lasot visādu informāciju, ir likt to lietā. Protams, būs klupieni, un Internet Marketingam tas ir ļoti raksturīgi, ka sākumā nekas neizdodas. bet nedrīkst padoties, nekādā gadijumā nedrīkst. Pirms es nopelnīju savu pirmo dolāru internetā pagāja 7 mēneši. 7 mēneši būtībā pavadīti "uz haļavu" klaiņojot pa internetu, meklējot kautko, kautkur, kautkā. Bet reāli kā to praksē likt nezināju, vai negribēju to darīt. Jo iemesls, kāpēc tik daudzi cilvēki jau aziet no IM, pat to kārtīgi neuzsākuši ir bailes par sakāvi. Man pašam tā bija, baidijos kautko uzsākt, jo domāju, ka nekas neiznāks, un bailes no sakāves bija. Tad nu beidzot, es sevi pierunāju kautko reāli darīt, protams pašā sākumā "dabuju pa kaklu", nekas neiznāca, pa nedēļu uz manu saitu bija "atnākuši" 12 visitor'i, kuri 8 no tiem bija Search Engine Roboti. Tad nu palaidu, savu otro mājas lapu, tur jau smukāk gāja, bet arī nekā. Palaidu 3. zināšanas bija vairāk, bet arī nekas neiznāca. Tad beidzot, kārtīgi sastādiju taka tādu rīcības plānu, un uztaisīju savu 4. saiti, un arī izdevās ! Dabuju savu pirmo komisijas naudu ! Woohoo..., neaprakstāma sajūta, visus šos mēnešus mēģinot kautko sastiķēt, beidzot to izdarīju, bikīt "pieķīlēju" SEO un aidā, pēc 2 dienām nākamā komisijas naudu, un tā palēnām, palēnām.

Protams, vēl ir daudzi citi iemesli kāpēc cilvēki nemaz neuzsāk reālu darbību, viens no tiem ir, metāšanās no viena "milijonu $$$ iespējas" shit'a uz otro. Jākoncentrējas uz vienu, un tikai vienu mērķi, un ir tas japilda pa punktiem. Tāpēc taka tāds mazs biznesa plāns ir vajadzīgs.

Un varu pateikt to, ka ja kāds jums saka, ka pašā sākumā varat nopelnīt nedarot neko, tās ir galīgās auzas, un fufelis, ko jums saka. Nākas pat ļoti smagi strādāt, kad pat acis sāk asiņot, un nagi ir iesprūduši starp keybord'a pogām ( ok, ne tik traki, bet ideju sapratāt). Pēc laikā kad skaidri zinat ko darat, tad jau vairāk vai mazāk viss notiek autopilota režīmā, vai tas ir Affiliate Marketings, savs digitālais produkts, Forex, vai kas cits.

Laikam, nedaudz aizrāvos, bet gribēju būtībā padalīties savā pieredzē, sasveicināties ar jums, un ja te ir kāds pavisam jauniņais ( kkgan pats vēl zaļš taka gurķis esmu ) tad nedaudz iedrošināt gribēju :).

P.S. ja kādam ir vajadzīga tā augstāk minetā grāmata, tad uzsitat PM, var kautko "sarunāt" :)

cilvēks ar pareizu attieksmi ;)
negribi paradit savu lapu(-as)?

Čau, esi sveicināts!

Baigi jūtu, ka esi savējais. Itsevišķi par tām mocībām trapīji - jau esmu pieradis gulēt 4 stundas diennaktī...

Domaju, ka daudzi šeit zina warriors forumu, arī es, taču zini, arī tur ir daudz bullshita tomēr, nu ļoti daudz info.

Pievienojos skracham, parādi, ko esi sastrādājis.

Tiešām liels paldies. !
Es jau itkā biju pats iedrošinājies, un jau lēnām darbojos, tūnēju lapas u.t.t meklēju produktus izdeviigaakos..... bet nu šis tikai mani aizvien vairaak iedrošina. ;)
tiešām !.. ja nau grūti varbūt parādi savu lapu kādu... iteresē paskatīties uz citu projektiem. :)

Sveiki, un paldies par atbildi :). Nu kā sakās lapas, itkā negribētos rādīt, tīri dēļ konkurences parādīšanās potenciāla :)

Bet vienu gan varu parādīt, lapa nesmejieties, bet ir uz brīvā wordpressa bloga domeina. Nedaudz pieķīlējot, un piekopjot izkārtojumu, var panākt diegzan glītu satiskas mājas lapas izskatu :) Šī mājaslapa ir viena no pirmajām, kura man nesa pirmos $$. Kautgan niša kurā tā darbojas ir ļoti maza, jo kārtīgi neizpētiju to, un "ietrakoju" tajā iekšā bez gandrīz nekādas izpētes, konkurences, pieprasijuma, un tā tālāk. Galvenam nišas keyword'am dienā ir tikai apm. 20 search'i, kas ir nežēlīgi maz, bet es esmu panācis, ka 18 no tiem 20 nonāk manā mājaslapā. Pati mājas lapa tagad grozas tīri autopilotā, un vēl joprojām ik pa laikam iemet man kādu $$ manā kontā, kas protams ir patīkami. Ja kārtīgi piestrādātu, varētu izpiest maksimumu no tās, bet kā teicu, niša ir pārāk maza.

http://cure4insomnia.wordpress.com

Vēl gribu piebilst, to, ka ir cilvēki, kam sākumkapitāls, nav. kautgan tas ir mazs, ļoti mazs, domeins + hostings, bet arī es uzsāku ar blogger un wordpress blogiem, kuri man nesa pirmos $$, un tas tikai pierāda to, ka ar brīvajiem blogiem, var nopelnīt, protams ir vairāk jāpastrādā, bet nopelnīt var. Un kad pirmie $$ ir nopelnīti ar brīvajiem blogiem, tad jau var naudiņu ieguldīt domeinā un hostingā, un citos primambasos.

Dizains nav tas labākais, bet šī ir viena no pirmajām mājaslapām, viss nāk ar pieredzi :)

Kautgan header, un kopējās krāsas atbilst nišai Insomnia - bezmiegam, un miega traucējumiem. :) Bet ja monitora brightness ir pa lielu, tad baltā krāsa reāli acīs spiež :). Bet kā teicu, galvenais, ka lapa iemet man pāris $$ ik pa laikam, un esmu priecīgs, ka to dabūnu no tik mazas nišas.

kādas affiliate programmas ( nu vai kā sauc tās kompāijas kas piedāvā firmas, kuras meklā partnerus ) tu izmanto? Varbūt vari kādu ieteikt?
Es peoniigi esmu tikai cj.com ..

Kā jau redzi manā saitā - cure4insomnia.wordpress.com , tad digitāliem produktiem izmantoju clickbank.com. Jo tur ir vis lielākā izvēle. Bet ja es reklamēju fiziskos produktus, tad es mēģinu atrast kādu privāto affiliate programmu, bez cj, un citu starpniecības. Kāpēc ? Tāpēc, ka parasti privātās affiliate programmas parasti maksā uzreiz paypal'a, vai pa taisno uz bankas kontu, jo mums - latviešiem paiet apm. mēnesis, vai pat ilgāk kamēr reāli mēs varam čeku "pārmest" uz taustāmu naudu. Un vēlviens svarīgs fakts, ir tas, ka pašā sākumā naudas plūsma ir diezgan svarīga, jo pēc iespējas atrāk dabūni naudu, tad vari to tālāk ieguldīt un attīstīt savu darbību. Bet ja ir ņemšanās ar čekiem, tad paiet mēnesis vai pat ilgāk kamēr es reāli to naudu varēšu ieguldīt tālāk.

Cj.com pats arī izmantoju, bet tikai priekš ebay partneru programmas ( man arī ir pāris ebay affiliate saiti ), jo ebay sadarbojas ar cj.com. Bet tā vis biežāk vai nu ar clickbank.com ( ja ir digitāls produkts, kā ebook, vai kas cits), vai arī meklēju kādu privāto programmu. Kautgan ir arī daudzām e - grāmatām savas affiliate programmas ( kā piemēram Andy'ja bijušais Bookie Club ). Manā skatijumā tās ir pašas vērtīgākas, un labākās.

Vēl pluss ar privātajām ir tas, ka ja tev labi padodas ar pārdošanu, esi labu daudzumu pārdevis, vari pie Merchant'a ( produkta īpašnieka ) vērsties ar priekšlikumu par lielāku komisijas naudu. Protams kā jau visur gadās arī ir spītīgi āži, kuri ne par kādu cenu nepieņems tavu priekšlikumu. Pats arī esmu vērsies, ja ir labs daudzums pārdots, pieprasīt lielāku komisijas procentu, 40% vietā, 50%, ar solijumu, ka pārdošanas daudzums tikai augs, un ja produkta īpašnieks pieņem tavu piedāvājumu, tad vispār ir bumbās :)

P.S. Par cik mūsu vietējais sūnu kantoris ( lasi - Latvijas Pasts ), atvainojos, bet ir pēdējā s*du bedre, tad pat var gadīties, tā, ka pazūd pat ierakstītas vēstules. Un nedodied dievs, ja tajā vēstulē ir bijis kāds čeks no Clickbank.com vai cj.com 1000$ vērtībā vai lielākā. Tad es pagaidām no čekiem un Latvijas Pasta mūku kā kaķis no seska. Pluss vēl Latvijas Pasta apkalpojošā personāla attieksme pret klientiem ir tik sliktā, ka pat ar s*dainu koku negribas jamos bakstīt.

nu jaa... tad esmu jaunu lietu uzzinaajis...
būs jāpalūko kas darāts tai clickbang.. :D

paldies par info, tas noteikti man noderās- jo es tiešām ceru izsist kaut vismazāko labumu no šīs affiliate Marketinga - manā skatījumā šii tiešaam ir perspektīiva padariishana ;)

jā, redz es uzskatu, ka tomēr lielākais spēks ir idejā, saturā ne jau dizainā.
Piemēram, kas labak patīk Maxima vai Sky? Maxima - netīri plaukti, briesmīgs noformējums, reklāma sūdīga, pārdevējas ar melniem nagiem, nekoptiem matiem uttt.
Sky - ieej ka pasakā...
Kam labāki rezultati? Viennozīmīgi Maxima...

Tas pats arī, runājot, piemēram, par manu saitu... Man, protams, nepatīk, kāds tas izskatās, taču tirgus ir mazs, riskants un tas ir tas, ko pats varēju izdarīt ar minimalām izmaksām, jo no IT neko nejēdzu. Tagad saprotu kas un kā un citā tirgū jau iešu savādāka izskatā, mazliet atvērsu maku, lai kāds uzbliež profesionālu lapu...

Bet gribēju teikt, ka man sokas labak par pārsvara lapam ar idealu dizainu, jo man, tapat ka totobanka lapai ir SATURS, JĒGA un apmekletajiem ir dzinulis kaut ko darīt.

Aigar, man kā IT lunim, un vispār es neko no kodēšanas nejēdzu. Es izmantoju labās wordpress perspektīvas. ja reģistrē savu domeinu, wordpress var dabūt par brīvu, to ir ļoti viegli "uzturēt", un nekādas programmētāju zināšanas nav vajadzīgas. Tāpēc es iesaku, izlasīt grāmatu - Niche Marketing on Crack, tur ir viss ir ļoti viegli un saprotamā valodā uzrakstīts. Ja itkā negribi pirkt to grāmatu, atsit man meilu uz Trenzino@gmail.com, un varētu tev "pārdot" viņu.

Wordpressam ir tūkstošiem templeitu, jebkādai tēmai, un tematikai kādu vien vari iedomāties, gan ir pa brīvu, gan maksas. Pats tagad ļoti veiksmīgi izmantoju brīvos.

Par to maxim'u un Sky, nu, tu salīdzināji žiguli ar Mersedesu. Kādas cenas ir Sky un kādas Maximā, par kvalitāti ir jamaksā :)
Un par to dizainu, nu savā ziņā tev ir tasnibā. Bet būtībā ko tu ar savu affiliate saitu dari ? Tu būtībā "iesildi" savu apmklētāju, lai viņš kādu no taviem rekomendētajiem produktiem iegādātos. Protams, saturs ir 1. vietā, bet dizainu, nedrīkst atmest pašu pēdējo. Jo dizains var netieši "iespaidot" tavu apmeklētāju, un ja viņam ir patīkami skatīties, viņš vairāk ir nobriedis kautko iegādāties. Un jomajo nekad neliekat kkadu dizainu, kuru pamatā ir melna krāsa, tas ir lielākais murgs, kāds var būt ( ir tikai daži cilvēki, kas to māk smuki apvienot, ar citām krāsām, bet pārsvarā, tas tikai atbaida apmeklētājus). To saitu pat jūsu māte neapmeklēs, ja pat kautvai aiz žēluma.

Par sūdigajiem dizainiem runājot, šeit ir viens dzīvs piemērs, ka saturs ir svarīgākais - http://www.drudgereport.com/ , saits ir viens no neglītākajiem kuru esmu redzējis, bet 2007. gadā apmeklētāju skaits bija pāri 5milijardiem
VISITS TO DRUDGE 4/01/08

020,874,469 IN PAST 24 HOURS
591,986,416 IN PAST 31 DAYS
5,550,283,331 IN PAST YEAR

Un atceraties, ja jūs taisat saitu, tad visu savu menu un google AdSense, un citus linkus liekat kriesajā pusē :) Cilvēkam automātiski ieejot mājaslapā skatiens krīt uz kreiso pusi ( vismaz 85% no visiem cilvēkiem), laikam saistīts kkas ar smadzeņu puslodēm. Un ir veselīgi visus savus "rekomendētos" linkus, AdSense un citus primambasus kurus tu gribi lai cilvēki apskata likt kreisajā pusē. Ieej cure4insomnia.wordpress.com, man gan tur nav AdSense virsū, bet kā redzi viss man ir salikts kreisajā pusē, un no prakses varu pateikt, ka palīdz.

P.S. Ja vēl kāds grib to grāmatu - Niche Marketing on Crack, atsūtam man meilu - Trenzino@gmail.com . Es rekomendēju šo grāmatu ar visām savām 4 ķepām. Jo tas ir ļoti labs "ievads" cilvēkiem kuri plāno sākt darboties ar affiliate marketingu. Viss ir vienkārši soli pa solim aprakstīts, kas, ko un kā ir jadara. Tiešām ļoti labs produkts.

o.k., grāmatu palasīšu, ja jau tā rekomendē.

Jā, vot tas, ko Tu iemeti arī ir tas par ko es runāju. Reti brutāls saits, vienkārši nekāds, bet īpašniekam ir uz to pie****. Tas pats notiek Krievijā - apskatieties tos saitus, jebkurš mūsējais uz tā fona būs kaut kas pārdabisks :) Kaut vai to www.dofiga.net - nu kur tik nereklāmisks var būt, bet apskatieties, cik reklāmas stāv un kādas ir tās izmaksas...

Par kreiso pusi un visādam citām šādām lietām - tas jau no reklāmas teorijas, cilvēks vienmēr lasa no kreisās puses uz labo, tāpēc labāk info likt kreisā pusē, bildes labajā, vai arī reklāmu kreisajā, pārējo labajā.

Aizrakstu tev meilu.

man patiik sitaa rinda:
''daudz labāku nekā daudzos WSO ( ebook'os u.c. ). Saita nosaukums, jeb precīzāk forums - www.warriorforum.com ''
WSO jeb warriors offers vispaar ir ebooki kurus warriorforumaa paardod useri
un tiici man tajaas graamatas nekaa laba naw taa pat tajaa forumaa tur pilna ar paargudriem veteraaniem guru, kuri neko nerubi no sociaalaa un video marketinga, kas tagad arii ir pats ienesiigaakais...

man patiik sitaa rinda:
''daudz labāku nekā daudzos WSO ( ebook'os u.c. ). Saita nosaukums, jeb precīzāk forums - www.warriorforum.com ''
WSO jeb warriors offers vispaar ir ebooki kurus warriorforumaa paardod useri
un tiici man tajaas graamatas nekaa laba naw taa pat tajaa forumaa tur pilna ar paargudriem veteraaniem guru, kuri neko nerubi no sociaalaa un video marketinga, kas tagad arii ir pats ienesiigaakais...

sendlerad, populārākais nevis ienesīgakais. Viens neko nenopelnīs arī tur, otrs nopelnīs visur.

sendlerad, saproti, ir cilvēki, kas tur ir gudri. Un pašam ir jamāk atrast sev vajadzīgo infu, tjipa "izravet nezales ara", ka to izdarit ? Liec to lieta, ja nekas nenotiek, tad megini kautko citu. Ja sanāk, tad tikai atkārto to, atkal, atkal un atkal.

Un par socialo un video marketing'u, es tevi ļoti stipri oponēšu, jo tur es tieši no dažiem warrior'iem iemācijos visus tips n' tricks, saistība ar viral un social. Un neslēpšu to, ka pateicoties šiem padomiem, esmu nopelnījis diezgan labu naudinju. Jā, piekrītu arī tam, ka kas citam der, citam var nederēt. Bet tieši tāpēc, ir tas viss jāliek lietā, un pēctam sakties pats, kas der un nē.

Tad lūdzu pirms izsaki savu viedokli, pamato to ar argumentiem, nevis izzīd kautko no pirksta. Tomēr šeit visi ir +/- pieauguši cilvēki, tad lūdzu veidosim arī tādas diskusijas, ok ?

P.S. Esi izlasījis piem. Mass Control, vai Butterfly Marketing ? Tās ir grāmatas, kuras tiešam ir vērtas tos $1000. Un ja tu nemāki likt lietā, tas, kas ir tajās grāmatās, saucot tās visas par s*diem, nu sorry, neviens tev neies auklēties, tiec galā kā pats gribi. Uztaisi tad kautko labāku, jau visi ir tik lieli s*di, tipiska latviešu iezīme - visu par s*diem nosaukt, tikai paši vēl dziļākos sēžam.

Trenz, biju iemetis ne tajā sadaļā postu. Pēc Niche Marketing grāmatas visu izdarīju perfekti līdz brīdim, kad pārbaudu ar Google Adwords galveno keyword. Man diennakts laikā iznāca 280 impressions. Tas ir o.k.? Google Results šim keywordam ir 223 000 un searchi mēnesī pēc Wordtracker un citiem tūļiem biku zem 200, ap 180. Man liekas, ka esmu atradis labu nišu, ne? Tā vismaz var spriest pēc Andrew teiktā. Pie tam produkts ir kaut kas jauns, labs, ar perspektīvu, mājas lapa ir patīkama un par vienu sale maksā 40$

egritis, Tu taču saproti, ka īsti labi nebūtu no manas pozīcijas, ja es tagad to nosauktu :)

Atpakaļ
Tops