IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Veids kā dienā dabūt Summu virs 60$ un ir pieradijumi.

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
ne tachu tie ir vinju sadarbibas partneri, tu vari reklamet dajebkadu lapu cash naax tapat.

vel viens jautaajums... kaa iisti sanaak, kad man jaautaisa 20 unikaalie ip un tad 1 sign up, vai teiksim taa uztaisa 100 unikaalos ip apmekleejumus un 5 sign up... vai ir atsskiriiba?

nu man ieguut trafiku nav probleemas...tagad jau viss skaidrs.. man 57 unikaalaas ip uz vienu reggistraaciju :)
jaagaida naakamais meenesis, kad varees taisiit vairaak par 24 reggistracijam :(

Man caur tiem, Brikson kurus iedevi
iet apmēram 1 no 50
Pašlaik meklēju kaut kur citus
Ā par to maksāšanu, man pašlaik maksā 0.52$ par 1 regošanos caut Adult linku, bet es vācu Refus caur Frienfinder linku, tur maksā 2$ par katru

Nu ir di**** - mans konts tur pārvērtās par % kontu, jo vairāk kā 20 unikālās IP uz vienu reģistrāciju. Un pagājušā mēneša čeks arī vairs nav nekur redzams - vai to arī būtu anulējuši vai????

Ko nu lai dara?

kaapeec gan domaa ka paarveertaas deell taa ka vairaak kaa 20 unikaalaas ip? man tur 74 unikalas uz 1 reggistraaciju.. domaaju tev paarveerta taapeec ka vairaak par 24 reggistraacijaam, fulmasters tacu rakstiija ka pirmo meenesi praatiigi vajag, bet peec tam jau uz pilnu klapi :)... njaa beediigi, lai nu kaa domaaju ka to pirmo ceku gan vini nedriikst anulleet!

You must maintain the traffic quality of 1 free member in 20 uniques and 1 paid membership in 25 free members at all times or else your account will be converted to the Percentage Program.

Man jau šis ir otrais mēnesis.

A ja es dabūšu atpakaļ mazāk par 20 Ip uz vienu reģistrāciju, tad man tas konts pāries atpakāl vai tagad vairs ne????

Tad iznāk ka tagad jāgruzī vēl vairāk trafika , lai tur kaut ko nopelnītu :(

Kaa arii iesaku izdzeest visas peedas peec katra naakamaa proxy mainnas.. tas ir cookies un templory failus.. vinni tos arii gan jau ka ceko!

tiessam nemaaku teikt vai paarvertiisies atpakall.. lai nu kaa meeggini, taapat jau vairs nav ko zaudeet.

zaibiss vienkaarssi .. manu kontu tikko arri paarveerta par procentu kontu :(

Doma tāda, ka nomainīšu IP un reģistrēšu tur jaunu kontu uz sievas vārda un nekur nereklamēšu - reģistrēšu tikai pats - citādi nevar kontrolēt to procesu.

taatad sanaak ka vini parkonverteja tapec ka bija pari par 20 unikalajam ip? tas ir psc!

Vispaar domaaju ka probleema ir citur! Fulmaster jau teica ka vajag 40 unikalas ... nez..

Da es jau sen teicu par to, ka nez no kurienes dabuujaat "ka taargeteets trafiks"... kad apakshaa skaidri ir pateikts, ka konts tiks paarkonverteets par % kontu ja trafikaa buus mazaak kaa 1 registraacija uz 20 unikaalajiem

un veel protams ar par to 1 apmaksaata registraacija uz 24 bezmaksas

blin es es atkal domaaju ka ne mazaak kaa 20 unikaalaas uz 1 registraaciju, a izraadaas ka ne mazaak kaa 1 reggistraacija uz 20 unikaalajaam... skaidrs :)

tikai tieshaam taisniiba, ka visu tad jaaregistree pasham (vai jaapeerk signupi), jo citaadaak jau nekaadaa veidaa to trafiku kontroleet nevar... jo vinju prasa, lai 5% no tiem, kas apmekleeja lapu peec tava linka ir buutu jaaregistreejas! Bet peec pieredzes teikshu, ka tas nav reaali, jo biezhi vien lapu apmeklee ne jau taapeec, lai registreetos tajaa, bet gan vienkaarshi, lai apskatiitu kas tur taads ir un registreeties pat nav ne praataa.
Vinjiem jau speciaali un ir izdomaats, lai vairaak buutu % affileitu, jo savaadaak vinjiem nav paaraak izdeviigi apmaksaat

kaut gan pastaav arii variants apmuljkjot un sho variantu, bet, kaa jau visi saprot, ne uz ilgu laiku, jo agri vai veelu to atklaas.

Un veel, labaak, ja pats registree, registreet visaadus gejus un lesbietes (un citas netradicionaalas orientaacijas cilveekus) jo par vinjiem maksaa vairaak (vismaz man taa bija) un vinjiem prasa mazaak visaadas info ievadiit

Atpakaļ
Tops