IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Veids kā dienā dabūt Summu virs 60$ un ir pieradijumi.

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
vienalga kāda adrese.. vnk tava Homepage kura tu itka reklamesi to adresi.....

Jekas šodien atnāca čeks par 637$ ;)

Nu labais vecīt :) !!

Man gan tur nekas nesanāk - nevaru nevienu piedabūt reģistrēties :(

Tiem kas šeit ir iekša jauna INFO lai nopelnītu vairāk!

Uztaisat daudz unikalas IP apmeklejumus piemeram 40 uz 1 registraciju tad var apt 20$ dabut par vienu registraciju!!

Un vel bridinajums..... Pirmaja menesi vairak par 24 memberiem neregistrējat!!!

Jo ja ir 25 un vairak tad ir jabut vienam maksas memberim un tad ja nepaveicas vinji nonem no jusu naudas daudz % nost.... Bet otraja menesi gan jus varat uz pilnu klapi ;)

Kur es varu apskatīt savu bilanci?
Nu ķip cik man jau $$$ ir.. :)

ā un kad es uzspiežu uz sava referāļa linka tad jāspiež tas JOIN NOW!??

jā Join Now .... un tur tak ir Viens veids View Summary Report.. un paša apakša būs nopelnītais.. otrs kad ielogojies sava Affiliate zemak pie1 Option tur būs Stats uzspied un tur bus viss....

Man jau 5$ :)

Klau tur pie ref linkiem ir dažādi tie lapu nosaukumi - arī par īpašumiem kaut kas un kartiņas
Tos arī var reklamēt un saņemt tikpat labu naudu?

Man par tiem pārējiem nāk 0$ tikai par to vienu (dzeltano) naak naudinjas...
iedod savu linku :) pieregjistreehos un piereeggjistreejies pliizz manaa (paraksts) :))

btw, man jau ir 25.01 $ :]

vai raksti iesniegumu interneta sniedzeejam :lol:

man taads jautaajums- kaa labaak reklameet, likt autosurfos referaallu linku, vai maajaslapaa banneri?

Maajaslapaa banneri vai kur citur, kur tu to vareesi kontroleet, jo jabbut uz 20 ip apmeeram vienai registraacijai... bet ja pats visus registree, nu tad protams, ka nav atshkiriibas kur likt, tikai vajag registreet proporcionaali tad

Fulmaster,
kaa tad sanaak, kaa tu rakstiiji ieprieksheeja lapaa, ka ja uz 40 ip adreseeem ir viena registraacijas, tad var sanjemt liidz pat 20$ par vienu registraaciju. Tur tachu jo mazaak klishkju uz vienu registraaciju, jo vairaak maksaa, vai tad ne?

otradak, jo vairak jo vairak maxa, kjipa targetets traffix

bet ja tikai pirmo meenesi to dari, tad jau labaak palikt pie 20 ip uz 1 free registraaciju, jo var paarlikt tevi uz procentu likmi...

otrajaa meenesii tieshaam var pelniit uz pilnu klapi? vai tomeer ar var paarvest uz procentu likmi?

Ar to laikam neies cauri - es jau mēģināju.
Ieraksti googlē free proxy un ieliec browserim internet setingos kādu un mēģini.

jā man ar neiet...
ap mainamies ar linkiem :]
tu pieregojies manā, es tavā :)

aa un mailiem var izmantot www.spaml.com

lol tur nu gan nerego, tie e mialu tadi pastubli padomaa logjiski..... . Proxy var nomainit IE Tools>Internet options> network> Lan> ieklkojam proxy ieraxtam visu > ok>ok

a taas paareejaas lapas kas ir sadallaa ...Promoting Other Sites... ir citas kompaanijas? tur diezgan daudz, ja kaadaas 10 lapaas aktiivi nnemaas, diezgan labi $$$ var sanaakt :)

Atpakaļ
Tops