IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

vai saadi var pelniit?

simonr

New member
Pievienojies
15. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
es esmu registreejies 2 adresees kur par 1000 skatijumiem maksaa 1.5$ un otraa 2.5$. tas ir PTP.
es ielieku saadi te savaa majaslapaa http://martialartsw.freehostia.com kuru taapat neizmantoju un tad var buut taa ka katrs cilveeks kas apskata manu lapu es par to sanemu naudu. Taa var?
un veel es gribeeju paprasiit kadu labu programu kur tu kliko un tad tos klikus paarveet lai tavu majaslapu ieliek lai citi kliko.
ja taa var tad tas buutu labs bizness. :wink:

nu ja to lapu neizmanto tad tai visdrīzāk nav trafika,
programmas vari apskatīt manā signature!

simonr teica:
es esmu registreejies 2 adresees kur par 1000 skatijumiem maksaa 1.5$ un otraa 2.5$. tas ir PTP.
es ielieku saadi te savaa majaslapaa http://martialartsw.freehostia.com kuru taapat neizmantoju un tad var buut taa ka katrs cilveeks kas apskata manu lapu es par to sanemu naudu. Taa var?
un veel es gribeeju paprasiit kadu labu programu kur tu kliko un tad tos klikus paarveet lai tavu majaslapu ieliek lai citi kliko.
ja taa var tad tas buutu labs bizness. :wink:
Varēt ir viens, otrs ir tikt nobanotam no tava , šinī gadijumā ja nemaldos Bidvertiser , ja tu gribi nopelnīt ar viltus klikšķināšanu vai kādu citu robotisku saitu starpnicību skaidri un gaiši ir rakstīts Bidvertiser polisē, tas pats iekš adsense un citās pazistamākajās PPC programmas, ja to noteikumus pārkāpsi agri vai vēlu bans!
Viņi viegli var trakot tavus klikščus piemēram ja tu lietu kādu automātisku saitu, rādīsies ka vissi kliki nāk no tās domēnas un tur ir vēl vesala strīpa kā un kur tev viņi piesiesies, atceries tādām kompānijām kā Adsense vai Bidvertiser iemeslu nevajag, nobanos pat bez tā ja gribēs un neko tu neizdarīsi!
Lai nuka lai tev veicās ;)

Ar Bidvertiser tikuntaa nevar labi nopelniit, jo tur nav normaalu reklaamu, paarsvaraa your ad here, taa kaa man ir vienalga par to. Bet par adsense man jau ir bans.
Veel paliek izmantot google adwords ar kuriem es vairs nečiitosu lai nenobano. un sitaa adrese martialarts man nemaz nav vajadziiga, vina lai pati pelna kaa viens var un vina ir loti drausmiiga lai naakstu apmekleetaaji.
Tagad taisu jaunu maajaslapu kura buus ar vismaz 500 lapaam un nopieksu domeenu utt.. un tad ieliksu adwords un pacentiisos dabuut adsense atpakal izliekoties ka nekad neesmu registreejies tur. Viss jau ir sagatavots tikai vajag lapu un miers.

Tu saproti atšķirību starp AdSense un AdWords???

Tu esi nobanots AdSense, bet tagad lapā liksi AdWords?

Nebrīnos, ka Tevi nobanoja :-)

Adwords ir itkaa tas pats kas adsense (princips). nav jau gluzi viens un tas pats, jo ir citi akonti.
Un nedomaa ka es taisos likt tanii pasaa maajaslapa kur bija adsense. bet vai var no viena un taa pasa hosta? jo tur ip tam hostam ir viens.

whata hell?
Adwords un Adsense var teikt ir viens un tas pats.
Tik Adwords gadījumā tu esi tas kurš maksā un tava reklāma rādās iekš Adsense.
Adsense gadījumā tu esi webmasters, kas tās reklāmas tur savā lapā un saņem pāris grašus.

Kādā veidā tu savā lapā grasies "ievietot" adwords?
te būs viela pārdomām : http://www.google.com/intl/en/ads/

simonr teica:
Ar Bidvertiser tikuntaa nevar labi nopelniit, jo tur nav normaalu reklaamu, paarsvaraa your ad here, taa kaa man ir vienalga par to. Bet par adsense man jau ir bans.
Veel paliek izmantot google adwords ar kuriem es vairs nečiitosu lai nenobano. un sitaa adrese martialarts man nemaz nav vajadziiga, vina lai pati pelna kaa viens var un vina ir loti drausmiiga lai naakstu apmekleetaaji.
Tagad taisu jaunu maajaslapu kura buus ar vismaz 500 lapaam un nopieksu domeenu utt.. un tad ieliksu adwords un pacentiisos dabuut adsense atpakal izliekoties ka nekad neesmu registreejies tur. Viss jau ir sagatavots tikai vajag lapu un miers.
žēl ka tā, brīdināju, viss gan nau zaudēts, vienmēr var uztaisīt otru Adsense kontu, bet gan jazin ko,kas un kā!

BTW: man ar liekas ka tu tur biku putrojies, jo AdSense un AdWors ir 2 dažādas lietas, un to jau pēc nosukuma var izsecināt ja nemaldos :) , lai nukā no googlē, tad gan jau sapratīsi par ko mēs ar Andy runājam ;)

lai veicās!

nu labi labi pats nezinu kas ir kas, jo kautkur biju lasijis ka ar adwords var pelniit kautkur 3centus par kliku utt..
Mejginaasu iepazities ar to kas ir kas, jo pagaidaam veel neesmu registreejies adwords.

Jā tieši tā. - vispirms iepazīsties ar visu kārtīgi un tad runā tā itkā visu saprastu ;)
lai veics!

Andy teica:

Izskataas, ka esi agresiivi noskanjots:)

p.s. uzmet info par refer.lv uz privaato:)

Es nemaz neesmu agresīvi noskaņots :D

Dažreiz tik pasprūk pārgudrības...

Īstenībā jau vajadzēja laikam izskaidrot, kas
ir AdWords un AdSense...he-he :D

sandis teica:
Andy teica:

Izskataas, ka esi agresiivi noskanjots:)

p.s. uzmet info par refer.lv uz privaato:)

tagad es jau zinu kas ir adwords vienkarsi nebiju lasijis.

Atpakaļ
Tops