IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO Uz ka labak treneties SEO?

moiks

New member
Pievienojies
9. Aprīlis 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jautajums skan divaini noformulets! Es pienemsim tiko izveidoju savu blogu wordpresa par futbolu, ir gan satura info,gan video! Talak ka man optimizet savu lapu ar atslegas vardiem,kur tie visi html kodi ir pieejami,un vai vispar blogs ir labakais trenins,ka macities optimizet lapu???

pat nezinu kā tu vari blogu nooptimizēt, saturs ir svarīgs bet arī ir svarīgi backlinki....domāju ka labākais treniņš ir to visu darīt ar web lapu, parasti blogus izmantoju kā backlinkus, jo ātri noideksējas lapa.

vectēvam taisnība...

es vēl varu piemetināt, ka es zinu kur futbolā ir nauda, pie kā var tikt ja ilgi rok :)

1. (vieglākā) - nelicensētie komandu krekli. fani mīl, un tie viltotie ir lētāki protams. kvalitāte kā jau visam kas nāk no ķīnas. Taisi WEBSIATU par "fakiem" un varbūt ko nopelnīsi. Pašam nav jātirgo - piesaisti apmeklētājus veikaliem kas to data - Affiliates....

2. Totalizātori - bet te tev būs konkurence ar lielajim SEO puišiem, tā ka mācīties no viņirm var bet uzvarēt būs grūti

3. utt tjp uc etc

MEKLĒ NIŠU

vienkārši ar futbolu tu atdursies pret daudzu liljonu sienu, bet atrodi atslēkas vādus kurus meklē samērā daudz, bet kur konkurence maza, un tu tiksi topā.

Atpakaļ
Tops