IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles ToToBanka.com - Nopelni 500 Ls PAR NEKO!!!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Andy
  • Sākuma datums Sākuma datums
andy lapa ir totalizatoru sarakts, iztiri visus totalizatorus, tad dabu citu kreditkartu un vari to darit atkal. tikai neiesaku boylesports vai ka tur bija. tur vini baigi stingri skatas un var likt ari pases kopiju sutit.

būšu sagaidījis 18,lai nav lieku problēmu. un domāju pamēģināt totobanku beidzot.bet izrādās ka mans betfair konts ir no bloķēts, jo it kā esmu 6 reizes nepareizi ievadījis paroli. tātad - vai varu izveidot vēlvienu uz tā paša vārda?? lai atbloķētu tāpat jāzvana uz kkādu baigo ārzemju numuru un man nav pārliecības,ka sapratīšu kas man jādara.

Pieregjistreejos totalizatoraa paddypower
uzliku ar lay likmi kopaa un atmazgaaju savu bonusu.
Taalaak dariiju to pashu betfairaa lay likmi un paddypower likmi uz koeficenta 2.10. Speele beidzas ar to ka paddypower likme vinneeja - iitkaa neko nezaudeeju tachu ieejot kontaa man account balance bija 27.50, nevis 52,5(25*2.10). Aizsuutiiju veestuli uz kuru vinji atbildeeja ka free bet tiekot atnjemts visos gadiijumos. Maajaslapaa neatradu (baigi ciitiigi arii nemekleeju) gandriiz nekaadu info par free betu!
Vai ir liidziigi totalizatori kuri ja vinnee ar free betu atdod tikai laimestu?!

pizģets man mamma nedod savus datus domā ka esmu kautkāds idiots un visiem atdošu to naudu un tādā garā :@

sybyrs:
liekot likmi ar free bet likme netiek atdota.

banana:
es saviem berniem ari nedotu :D un diez vai ari mana mamma dotu, bet vina tapat nezin ka ar to nodarbojos.

sybyrs teica:
Pieregjistreejos totalizatoraa paddypower
uzliku ar lay likmi kopaa un atmazgaaju savu bonusu.
Taalaak dariiju to pashu betfairaa lay likmi un paddypower likmi uz koeficenta 2.10. Speele beidzas ar to ka paddypower likme vinneeja - iitkaa neko nezaudeeju tachu ieejot kontaa man account balance bija 27.50, nevis 52,5(25*2.10). Aizsuutiiju veestuli uz kuru vinji atbildeeja ka free bet tiekot atnjemts visos gadiijumos. Maajaslapaa neatradu (baigi ciitiigi arii nemekleeju) gandriiz nekaadu info par free betu!
Vai ir liidziigi totalizatori kuri ja vinnee ar free betu atdod tikai laimestu?!

Tā ir gandrīz VISUR!

skrach bet nu es neesmu nekāds tur 10 gadīgs kas to naudu nobāztu datorspēlēs es reāli gribu nopelnīt jo jau apnicis ka cilvēku atšķir pēc izskata un gadiem... Ooo 14 kautkāds sīkais kas neko nejēdz...

P.S. Paldies ka ļavāt izrunāties man palika labāk :D

vienreiz jau man liekas jautāju, bet atbildi tā arī nesaņēmu - kur īsti meklēt pašā totalizatora lapā info par bonusa saņemšanu? pie terms&conditions nevaru atrast. nu kaut vai tajā pašā betfair?

Ew kā ta īsti ir?
Lai nopelnītu tos 100-200LS mēnesi man jasamaksā viņeim tagat 75-100LS un es dabūšu naudu.

Vai ari nopelnīšu un samaksāšu no tās algas?

Izlasi to lapu, paprieksi vispar izproti, kas ir totalizators ;)

Atpakaļ
Tops