IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles ToToBanka.com - Nopelni 500 Ls PAR NEKO!!!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Andy
  • Sākuma datums Sākuma datums
Nu totalizātors ir ka tu liec likmes!

Piem. zirgu skriešanās sacenšibas liek naudu uz to kuru domā kas vinēs :D

Bet investēt nozīmē ieguldīt 75-100LS jajiegulda?

nu bet no ka tad tu tas limes liksi?
free bet tu dabu tikai tad kad esi ielicis savu naudu

Andy teica:
sybyrs teica:
Pieregjistreejos totalizatoraa paddypower
uzliku ar lay likmi kopaa un atmazgaaju savu bonusu.
Taalaak dariiju to pashu betfairaa lay likmi un paddypower likmi uz koeficenta 2.10. Speele beidzas ar to ka paddypower likme vinneeja - iitkaa neko nezaudeeju tachu ieejot kontaa man account balance bija 27.50, nevis 52,5(25*2.10). Aizsuutiiju veestuli uz kuru vinji atbildeeja ka free bet tiekot atnjemts visos gadiijumos. Maajaslapaa neatradu (baigi ciitiigi arii nemekleeju) gandriiz nekaadu info par free betu!
Vai ir liidziigi totalizatori kuri ja vinnee ar free betu atdod tikai laimestu?!

Tā ir gandrīz VISUR!

bet tad taču sanāk, ka nekas netiek iegūts?

shii sistema ir diezgan sarezgjiita prieks htadiem kuriem matematika ir mazak par 6 :DDD... vnk logjika vechi logjika.. :D tak padomaa ar gavlu paskaitljo paanalizee un ieguusi respektablu rezultatu :P kaa netiek ieguuts?

saals ir tur kaadu juus attieibu izdarat starp lay un back likmem.. ja neizdarat attiecibu tad kaa shaja gadijuma iespeejaa ja vinnee - nekas neteik ieguuts toties ja butu zaudeets titu atmazgaats viss bonus

par manām matemātikas atzīmēm vari nešaubīties ;)

un tieši to jau es gribēju vaicāt - ka klasiskas totobankas princips iet cauri tikai, ja free bet atdod arī veiksmīgas likmes gadījumā?

tātad, ja free bet uzvaras gadījumā noņem, lai iegūtu peļņu spēlējot ar bonusa likmi, lielāks koeficients jāliek totalizatorā. tā?

saliec cik liksi un tad rekini cik vinnesi/zaudesi viena gadijuma un ik otra, ja neapmierina tad megini savadak ;)

Jautājums TOTO profiem :D Betfair Refer&Earn maksā tikai kad ir savākti 50BP.:

* To qualify for the referrals scheme you must be a registered user of Betfair and you must have reached 50 Betfair Points during your lifetime. "

Kur labāk likt likmes, lai ātrāk savāktu 50BP un cik naudiņas aprox. jāiztērē? Jo cik saprotu ja tagad kāds ievada manu ref. kodu man Betfairs 20 GBP nemaksā

Par punktiem neko nezinu.
Dari kā rakstīts aprakstā un viss.

Es savas izmaksas saņēmu bez problēmām uz punktiem īpaši neskatoties.

tas kā aprakstā jau sen izdarīts! es tagad negribu atmazgāt bonusu vnk. ir cits sign ups, no kura gribu taisīt affiliate ar refer&earn kodu 7TP6HQ39A, kur labāk likt naudiņu lai ātrāk savāktu 50BP 8)

Ja es no saakuma regjistreejoties neieliku bonusa kodu tad man nedod bonusu ja?

tad bonusu nedabūsi, es gribu uzzināt cik man naļaka jāiztērē lai dabūtu 50BP un kā ātrāk dabūt.

punkti nāk no uzliktām likmēm - jo vairāk liec, jo vairāk punkti. Nav atkarīgs no tā, kur tu liec, vienkārši liec likmes... kaut kā tā.

un vispār, viens mans radinieks nedabūja bonusu, jo...

"Thank you for your e-mail.

I can confirm that we do not offer the refer and earn scheme in any eastern european countries including latvia. This is due to promotional abuse in the past that we are unable to offer this. This would rule out the refer and earn code for the affiliate scheme."

Tā ka, redz ko esam sadarījuši :)

Lūk, mani iegāza tas, ka nevarēju atrast info par free bet saņemšanu!
"Please note that to qualify for a free bet token, the advertised terms
and conditions states that you would need to place your first qualifying
bet on the same day that your Ladbrokes account is set up.''

Vai šāds pirmās dienas likums eksistē arī citos toto?

ļoti bieži ir 14 dienu laikā - to vajadzētu ievērot. Vismaz piecos toto. Bet vispār ir normali, ja ieliec un uzreiz sāc atmazgāšanas procesu, nevajag dot toto iespēju tev neizmaksāt bonusu.

domāju, ka Ladbrokes vispār šobrīd nav bonusu...
Mājas lapā arī nevaru atrast, kāds ir šobrīd bonuss un vai tas ir bonuss vai bezmaksas likme?

Atpakaļ
Tops