IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles ToToBanka.com - Nopelni 500 Ls PAR NEKO!!!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Andy
  • Sākuma datums Sākuma datums
loud teica:
hmm vai tad vinsh neraxta kad vajag naudas summu investeshanai palasi vairak dooh

un nemaz nerec, pagasho nedelj 60ls nopelniju shonedelj jau 30ls, pa paid to doma ir vairak :D
varēji pārskaitīt naudu bankā? cik tu iztērēji?

tag varu tiekt ka jaa!!! shodien 1. nauda atnaca : http://www.totobanka.com/forums/viewtopic.php?t=53 :))

tas ir 2 nedelju darbs ar starta kapitalu 30ls

Kārtējo reizi pierādās - tas kurš dara, arī NOPELNA :D

Andy, bet taa nav pareizi! Internetaa galvenais ir tak kaut kur pieregistreeties, un tad ir jagaida nauda! Kapec stradaat? :P

He-He :D

Nē, bet tāds patiess gandarījums, ka neesmu to ToTo Banku par velti taisījis - vismaz 1 cilvēks kaut ko no tā ir ieguvis :D

Principaa, tas laikam ir galvenais, vismaz juuti kaut kaadu noverteejumu savam darbam.

Vins jau nav vienigais. ari es esmu jau sanemis. bet es totalizatoros izmantoju karti. vispar baigi leni astonas dienas laikam pagaja kamer nauda atnacu uz kontu

nu taa gan nav.... mb diez ko dargs nav itsevishji sutot lielas summas...

Es ar jau esmu saņēmis atpakaļ uz savu VISA karti reālu piķi !!!

Lielais paldies Andy protams par manuāli !!!

tātad uzliku betfair lay 35gbp uz kofu 2.28 un konta uzvara un konta 35+35 GBP
a nama likme 10 GBP uz kofu 4.9 ari uzvara bet konta tikai 10GBP tie pashi kurus uzliku
ka tas izskaidrojams?

Te iet runa par vienu spēli vai par divām? īsti nevar saprast.
Vēlams vienmēr labāk likt uz lielāko spēles kofu, jo tā var vinnēt betfairā

aizej palais atteicigo forumu uzzinasi ka maximalais iespejamais 100% laimests ir 80% vertiba no bonusa, pie kadiem apstakljiem atrodi pats forumaa :)

loud teica:
aizej palais atteicigo forumu uzzinasi ka maximalais iespejamais 100% laimests ir 80% vertiba no bonusa, pie kadiem apstakljiem atrodi pats forumaa :)

par bonusu jau nemaz negāja runa, bet nu viss ok nokartojās :) shovakar jau 3 toto iztīrīti :D

nu tad tā, beidzot arī es esmu nolēmis izmēģināt šo. izlasot www.totobanka.com manuāli, noskatoties video man tomēr radās daži jautājumi:
1) kur meklēt informāciju par to, kādi noteikumi ir bonusa saņemšanai - kad reģistrējos betfair un betfred, nekas nebija minēts, arī terms&conditions neko nevaru atrast par bonusu?
2) nedaudz nesaprotu šito - es ieskaitu betfair kontā teiksim 25GBP, uzlieku lay likmi pie koeficienta 2.5, tātad prognozes nepiepildīšanās gadījumā es zaudēju 62.5GBP. Bet man kontā taču tikai 25!! Tas nozīmē ka uz šādu kofu es nevaru uzlikt nemaz??

Ceru uz atsaucūbu!

Katrā toto ir jābūt terms & condition sadaļai. Lielakoties to var atrast ātri, bet ir daži toto kur termi riktīgi noslēpti.

Jup tev Betfair kontā jābūt tik naudai cik ir liability neskatoties uz likmes lielumu.

skaidrs..
un kā ir ar naudas ieguldīšanu. vai varu kaut ko izdarīt, ja man ir pieejama visa electron un bankas konts? Mēģināju moneybooker'ā pievienot savu visa, bet tur kkads chakars, nesapratu īsti kas jādara, bet ar pārskaitījumu it kā varot.

Uz Moneybookers mierīgi var ar pārskaitījumu, viņiem Rietumu Bankā konts :D tāka nav komisija. Man Moneybookers credit card deposit limits jau sen izsmelts tape izmantoju pārskaitījumus bieži. Bet toto gan būs draņķīgi. Ar pārskaitījumu var būt komisija līdz 10-20ls jo būs jāskaita uz kādu ārzemju banku. Takā izdevīgāk vienreiz iegādāties Visa Classic un miers.

Atpakaļ
Tops