IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate tā pat vien,bet drošvien šeit der

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
ārprāc,visu dienu pie datora nosēdēju,acis izmežģīju ...piereģistrējos tajā bookies (vai kautkā tā tur bij tas nosaukums). ziniet,sapratu vienu--->lai kautko nopelnītu jābūt profesionālam pielīdējam,piečakarētājam un smadzeņu sačakarētājam.jāuzbāžas jebkuram upurim,jāsastāsta ka viņš bez grāmatām dzīvot nevarēs.cik vien spēka,tik vien pa forumiem jālien un jāstāsta da jeb kas lai cilvēkus piečakarētu. vai pareizi sapratu? par pārējām programmām vel neko neesmu izfilosofējusi.

sintija teica:
ārprāc,visu dienu pie datora nosēdēju,acis izmežģīju ...piereģistrējos tajā bookies (vai kautkā tā tur bij tas nosaukums). ziniet,sapratu vienu--->lai kautko nopelnītu jābūt profesionālam pielīdējam,piečakarētājam un smadzeņu sačakarētājam.jāuzbāžas jebkuram upurim,jāsastāsta ka viņš bez grāmatām dzīvot nevarēs.cik vien spēka,tik vien pa forumiem jālien un jāstāsta da jeb kas lai cilvēkus piečakarētu. vai pareizi sapratu? par pārējām programmām vel neko neesmu izfilosofējusi.
Nu lai nebuutu jaauzbaazhas visiem peec kaartas taisi lapu un viss! :lol:

Preston esmu jauniņais tāpēc nesaprotu, tu uztaisi mājaslapu, bet ko tu tur iekšā liec? ;)

Tristar teica:
Preston esmu jauniņais tāpēc nesaprotu, tu uztaisi mājaslapu, bet ko tu tur iekšā liec? ;)
Atkariigs no taa ko veelies paardot!Taisi lapu tam produktam ko veelies paardot

Sintija! Tikai to ko tu tagad uzrakstiji nedari gan labāk. Nekādas uzbāšanās !!!!! Noskaties tak beidzot to Andy video !!!!!

es nesaprotuu kapēc man tas video neiet. skaņa man ir bet bilde nav!

Es jau tev teicu - paņem VLC playeri un viss ies !!!

sintija teica:

Daargaa mana, shodien uzdevums, aizej uz biblioteeku shodien un panjem 5 graamatas par marketingu. Izlasi, un tad nac, parunaasim;)

hehe, uzbāšanās vai trula spamošana ir tiešākais ceļš uz to, ka neviens normāls cilvēks no Tevis neko principa pēc nepirks!
Tavs apraksts jau izklausījās pēc kaut kāda Herbalife vai Fitline izplatiitaaja : )

Bet Tavs uzdevums ir uztaisīt taaadu lapu, lai cilvēkam gribētos nopirkt produktu, turklāt lapai jāpievelk ar saturīgu info, nevis tikai ar pliku reklāmu.

ir arī latviski grāmatnīcās šis tas par reklāmu un mārketinga psihiloģiju, ja slinkums angliski iedziļināties...

ploome.com? ta tachu tava aff lapa ja? nu ko esi baigi labi pastradajis, lapa jaunu dikti laba salidzinajuma ar citiem :DD, tiesham no tadas varetu pirkt bet sandis teica ka latvija purvs, bet tev viss latviski :) vajag eng ielikt nakotne

Paldies, Loud! :)

Sintija - pašlaik lapā nav nekāda komerciālā knifa - ej, lasi, uzzini, kas Tevi interesē!

nu ja tā,tad interesanta lapa. vel varētu ievietot kautko par skaistumkopšanu,higiēnu vai tamlīdzīgām lietām

buus, buus - veel daudz sadalju ir, ko taisiit.
kaa jau teicu - veel pat nekur necenshos reklameeties, jo maz taa satura. pagaidaam.

Interesanta diskusija, bet nu te jaasaka ka top profesionaala lapa, ja taa veel butu angliski, tad saturies, domaaju ka paaris tukstoshus meenesii vareetu nopelniit :)

sandis teica:
Interesanta diskusija, bet nu te jaasaka ka top profesionaala lapa, ja taa veel butu angliski, tad saturies, domaaju ka paaris tukstoshus meenesii vareetu nopelniit :)
Tu jau pārspīlē čalīt, sabaidi te latviešus ar saviem tūkstošiem

Atpakaļ
Tops