IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Skrill nauda

beckham9

New member
Pievienojies
21. Oktobris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tā kā vairs nav nepieciešams izmantot savu Skrill kontu, vēlos veikt naudas apmaiņu. Bija izveidots, bet tomēr nav verificēts un pazuda konta jēga.

Es Jums Skrill naudu, Jūs man uz bankas kontu (Swedbank).

Vai ir kāds?

ja pa tiešo nevēlies uz Swedbank (lai nezīmētos ar summām un neiezīmētu Skrill kontu), lieto alternatīvas banku bartes:
  • Monese
  • Monzo
  • Starling
Revolut šeit nepievienošu. Man ir paziņas UK, kuriem šīs kartes ir ikdiena un augstāk minētās kartes ir tās, pie kurām viņi pieturās. Vislabākais liekas ir Starling, tomēr arī Monzo un Monese ir ok. Monese visātrāk piegādā karti.

Atliek pieminēt, ka Monzo un Starling nav iespējams pasūtīt uz Latviju, bet tikai, ja ir UK adrese.

Taču N26 un Revolut gan var pasūtīt uz LV. (N26 ir veids kā apiet šo geo-lietu)

Skaidri redzams, ka Elīna zin par ko iet runa.

giphy.gif

Nav par ko zīmēties jau. Varam sazināties caur FaceBook, ja kāds var - tur tomēr personiskāk.

Man personīgi nav ideju par to, kā pārskaitīt naudu caur swedbank. Es neizmantoju viņu pakalpojumus. Es izņemu savu naudu no fx caur citām bankām un tiešsaistes pakalpojumiem. Es nolēmu sākt tirdzniecību forex tirgū pēc iepazīšanās instaforex review. Laba iespēja nopelnīt kaut ko tiešsaistē.

Ok. Tad varbūt kādam ir Neteller? Uz to arī var. Es esmu ieskaitījis naudu Skrill kontā, bet ar to nevaru neko iesākt.

Atpakaļ
Tops