IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Problema ar PayPal !?

egritis

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Karoc vakar sannemu taadu veestuli no PayPal:

Dear ***** ********,

We are sending you this notice because you have received more than $1,300.00 USD in total payments to your PayPal account.

PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations to collect information from customers when they receive more than the set limit in total payments. Please log into your account, go to the Account Overview page, and follow the instructions there about how to provide the required information. These steps need to be completed as soon as possible to comply with this regulation.

If you have any trouble completing these steps, please contact Customer Service at 00 353 1 436 9111

We appreciate your business and apologize for any inconvenience.

Case ID Number:

Sincerely,

PayPal Account Review Department

Ieejot savaa kontaa, man raadaas ka vajag uztaisiit foto identifikaaciju un veel arii kautkaadu adreses identifikaaciju. Varbuut kaadam bijis kas liidziigs?

pagaidaam varu, bet domaaju ka driiz vinni kautko tur noblokkees.

Note: Should access to your account remain limited for an extended period
of time, it may result in further limitations or eventual account closure
without having the chance to use PayPal anymore.

Paypal ir lielakais scams kads ir redzets jus naivie ljautini... katru dienu miljoniem naudinas pazuud no lietotaju kontiem... LV vispar neko neizdarisiet ja no jusu kartees caur paypalu nozags naudu.. latvija nav anglija kur var aiziet uz banku un pateikt ka neko neesi darijis un naudu banka ieliks atpakal.... taa kaa pirms lietot paypal ieteiktu padomat par so....

jaa kak paarsniedz limitu paypal tad tik saakas cipari. man bija taapat. prasiija dokumentus konta izrakstus. galu galaa visu sadabuju un tad pazinjoja ka man jaaatvez biznes konts kur tev jaabuut firmai un veel vesekla chuopa ar dokumentiem kurus nevareeju dabuut jo man nav firma. vinji man pateica ka vinjiem neopatiik mans biznes. veeljovairaak atnjeema visu naudu un veel miinussus kontaa uztaisii, taga suuta veestules lai lai papildinu kontu lai nebuutu miinusi. karoch lai iet pupaas, pasuutuuji triis maajas taalaak

gateris teica:
jaa kak paarsniedz limitu paypal tad tik saakas cipari. man bija taapat. prasiija dokumentus konta izrakstus. galu galaa visu sadabuju un tad pazinjoja ka man jaaatvez biznes konts kur tev jaabuut firmai un veel vesekla chuopa ar dokumentiem kurus nevareeju dabuut jo man nav firma. vinji man pateica ka vinjiem neopatiik mans biznes. veeljovairaak atnjeema visu naudu un veel miinussus kontaa uztaisii, taga suuta veestules lai lai papildinu kontu lai nebuutu miinusi. karoch lai iet pupaas, pasuutuuji triis maajas taalaak

:) kaadaa sakaraa atnneema naudu? paypalam ir bankas status, nevar atnnemt naudu un nozust! es iesniedzu vajadziigos dokumentus, (pase, degvielas kartes reekkinu un ge money liigumu) un tagad viss ok, limitu palielinaaja liidz 3 300$ bet taapat par iisu, jo kad to paarsniedz tad jaataisa firma :(

vai ta tagad tur biznesa konta atveershanai nepiecieshams registreet firmu???
Vismaz agraak vieniigaa atskiriiba starp parasto un biznesa kontu bij lielaaka paarskaitiijumu komisijas maksa un liidz ar to arii lielaaks atlautais konta apgorziijums.

nez kaa bij agraak, bet man vinji atsuutiija druumaas prasiibas. katraa gadiijumaa neiesaku prasiit biznes kontu un limita palielinaashanu, jo atpakalj nevareesi mainiit un biznes kontu neatveers kameer nebuus visas prasiibas izpildiitas. vareesi vienkaarshui aizmirst par kontu

naudu atnjeema nejau sev, bet cik sapratu ka atgrieza to tiem kas man to bij suutiijushi, a preces ta reaali jau bija sen aizsuutiitas un ebauy jau bija visur pozitiivi fedbek, labi ka laiciigi visas lielaas summas njeemu aaraa, tad nepaliku lielos miinusos

Atpakaļ
Tops