IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Problema ar CONTENTU

MakeMoneyOnline, a kā ir ar duplicate content penalty ? Tjipa sods, par vienu un tādu pašu kontentu ? Es apsvēru domu, tādu progu izmantot, bet nezinu, vai tā vispār var. Vai tad katram rakstu networkam ( ezine, go articles), drīks iesūtit vienādus rakstus ? Ja piem es tādu pašu rakstu iesūtu Ezine, vai es tādu pašu rakstu drīkstu iesūtīt arī Go Articles ? Kad es publicēju kādu rakstu iekš ezine vai go articles, es vienmēr tajos rakstos biku pamainu. Lai nav identiski.

Da kāds tur penalty, es tik gāžu visos tur ap kādām 250 article directories izvēlies PagRank un aizgājis, citās neņem pretī ja tāds jau ir, bet nu ja pats raksti tad visam jābūt OK! Ja copy+paste tad rezultāti nav tik labi, bet man jau nav tik daudz laika lai pats rakstītu :D

Par: Duplicate content penalty

Ir ļoti svarīgi saprast, ka Google nekad nesodīs
(samazinot PR vai pasliktinot SERP rezultātus) lapu
dēļ "ĀRĒJIEM" apstākļiem, kā piemēram šajā gadījumā -
vienādi raksti article direktorijās ar back-linkiem.

Nezinu cik ļoti efektīva ir šāda vienāda rakstu sūtīšana
uz 250 direktorijām, bet neko ļaunu tas nekādā gadījumā
nevar nodarīt.

Google var sodīt par lietām, kas notiek Tavā lapā, bet ne par to, kas notiek apkārtējā vidē.

Kāpēc Tā???

Padomā, tad jau jebkurš konkurents varētu ar spam
softu saspamot, salinkot ar artikliem uttt. uz Tavu
lapu un Google Tevi noslānīs! Tāpēc tāda lieta
nenotiek.

Andy, nu paldies, laikam sākšu tad šo metodi pielietot. Tad vispārs kopsummā copy 'n paste varuianti der, ja ?

Es nezinu par efektivitāti, jo pats ar article marketing neesmu īpaši aizrāvies.

Jāpatestē, kas un kā.

Bet nu Google katrā ziņā par to nesodīs.

sveiki, es kā iesācējs gribēju pajuatāt par article writing dazhus jautājumus - cik ilgā laikā mans iesniegtais article apmēram tiks publicēts attiecīgajā directorie?
kādi ir apmēram vidējie standarti - cik garam jābūt pašam body? un vai drīkst likt savu linku iekš article body ne tikai resource box?

Nu Ezines apmēram ~5 dienas var būt mazāk un vairāk. Nu Body ja nekļūdos bija min 250 vārdi, un drīkst būt 2 linki uz tavu mājeni pašā body, protams resource boxā arī drīkst.

Paldies :)

Gribētu vēl uzzināt kādu coding jāizmanto, lai body tekstā links būtu kāda vārda formā, piemēram, forumu signaturos izmantoju BBCode, bet kāds paņēmiens derēs rakstot articles?

Vismaz ezines ir uzreiz WYSIWYG editors. Nu tur tiek izmantots hyperlinks, HTML formātā. Piemēram - <a href="http://www.adrese.coml" target="_blank">vārs šeitl</a>

Ja Jums ir labs saturs latviešu valodā, tad rakstu tulkošanu uz eng caur tulkošanas biroju būs izdevīgi taisīt tikai ja sarunāsiet labu apjoma cenu.

(Reāli var 20-30% mierīgi nost no standarta cenas dabūt.)

Bet var arī izmantot filipīniešu rakstniekus caur upwork.com vai citām lapām. Bet tad atkal jārēķinās, ka visi raksti būs japārksata manuāli (vai būs korektoram jāmaksā).

Atpakaļ
Tops