IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Pirmā websaita Izsole I-Bizness Forumā! *** ToTo Banka ***

Aigars555 teica:
es jau Andy rakstīju ziņu par šo, Andy man piedāvaja saitu par velti, nepaņēmu, jo tas saits tomēr ir vajadzīgs nopietnāks un arī domēna nosaukums ir vajadzīgs cits, reklāmiskāks - pašlaik man savākts ir milzīgs apjoms ar info par bonusiem un kopējā summa, ko var atmazgāt ir iespaidīga, latviešiem pie inflācijas labs cipars. Starp citu, Betfair latviešiem vairs nedod bonusu...

Betfair latvieshiem dod gan bonusu tik vispirms parbauda identitaati

hmmm interesants projekts :) , ja tu tiešām 2000euro nopelnīja pa pagajušo gadu nesaprotu ka[ēc neieguldi tos pašus 1000 euro un uzģenerē traffiku , bet tas tā , lai veicās ar izsoli, un sorry par tēmas novirzīšanos ;)

Breksis teica:
hmmm interesants projekts :) , ja tu tiešām 2000euro nopelnīja pa pagajušo gadu nesaprotu ka[ēc neieguldi tos pašus 1000 euro un uzģenerē traffiku , bet tas tā , lai veicās ar izsoli, un sorry par tēmas novirzīšanos ;)

Tak man nav ne laika ne gribēšanas čakarēties ar tādiem sīkumiem.

Andy! totobankas lapa nestrādā sakarā ar izsoli?! tā teikt somas jau sakravātas :D

Nē, es biki nogulēju, ka hosting kompānija
mainīja dns name servers.

Vajadzētu būt drīz o.k.

Atpakaļ
Tops