IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Piedāvājums Latvijas Affiliate Marketeriem

Colemon

New member
Pievienojies
28. Jūlijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Esmu uzgājis brīnišķīgu saitu, kurā pats esmu biedrs. Saitu sauc Wealthy Affiliate, un šeit ir smalkāks apraksts. Ja uzskatāt, ka tā ir krāpniecība, tad pameklējiet internetā un sapratīsiet, ka Wealthy Affiliate tiešām ir ļoti noderīga lapa, nevis scam. Bet, ja izdomājat reģistrēties, tad iesaku reģistrēties caur manu affiliate linku, jo tad iedošu jums arī bonusus, sniegšu ieteikumus un centīšos palīdzēt affiliate marketinga gaitās (sīkāk rakstā). Uzrakstiet, ko vispār domājat par šādu pasākumu. Es personīgi esmu sajūsmā par to saitu.

nu tie arrēķini pirmajā lapā tādi nepārliecinoši :)
brain surgeon- cost $100k, yearly income- $200k
internet marketing- $29- income $360k

Parasti šādas lapas, kas sola par lētu naudu viegli nopļenīt n-tos tūkstošus nav labas...

pats gan nezinu šo konkrēto gadījumu.

Nu pamēģini internetā atrast kādu sliktu vārdu par to lapu, palasi forumos rakstus, kur nav nekādi affiliate linki sabāzti, bet vnk atsauksmes par saitu. Es pats vienmēr esmu super skeptisks, tāpēc izlasīju 100000x reviews pirms piejoinoju un tagad to nemaz nenožēloju. Tur jau tā lieta, ka citās lapās saka "Dodiet mums naudu, mēs jums uztaisīsim peļņu", tas ir TĪRĀKAIS BS, bet šeit tikai tev dod materiālus un tūļus, pašam vajag piestrādāt.

Atpakaļ
Tops