IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

pārdodu

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Pārdodu mobilo telefonu Motorola L6. Jauns(mēnesi lietots).Vinš tiešām ir ideālā kārtība-nav ne nobružāts ne noskrāpēts un arī tehniski ideālā stāvoklī.. /pārdodu tapēc,ka gribēju izmēģināt ko jaunu,bet labāk pieturēšos pie iemīļotajiem samsung. pārdodu pa 65 ls /varu mainīt arī pret kādu samsung/

nē nē...tas nav bizness! es negribu šo telefonu-gribu citu! es visur esmu ielikusi sludinājumus,bet nevienam neinteresē!! kā tas var būt?!

un ko man darīt,ka man bez ši mob ir vel 2 nevajadzīgi?un vel viens kautkur mētājas

un ko tu ar to gribi teikt?? ja tu to cenu samazinaatu 3reizes, moska kaads nopirktu! un jeega pirkt lietotu, ja jauns maksaa 72Ls?? http://www.internetveikals.lv/index.php?GID=7365 un vispar an arii ssads tel meetaajas maajaas, otreiz nepirktu nekad :wink:

Atpakaļ
Tops