IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Par clickbank.com

Vectev, nav ko uztraukties ! Ir jau gan te manuprat paris cilveki kas vel ar clickbank nodarbojas ( iznemot tevi un mani ) !
Un par tam tuksajam dienam, vienigais kas man reali nak prata ir naudas faktors - cik redzu tev sales sak pazust uz menesa beigam, kad cilvekiem naudas jau ir mazak, jo visa jau notriekta !

A parejais nu taa ..

Visu laiku centos sales generet ar free panemieniem ( Article marketing utt. ), bet nu .. nekas dizs !
Vakar beidzot piekeros AdWords reklamas kampanam, un .. pirmaa nakts .. pirmais pardotais produkts :)

Reali iztereti 0.68$ AdWords konta un nopelniti 33.60$ ClickBank ! 8)

VodkaDance teica:
Vectev, nav ko uztraukties ! Ir jau gan te manuprat paris cilveki kas vel ar clickbank nodarbojas ( iznemot tevi un mani ) !
Un par tam tuksajam dienam, vienigais kas man reali nak prata ir naudas faktors - cik redzu tev sales sak pazust uz menesa beigam, kad cilvekiem naudas jau ir mazak, jo visa jau notriekta !

A parejais nu taa ..

Visu laiku centos sales generet ar free panemieniem ( Article marketing utt. ), bet nu .. nekas dizs !
Vakar beidzot piekeros AdWords reklamas kampanam, un .. pirmaa nakts .. pirmais pardotais produkts :)

Reali iztereti 0.68$ AdWords konta un nopelniti 33.60$ ClickBank ! 8)
malacis tā tik turēt ;)

Vectēv, nu uz pavasari ir nišās kur samazinās pirkstpēja.Man te pāris saiti, kas kruķas uz ebay affiliate programmu, tieši palielinās peļņas :). it īpaši, kad nāk sestdiena, svētdiena, kad lielākoties izsoles beidzas.

Gribēju pajautāt ko īsti apzīmē šis clickbank viens no parametriem gravity? Kāda ir starpība starp low un high gravity? Vai produktus ar high gravity teorētiski jābūt vieglāk pārdot? :)

Atpakaļ
Tops