IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Mans Pirmais Google Adsense Cheks = $580,78 +Foto ;)

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Shodien liela diena sanjemu savu pirmo cheku no Googles, Normaali vai ne par 16dienu reklaamas uzlikshanu uz manas web? :)
Buus laikam jaauztaisa kautkas lielaaks un jaaiet peec $5,000 meenesii ;)
Tie kas arii sheit ar adsensi njemaas cik ta jums savacies?

bilde.jpg

hah cik tev liels trafix lapai? (dienaa apmekletaji)

un es veel cereju ka es kko vareshu nopelnit ar adsense :D

btw, pasaki no kaa tu leilak odalju trafika dabuun? (es butu priecigs ja dabutu kaut 10 dalju no taa :D)

Nu viennozīmīgi malacis !!!

Gan jau ka tu mums uzsauksi vienu tusiņu ne ??? :) :)

nedomaju ka viņš rādīs, brīnums ka vispār skaļi atdzīst cik nopelnijis un pat čeku parāda.
lielās zivis gaismā neiznāk un var saprast kādēļ

sandis jau atzinas ka vinsh ir viens no klusajo uudenu piekritejiem ,, :)
ta ka ar vinu mums te viss skaidrs ,, :D
cik noprotu ,, vinam tur iet karsti ar to AdSense ! :)

cik zinu ta visiem iet karsti, hmm, ka tik te kkaada hakoshana nesleepjas :D

Protams tusinsh buus kad pardoshu savu otru web ;)

Nu Isteniba negribetu gan radit savus projektus ten kadam publiski.

Trafiks ~15% nāk no search engine, un pārejais var teikt word of mouth, utt...
Neko nesu maksajis lai dabutu tadu trafiku vai ko baigi terejis, bet speciali prieksh adsense buveju pashlaik jaunu projektu kur vismaz naaks ~$200 dienā ar laiku. Nu vienmer var jau gribet vairak bet pagaidam es neuzskatu ka tas ir kautkas daudz, jo nu adsense ir var teikt bezmaksas nauda jo ja web ir tad nav var teikt ir starpiibas vai ir tie adi virsuu vai nav bet ja ir nu tad kautkaadi jau grashi naak.

Un vidēji par katru klikski es sanjemu $0,164 Taakaa nu nav gruuti sasniegt diezgan lielas summas.

Darbiņš mūsu spiegiem:

click rate - 0,164
*No kopējās summas izrēķināt cik kliku ir vienā dienā
* Noteikt visas kategorijas kur vidējā maksa par kliku 0,16$

google searcg 15% of visitors
* aprēķināt aptuveno vietu meklētājā

Kad esam uzzinājuši aptuvnos keywordus uz kuriem ir 0,16, meklējam seārchā un skatamies ~ aprēķinātās pozīcijas.
Un rokā būs! :lol:

dienaa kliki vinjam ir: ~221

parejo lai kads cits izdara :D

kas tu nevari paraadiit savu lapu? ko gan mees izdariisim? uzlauziisim vai? nesaprotu tos kas baigi sleepj taas lapas, tapat takss citi vinnas skataas.

nu sis ir iznemums ;) jums labak nezinat kas ta par lapu ;)

Atpakaļ
Tops