IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Maksasu katram kas izdaris vienu lietu!!!!!!

porshs

New member
Pievienojies
11. Marts 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tātad ir tāda mājaslapa kurā var dabūt visvisadas lietas par brivu un es samaksasu katram 1ls kurs tur registresies un ipildis offeru iesaku netflix!!Sis būs tas linkss!! http://www.xpango.com !!!!

Nē viss ir okey tu man paradies kad tu esi registrejies zem mana id tāka ieej sava profila un izpildi offeru!

offers vel joprojam speka ? :D
and es rados ka tavs refs?

nu zb. taa lapa ir pilna ar erorriem :( pirmais erorrs pie registresanas, tad pie recover pass un tagat pie login, un tagat es pat akontu nevaru aktivizeet jo erorrs uzmetas :evil:

man gan viss ir labi un sodien es vel esmu piesaistijis dazus lietotajus un vini neko nesaka par eroriem!! Es nezinu kas tev par vainu! :?: :?

YEEEEEEEEEEEEEES.
izdevaas beidzot ielogoties.
P.S - pasaki kaadu offeru man tur njemt, savadaak visur prasa vainu kreditkari vainu jagaida kaut kaads menesis kameer trials beidzas. :cry:

Pasi vienkarsakie netflix,usenext,emusic, un parejos ir kaukas jamaksa vai jabeto!

Atpakaļ
Tops