IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Lūdzu iesakiet tālāku darbību..

RaioZ

New member
Pievienojies
12. Maijs 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Esmu iesācējs un reāli vēl vispār neko neesmu nopelnījis. Bet nu jau kādu ilgāku laiciņu esmu paklikšķinājis pa reklāmām, bet jūtu, ka reāli ienākumi nekādi nav. Uz ātro apkopoju savus klikšķus tabuliņā šeit:
http://www.psolatvija.dobele.lv/pelnja.php

Tā kā mans hobijs ir WEB lapu izstrāde ( http://ro.times.lv ), tad man ir doma pārtulkot savu lapu angļu valodā un ielikt savus pakalpojumus e-bay izsolēs.. var jau būt ka vispirms būs jauztaisa lapa un tad tā jānopārdo. Bet nu tas ir domas līmenī..

Vēl esmu gatavs no sava konta ieguldīt 5 Ls, lai tos pavairotu, tikai esmu pilnīgs 0. Nezinu, ko un kur tos likt, lai kkas notiku.

Mans lūgums Jums ir, iesakiet no savas pieredzes, kas būtu man jādara, lai vismaz kkādu naudiņu varētu reāli saņemt..

Paldies jau iepriekš!

Es paskatijos tos tavus website :) man patika ganjau citiem arī patiks vari tā kā vari meigināt taisīt weblapas pa naudu :) pieņemsim no sākuma pa kādiem 5ls website
vari ielikt sludinājumu ss.lv ka taisi website diezgan profesionalā līmenī

No pieredzes varu pateikt - labāk, ja kāds pašā
sākumā nosauc lietas īstajos vārdos.

Vismaz vēlāk nav jānožēlo bezjēdzīgi izšķiestais laiks!

ES jau nesaku, ka Tev nevajadzētu veidot lapas,
tikai mācies, mācies un vēl mācies! Lai nav kauns
par savu darbu.

Andy

Andijam taisniiba, tavas lapas ir 10 gadu pagaatne;) Vairaak, 1997 mes tadas taisiijaam :P

Bet vispar, nezinu ko tu ar klikkjsinaashanu nejmies, bet tas ir galiigi garaam, un laika tereshana. Ja maaki angliski, skaties 'affiliate marketing';

negribas jau tevi nolikt, bet palasi internetaa paris nedeejlas, paskaties ko cilveeki pa iistam dars

man, gan diemžēl to tavu lapu never vaļā, bet nu tas tā, mēgināšu atkal rīt!
Jauns dzeks esi, ja tas nu dien patīk tad tikai mācies un uz priekšu , nepajies ne gads, kad jau varēsi kādam varbūt saprātīgu lapeli uzbūvēt par samaksu!
Es jau samērā vecs breksis, bet nu arī tikai nesen sāku pievērsties lapu dizainam, un pirmais paša pliki saisītais projekts būs sākumlapa manam forumam!
Takā galvu aukšā un tikai uz priekšu ;) , par tiem klikšķiem aizmirsti, laika tērēšana!

nu ok.. domaaju ka uztaisiishu kaadu sakariigu projektu lapai un tad nopaardoshu ar leetu cenu i-netaa.. varbuut no shiis virtuaalaas pasaules ienaaksies arii kkas taustaams..
anlglju val. man laba.. papeetiishu kas notiek ar augsta riska investeeshanu un kas ir affiliate marketing. bet nu pagaidaam seezhu uz 0.
jaa, klikshkjinot neko daudz nenopelniisi, taapeec peetu izdeviigaakus variantus :(

1) augsta riska investeeshanaa nemaz nelien iekshaa; scami
2) paskaties affiliate marketing un paskaties SEO (search engine optimization), bet pa lielam ir taa - izveelies nishu, teiksim, novaajeeshana, izveelies 3 labus produktus, uztaisi lapu kur ir produktu 'review'+ kadi 20-50 raksti 2-4 meneshu laikaa un gjeneree ienakoshos linkus un bus ok, pirmie baxi buus rokaa;)

nu taaks... tiko uztaisiju jaunu versiju savai lapai (http://ro.times.lv) . Tagad izskataas vismaz kaut cik sakariigaak, nekaa ieprieksheejaa. Pastaigaaju pa vieteejo Dobeles apkaartni, iegaaju dazhos mazos uznjeemumos, skat jau dazhus pasuutiijumus atradu :D

p.s. taisot lapu diezgan daudz iemacijos no Andija lapas :D ha ha

RaioZ teica:
nu taaks... tiko uztaisiju jaunu versiju savai lapai (http://ro.times.lv) . Tagad izskataas vismaz kaut cik sakariigaak, nekaa ieprieksheejaa. Pastaigaaju pa vieteejo Dobeles apkaartni, iegaaju dazhos mazos uznjeemumos, skat jau dazhus pasuutiijumus atradu :D

p.s. taisot lapu diezgan daudz iemacijos no Andija lapas :D ha ha
malacis tā tik turēt ;)

Atpakaļ
Tops