IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā tirgo Kriptomedia

Pievienojies
10. Novembris 2017
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Kā mēs redzam Bitkoins ir šobrīd aktīvs (pat agresīvs) un tas nozīmē, kad ir vislabākais laiks iepirkt altus, kamēr to cena ir nokritusies attiecībā pret Bitkoinu. Pēc fjūčeru pasākumu beigām droši vien Bitkoina cena kritīs un tāpēc lielāko naudas līdzekļu daļu vajag pietaupīt uz to brīdi. Bitkoins aizies lidz 20 - 23tūkst. un tad daļu apmanīšu pret usd vai usdt. un ja būs korekcija (cenas kritums) iepirkšu atkal Bitkoinu, jau pa zemāku cenu.
Kādi alti daudz maz stabili turās Bitkoina korekcijas brīžos un kurus attiecīgi es rekomendēju pirkt, kad to cena ir nokritusies.

Par ieejām ļoti grūti precīzi noteikt, situācija mainās ļoti strauji:

#EDG zem 9tūkst (8100-8700)
Gaidāms notikums - kazino palaišana

#ADX zem 7tūkst (6200-6800)
Gaidāms notikums - prototips februāris 2018

#NAV (11200-11700)
Gaidāms notikums - wallet 20. decembris

#GRS (6100-6500)
Gaidāms notikums - update 25 decembris

#SYS (2100-2300)
Gaidāms notikums - Masternodes testēšana un palaišana 2018g. pavasarī

#ARDR (4200-4700)
Gaidāms notikums - pamat tīkla palaišana 31decembrī vai 1. janvārī

Tirdzniecība izmantoju ne vairāk, kā 50% Bitkoinu un dotajā momentā prātīgākais ir tirgot īstermiņa. Kad cena lejā nopērkam, kad uz augšu, pārdodam.

Ietekums. Tirgojot savus līdzekļus vienmēr izvietojiet pa vairākām biržām. Būs drošāk.

Šodien viss pēc vecās shēmas, līdz ko Bitkina cena sāka kristies, dažu altkoinu cena sāka celties attiecībā pret bitcoinu un nostrādāja divi manis izliktie pārdošanas pukti Ethereum Classic un Bitcoin Cash. Nopirku, kad cena bija lejā, pārdevu, kad augšā.

ipfcnkjp86fiimqa8uymb2rgnp87quny.jpg

8qvkic0kaes7wkycnyvepqv1amtdpaao.jpg

Šobrīd nevajadzētu uzsākt jaunus darījumus, vnk pavērot kas tālāk notiks. Vajag atturēties no jebkādiem pirkumiem, kaut arī ir bitkoina korekcijas pazīmes. Neko nepirkt! Kad būs skaidrāks uz kuru pusi bitkoina cena ies, tad arī jārīkojas. Es vnk gaidu.

Bitkoins krīt, jo daudz līdzekļu ir aizceļojuši uz altiem un uz bitcoin cash, kurš tagad arī ir Coinbasē. Kās tikko būs nostrādājuši vairums "holderu" - viss atgriezīsies vecajās sliedēs.
Šobrīd nav pamata bitkoina cenas katastrofālam kritumam. Tieši pretēji, nākošie hardforki tikai pievilinās vel papildus līdzekļus un 20 -25 tūkstoši gada beigās ir reāli.

hmm... Guntis kaut ko minēja, ka viņam ir paziņa Holandē, kurš iepriekš maksāja 0.06 vai 0.09 eiro centus un vēlāk dabūja 50% atlaidi.. :?

+ ja paskatās, ka viņiem sakārtota likumdošana, izskatās ļoti, ļoti vilinoši.. arī man ;)

kāpēc tieši Horvātija? .. tur ir kas īpašs?

Tā nu šoreiz ir sanācis, ka visi alti, kurus tirgoju ir pārdevušies un es sēžu tikai bitkoinā. Kārtējo reizi sitūcija, kurā nekad neesmu bijis, parasti ir kāds uzkrājums usdt un tad es patiesi priecājos par bitkoina cenas kritumu, tikai ne šoreiz, bet izskatās, ka būs labi.

Nav man antimaineru. Vajadzētu? Es vel neesmu pārliecināts.

Bitkoina cena krīt un neliela panika jaunajiem investoriem ir sākusies + arī altkoini arī lējā. Kritums - tas ir labi, būs labas cenas, lai iepirktos, bet bitkoins, kur viņš liksies, atgriezīsies un pēc viņa arī citas monētas.

Nevajag padoties panikai, kura ir sākusies un nepārdodiet bitkoinu, ja tik tiešām esat izdomājis beigt tirgot, tad vismaz nedaudz uzgaidīt, kad cena pacelsies, tikai nekādā gadījumā nevajag pārdot tagad!

Viens no cenas krituma iespējamiem iemesliem varētu būt Korejas, Japānas un Ķinas valdību vēlme ar 2018 gadu aplikt peļņu, no kriptovalūtu tirdzniecības, ar augstiem nodokļiem bet tākā šobrīd sarunas eot atliktas, bitkoina cena atgriežas.

Nedaudz cena ir pacēlusies un 25-26 datumā cerēsim, ka noturēsies augstāk par 16000$ un turpinās ceļu uz augšu, pie tiem maksimumiem, kādi bija un vel augstāk, bet ja cena nolīdēs zem 15000$, tad varam palikt pat uz 9700 -8700$

Es šobrīd vispār netirgoju - pārāk lieli riski. Nogaidīšu.

mdmghw1c4cyf3hbizms8f70ncn9hiixu.jpg

Atpakaļ
Tops