IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kā nopelnīt ar affiliate marketing

tos tax man liekas nemaz nevajadzeja noradit, visu info vajag ievadit pareizu ;)

ja jau neesi PVN maksātājs, tad nekas tur nav jānorāda. Tas par VAT. Labāk ir nemelot

Lieta tāda, ak tur visi VAT bija jāaizpilda obligāti(iezīmēti ar *), tāpēc tos sarakstīju kā pagadās...

Kāds varbūt zina kā ar Clickbank.com viņi automātiski čekus sūta. Man slieksnis uzlikts 100$ bet nujau vairāk kā 1 mēnesis nekā nesūtā kaut gan naudas vairāk ir nekā norādīts slieksnis.

Piedodiet. Esmu pats saputrojies. :oops: Izrādās nekas nav obligāti jāievada. Jāuzliekt privātpersona un viss ok. Tik tagad jādomā, ka izdzēst veco Kontu un jareģistrē jauns.. :?

EDIT:
Kā izvēlēties piedāvājumus, pēc kā būtu jāskatās(neskaitot kategoriju)?

Paskaties un padomā vai produkts ir pieprasiits, bet konkurencei vajadzeetu buut mazaakai, lai vieglaak izsisties. + veel skaties vai tu zini kaut ko par šo produktu vai kaut ko par tā tēmu.
Vārdu sakot no mūsu viedokļa ( affiliate marketinga ziņā ) izdevīgs produkts ir tāds kuram ir liels pieprasījums, bet mazs piedāvājums.
Bet atrosit tagad tādu :D

Nu ja ņem par piemēru clickbank tad to tur var pastīties:

$/sale: $40.41 | Future $: $164.25 | Total $/sale: $40.41 | %/sale: 75.0% | %refd: 81.0% | grav: 325.56

1. $Earned/Sale: Average net amount earned per affiliate per referred sale. Note that this is the net earned per actual sale, and so it is impacted by refunds, chargebacks, and sales taxes. Unfunded sales, such as returned checks, do not impact this number.

2. Future $: Average total rebill revenue earned by the affiliate due to sales from a site. Generally this equates to the average sum of all rebills.

3. Total $: The sum of all initial sales and rebills divided by the number of initial sales. It is the average total $ per sale, including all rebills that may come from that sale.

4. rned/Sale: Average percentage commission earned per affiliate per referred sale. This number should only vary if the publisher has changed their payout percentage over time.

5. %Referred: Fraction of publisher's total sales that are referred by affiliates.

6. Gravity: Number of distinct affiliates who earned a commission by referring a paying customer to the publisher's products. This is a weighted sum and not an actual total. For each affiliate paid in the last 8 weeks we add an amount between 0.1 and 1.0 to the total. The more recent the last referral, the higher the value added.

http://www.clickbank.com/info/ranking.html

Nu te ir "3 Month EPC (USD)" un "7 Day EPC (USD)". Kuram vajadzētu būt augstam, vai zemam?

onjob teica:
Nu te ir "3 Month EPC (USD)" un "7 Day EPC (USD)". Kuram vajadzētu būt augstam, vai zemam?

EPC=Earnings Per Click,
epc = earnings / clicks * 100

7 day epc uses earnings and clicks for the 7 most recently completed days. 3 month epc uses earnings and clicks for the 3 most recenlty completed months.

The 3 month epc can be more important because it includes reversals. A 7 day epc will be inflated if the advertiser reverses transactions after 7 days. New advertisers are sometimes the best ones to use but do not have 3 month epcs. Lower volume advertisers (see network rating) will have greater fluctuations in their epc.

cerams saproti, negribās tulkot :D

Tagad cik saprotu, man ir jātaisa mājaslapa, ar kuras palīdzību es varēšu reklamēt piedāvāto produktu. Jūs kā jau pieredzējušāki, cik sarežģīta lapa nepieciešama, lai cilvēkus tā piesaistītu? Vai lapā jāraksta kautkādi lielie raksti par to cik tas produkts ir labs, vai pietiek, ka es apmēram aprakstu kas tas ir par produktu? Īsti neesmu daudz redzējis šāda veida lapu, tāpēc nezinu ko likt iekšā...

Pats galvenais ir jāatceras, ka tev nau jāpārdod, bet gan "jāiesilda" potenciālais pircējs pirkšanai! Pārdos produktu pati firma uz kuras lapu tu aizsūtīsi pircēju.
Un tev nau jāraksta tikai par produktu. Tev jāraksta par visu, kas ir ap un par šo produktu un nišu kurā tas ir.
Vārdu sakot tev jāpanāk tas, lai pircējs saprastu to, ka šis produkts ir viņam nepieciešams,ka tā ir viņa vajadzība. Manuprāt tas ir pats galvenais. ;)

Starp citu es jaunu noteikti neesmu nekāds pieredzējušais :D
Es pat neesmu izvēlējies īsto nišu. Ja godīgi es lēkāju no vienas uz otru. Man 3 webi stāv puspabeigti, jo tiekot līdz pusei es pēšņi sāku savu darbu kritizēt un meklēju jaunu. Jo visu laiku ir tāda sajūta,ka varu labāk, ka ir labākas idejas, iespējas, kuras vēl neizmanto. Īstenībā, es par to domāju ļoti bieži. Gandrīz visu laiku mēģinu savā galvā kaut ko izprātot, uzķimerēt kaut ko unikālu.
ai labi... tas laikam pilniigi ne par tēmu.. bet es tomēr uzspiedīšu pogu Apstiprināt :D

šitam man liekas cauri iziet nākas visiem - liekas, ka ir tik daudz iespēju un ir tik daudz informācijas, ka visā tajā gūzmā vienkārši pazūdi. Sāc viskautko, bet nepabeidz neko. Ir jākoncentrējas uz kaut ko konkrētu un jādara, jo vairak tiks darīts, jo labāks rezultāts un nedrīkst sākumā padoties, kad liekas, ka nekas neiet. Viens cilvēks visu nevar izdarīt. Vienkārši izvēlies ko pārdot, seksa rotaļlietas vai uztura bagātinātājus un sāc likt lietā savas zināšanas ;)

Jā, man arī bija tā. Pilnībā biju paralizēts dēļ daudzās informācijas. Ir jākoncentrējas, kā Aigars minēja, tikai uz vienu mērķi. Tagad jau meikoju savu 3. nišas mājaslapu, es viedoju priekš vienas nišas taka mazu impēriju. Gribu pilnībā dominēt šo nišu. Un peļņa arī laba ir, un iespējamais potenciāls ir vēl labāks. Ja viss ies pēc plāniem tad pēc pusotra mēneša taisīšu savu produktu priekš šīs nišas. Galvenais ir iegūt apmeklētaju uzticību, un lai viņi domā, ka tu esi eksperts attiecīgajā nišā. Ja viss iet gludi, tad viņi tev gandrīz no rokas ēdīs ārā.

Vēlviens jautājums - vai vispar ir kāda affiliate programa, kur saņemto naudu var pārskaitīt uz kredītkarti(Visa)?

onjob, nu ir kas pārskaita uzreiz uz bankas kontu, bet nodeva ir diezgan liela, par vienu pārskaitījumu ~15Ls, ja no ASV. Bet tāpēc jau ir PayPal, es ņemu tikai affiliate programmas, kas pārskaita uz PayPal, es visu tik un tā pērku ar PayPal, un ja man vajag, tad es pārskaitu naudu kas man ir PayPal'ā uz kredītkarti.

Tagad jauna affiliate programma ir parādijusies, kas arī pārskaita uz PayPal, pepperjamnetwork.com , ir ok, nav bijis problēmu, jau 3 reizes esmu saņēmi naudu paredzētajā laikā, custommer support arī ļoti labs un atsaucīgs, pagaidām vis labāk patīk, nekā Cb vai Cj, jo tie ar čekiem tikai pārskaita naudu. Un čeki, mums - Latvijā, nav īpaši draudzīgi, reāli kādas 3 nedēļas, kamēr mūsu uber krutais Latvijas Pasts atgādā ( ja vispār atgādā ), un tad paiet vēl kāds mēnesis kamēr to čeku monetizē, reāli kādi 2 mēneši ir vajadzīgi kopumā.

Trenz tas par čekiem un CJ ir nopietni ? ... es pat nepainteresējos vai varēšu izmantot PayPal.. deamm

Vaitad ar Paypal var uz Latvijas kredītkartēm pārskaitīt arī?

tas par to cj.com patiesi tā ir - tagad pārgāju ar savu galveno iztikas avotu Betfair likmju biržu uz viņu tiešo affiliate programmu - paldies Dievam, ka tā ir atvērusies - būs tiešais bankas pārksaitījums.

Un tas Latvijas pasts faktors man galīgi nepatīk - nekad nevar zināt vai vispār piegādās...

Cik tepat forumā dzirdēju Paypal`s nesūtot naudu uz Latviju :roll: Tad kā tur īsti ir - var no Paypal uz piemēram Hanzabankas kredītkarti naudu pārskaitīt?

Atpakaļ
Tops