IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Aizraujoša iespēja nopelnīt

princis07

New member
Pievienojies
5. Decembris 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nav jēgas klikot!' vai darīt ko tamlīdzīgu!!! naudu ir jāpelna ar prieku un izklaidējoties, nevis sēžot pie datora un skatoties reklāmas.... Runājot par šo manu naudas pelnīšanas veidu veidu vairāk kā mobīlā aplikācija sociālais tīkls, gandriz kā dr.lv , nopelnīt tur var līdz pat 1000 $ dienā bet tas atkarīgs cik labi tu pieproti spēlēt šīs klasiskās spēles. Nopelnīt tur var pat vairāk jo tur ir reģistrējušies vairāki simti tūkstošu cilvēku no visas pasaules un vidēji katru dienu uz nauddu spēlē kādi 10000-30000 tūkstošu lietotāju. Var spēlēt arī prieka pēc. Un ja padomājot spēļu ilgums ir sākot no 5 sek līdz pat 5 min atkarīgs no spēles. Tā kā dienā nopelnīt var smuku naudiņu, izklaidējoties līdzīgi kā draugiem.lv tikai šeit ir iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem , atrast draugus un pat nopelnīt. Es personīgi uz naudu spēlēju pa retam, man tas ir vairāk kā hobijs, bet kad būs vajadzība tad ar spēlēšu naudu. Vēl viens plus ir tas ka ļoti bieži tiek rīkoti visādi konkursi kur var laimēt vērtīgas balvas sākot no t-krekliem beidzot ar datortehniku un viss kas jādara ir jāielādē aplikācija, der jebkuram telefonam un jāsāk tik izklaidēties un pelnīt legālu naudu ko arī maksā, to var paprasīt jebkuram šīs app lietotājam kurš ir spēlejis uz naudu. Visus laimestus izmaksa uz jūsu kontu bez problēmām. Viss kas jums jādara ir man jāatsūta sms ar tekstu: q un es jums nosūtīšu lejupielādes linku 27855186...27855186. Standarta sms cena man bite. Applikācija ir bez maksas tā kā nav ko uztraukties, naudu neprasa ne par ko. 27855186

Apslēptais bizness kārtējais, jo nav nekādu papildus info ...

Iepostē adresi tepat.

Es neuzskatu ka ir jēga, kautko šeit reklamēt un likt linkus, lai varētu visādi bojāt šo iespēju. Ja arī kādam interesē un grib pamēģināt atsūti man kautvai tukšu sms, lai zinu numuru uz kuru sūtīt lejupielādes saiti. Tāpēc es ar nelieku linku jo ja jūs lejupielādēsat tāpat tad ,nesaņemsat bonusu naudas apmērā ,ko uzreiz ar varēsat likt lietā. 27855186

Un priekš katra cilvēka šis links ir unikāls, katram cilvekam, jo ja divi reģistrēsies ar to pašu linku tad viņam tiks automātiski šī lietotāja pieeja un viņs būs tu tavā profilā.

Es vienkārši varētu aizsūtīt ziņu caur IBF. Tā būtu tāpati īsziņa.

Ko darīt, ja man nav telefona?

Kāpēc man vajag isziņā likt "q"? Izskatās pēc trika, kur pēc tam atnāk rēķins par kādiem 0.39 - x Ls par to "q" aizsūtīšanu.

Viss būtu nedaudz ticamāk, ja nebūtu saspamojis šo ziņu pa visu forumu.

Saproti taču. Lai tev nosūtītu speciālu uzaicinājumu man vajag tavu nr. Var nelikt to q ja negrib. Tas q ir domats lai es zinatu ka man janosūta tev uzaicinajums. Diez vai tu gribi likt forumā savu numuru.

Un nav ne par ko jamaksā, izņemot katra operatora standarta sms cenu. 0.00-0.05. Atkarigs no jūsu operātora. Man ir bite

Ok, pieņemsim, ka tā ir, bet vai tiešām $1000 dienā? Manliekas, ka par daudz nullītes esi pierakstījis.

Saspamojot šo ziņu pa dažām foruma sadaļām, kas izskatās pēc izmisuma un neprofesionalitātes, nav tas labākais referāļu piesaistīšanas veids.

Edgars74 teica:
Ok, pieņemsim, ka tā ir, bet vai tiešām $1000 dienā? Manliekas, ka par daudz nullītes esi pierakstījis.
Edgar, viss ir pareizi, tikai tās nulles ir pirms 1 nevis pēc ....

Kāpēc domā ka es taisos piesaistīt referāļus. Lai tik daudz vinnētu tev vajadzētu aptuveni izspēlēt kādas 750 spēļu partijas un visās vinnēt to var izdarīt bet laiku tas prasītu.

princis07 teica:
Kāpēc domā ka es taisos piesaistīt referāļus.

Kāpēc es domāju, ka tu taisies piesaistīt referāļus? Varbūt tāpēc, ka tu nesaki, kas tā ir par aplikāciju, varbūt tāpēc, ka tev vajag tā cilvēka mob nr. lai varētu viņu uzaicināt, tādā veidā iegūstot referāli.

Ja katram tik tiešām ir unikāls links pie kā reģistrēties un savādāk nevar reģistrēties, kā tikai tikt uzaicinātam, tad kāda problēma tev te pateikt aplikācijas nosaukumu? Tie kas gribēs apskatīsies mājas lapu un paprasīs tev to uzaicinājumu, nevis prasīs, lai atsūta uzaicinājumu uz "kaķi maisā".

princis07 teica:
Lai tik daudz vinnētu tev vajadzētu aptuveni izspēlēt kādas 750 spēļu partijas un visās vinnēt to var izdarīt bet laiku tas prasītu.

Tu taču teici līdz pat $1000 dienā, tagad jau kādu laiku prasītu? :D

Vai tad es noliedzu savu sacīto? Pie tādas naudas tu netiksi , paspēlējot 5 min. Tas nav nekāds kazino vai naudas bedre kur tu vnk tiksi pie tāda piķa, Tas ir Sociālais tīkls kurā ir iespēja tikt pie naudas, tas kurš to grib. Es tās linku esmu jau senāk iebāzis citos saitos, ja būtu vērīgāks sen gau atrastu, jo citi ir atraduši, un citus esmu uzaicinājis pats personīgi.

Atpakaļ
Tops