IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kā nopelnīt ar affiliate marketing

onjob

New member
Pievienojies
8. Aprīlis 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien.
Esmu jauns šajā nozarē, tāpēc neko daudz par to nezinu, bet apmēram ir skaidrs, ko gribu darīt. Jautājums ir - kuru affiliate programu izveleties(kura labāka, latviešiem draudzīgāka), jo cik lasiju forumā Refer.lv vēl top...

Nu es izmantoju pagaidām www.cj.com (Commissio Junction )
Bet vispār dažas labas adreses ir te pat Affiliate Marketinga sadaļā pie Sandra izveidotā topika Affiliate Marketing.

onjob, Andy vēl nav stāstījis, kas būs refer.lv, bet Tu jau, izskatās, ka zini :)

es ari izmantoju parsvara CJ
p.s arhitekt SANDIS nevis sandris

onjob, Andy vēl nav stāstījis, kas būs refer.lv, bet Tu jau, izskatās, ka zini :)
Piedod, bet to laikam var izskaidrot, ka maz par to zinu :P

Varbūt ir jau zināms, kad nāks klajā Refer.lv ? :roll:

Īsti nemāku(nevaru) atrast kur tajā CJ.com reģistrēties... :?

P.S.
Piedodiet, ka nomētāju jūs ar tik daudz jautājumiem, bet informācija ir svarīga lieta biznesā :D

Vispirms jau jā, es atvainojos Sandim! :oops: netīšām.
Es vairs neatceros, bet liekas, ka man problēmu ar reģistrēšanos nebija.
Paskaties rūpīgāk! ;)

Cik saprotu man jāizvēlās piereģistrēties kā PUBLISHERam? :?

jā jāņem publisher
https://signup.cj.com/member/publisherSignUp.do
nebija tacu gruti atrast ;)

Tur reģistrācijā ir pieprasīta firma, mājaslapa u.c. sīkumi - man to nav, ko man darīt? :shock:

Varbūt būšu ko pārpratis, bet šis ne tuvu nelīdzinās tam ko es laikam biju domājis(līdzīgs bookieclub.com)? :?

seit ir ieksa loti daudz affiliate programmas ,sakartotas pa kategorijam, vienigi katrai pirms tam ir japiesakas, cita apstiprinas/noraidis uzreiz citai japagaida bus.

spied Get links un atradisi daudz ko ;)

Iegāju tajā "Get links" un atrado kā reiz kautko priekš manis - Web Design templates. Tad pieteicos un mani uzreiz apstiprinājā kā tās programas memberu. Tagad tur bija vesela kaudze dažādu banneru un linku, kas cik noprotu jāliek manis izveidotā mājaslapā. Un ja manu lapu apmeklējošie cilvēki uzspiedīs uz kāda no banneriem un iegādāsies kādu no templeitiem - es saņemšu kautkādu atalgojumu. Tik vienkārši? :shock:

Tax ID (SSN/EIN) 2342342342****
Tax Classification Individual/Sole Proprietor
VAT Number LV2342342****
Minimum Payment Amount 25.00 € EUR
Payment Method Payment by Check
Payee's Name Mikus Riekstins
Check Currency EUR Euro
Šādi izskatās mans Payment Information. Kā jau var noprast to visu samurgoju uz dullo. Gadījumā nesanāk tā, ka saņemot daudu ar to čeku man čeks tiks izrakstīts uz šiem parametriem, t.i. uz kautkādu neeksistējošu firmu? Ka tik beigās negadās, ka nauda man aiziet gar degunu? :roll:

aa nee nau vienalga... jo tie TAX ID un pārējie laikam jāpielāgo Latvijai ... es pat nezinu. Nekad neesmu saņemis, pat pieprasījis čeku. tik tālu neesmu :(

Reāli cik nu papētīju - visas(vismaz lielākā daļa) partnerprogramas naudu sūta ar čeku un tikai uz juridisko personu, tas nozīmē - nav firmas, nav naudas. :(

Atpakaļ
Tops