IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ka dabūt naudu no bux.to uz Paypal???

zikeris

New member
Pievienojies
23. Janvāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nu ir pienācis tas brīdis kad jānem arā pikis bet nezinu ka pareizi tas jādara mos kads varetu ielikt instrukciju ka ats pareizi daras palies aju ieprieks!!!!!!!!

vienkaarsi uzspied uz cash out un tur raksti to summu cik gribi lai izmaksaa, pectam ieraksti to kodu kas dots un ok. un tad tev atnaaks veestule uz e-mailu ka tu esi izmaksaajies un tagad esi rindaa. izmaksaas 2 meenesu laikaa ja tu esi free member, bet ja apgreidojies tad 1 meenesa laikaa.
P.s. baigi ilgi jaagaida, izmaksaaju jau nedeelu atpakal.

Tev ir izmaksājis bux.to jau?
Es pieprasīju 18. novembrī un vēl joprojām gaidu !!

A tu esi apgreidojies? bet tev jau vajadzeeja tikuntaa izmaksaat. varbuut sazinies ar viniem.
Ja tu prasiji vai man izmaksaaja tad veel nee, jo es tikai izmaksaaju pirms 2 nedeelaam.

a piem nava nekadu tadu labaku adresu ar tiem auto klikiem lkur atrak izmaksa naudu!!!!!!!! man sak likties ka vini nevelna nemaksa tur!!!

Mos ir kadas adreses kur ir auto klikeri avi viisur vajag pasam stradat??

Vispār jau bux.to paypalā vairs nemaksā - viņi tikai ar Aletpay tagad transakcijas veic :lol: :lol: :lol:

bet. ja es izmaksaaju pirms veel bija alertpay, tad man samaksaas uz paypalu?

Jaa man arii interesee! Vai pendingaa atrodoshaas izmaksas tiks izmaksaatas uz paypal vai arii novirziitas uz alertpay?

Itkaa ir taa ka vini izmaksaas uz alertpay tapat kaa paypal tikai uz citurieni un nav jagaida ilgaak, buus tapat ka no paypal izmaksa jagaida. vismaz man taa teica bux.to live chtaa.

Nu cerams ka viss būs kārtībā! Cik esmu dzirdējis, tad no alertpay nevarot pa taisno uz lv kontu $ pārsūtīt, tas gan sūdīgi.

No alertpay cik tikko skatījos var dabūt uz e-gold
A no tā tolka arī maza, tālāk vienalga sarežģīti un komisija 4%

Man tas alertpay konts jau sen un tāpēc arī pievienotais egold nr sen jau mainījies, bet lai to nomainītu atkal ķēpa :(

Atpakaļ
Tops