IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Isabelmarco PTC

Isabellā ir ļoti lēta reklāma, un cenas par kliku ir augstas! Pēdējā laikā ļoti daudz reklāmas. Isabellu gaida tāds pats liktenis kā Crewbux. :( Neiesaku pirkt apgreidu uz gadu.

No šodienas ir visiem noņemti visi neaktīvie refi un arī visi pirktie refi, kas jau sevi ir divkārt atpelnījuši.

Man no 474 refiem palika 83 , ko pats esmu savācis :(

bet tagad var pirkt IMshares kā arī jaunus refus - tie pazudīs, kad būs sevi divkārt atpelnījuši

Dāvana valsts svētkos :)
3rw02jgzdg6iccm1kjf.jpg

Saņēmu precīzi 60 dienu laikā

Man gan vairs nav refu ... tikai 31 uzaicināto :)

Man no 500 pāri 5 palikuši :D Pagaidām nekā neguldīšu iekšā 8) Gaidu izmaksu $626.32 ko pieprasiju 28-Oct-2008 8)

Ja es maksāju ar AlertPay....vai izmaksa arī nāks uz Alertpay vai var arī tā,lai nāktu uz PayPal? :shock:

pagaiām ir tā,ka var maksāt no kurienes gribi,bet izmaksu nesaņemsi nekur :)

Ko tu te muldi - visiem maksā un visi kas gaida savu naudu ir saņēmuši !!!

cik tad ilgi var gaidit to izmaksu.
Man ari liekas ka sis ir riktigs uzmetiens :(

Tik neaizmirstat ka ir jābūt apgreidam lai vispār izmaksātu !!!
Nu 9$ es ar nez vai gaidītu, bet ja ir $400 un vairāk tad jau jāgaida vien ir :)

es savus 450 $ sagaidiiju un tagad gaidu veel $650 k-kur ap jauno gadu :) Visi mani referaalji gan gaajushi tragjiski bojaa :D Bet ieguldiijumus esmu atpelniijis vairaakkaart, takaa nav iipashi par ko uztraukties. Sola, ka visas probleemas buus salabotas k-kur uz februaara beigaam un izmaksaas atkal ~30 dienaas, tad arii ieguldiishu veel.

Bija kaut kāds min. surf skaits vai nē, te kaut kur kaut kas minēja ka 200 vai 250. Vienkārši no 28-oct. gaidu savus $626.32 un nevar sagaidīt :D Negribas ar neko likt iekšā :shock:

200 kliki Tev jāsaklikina pa visu laiku, kad Tu gaidi savu izmaksu.

Briksons teica:
Es gaidu no 17 oktobra, tā ka ātrāk par mani jau nedabūsi :D :D
he he. es gaidu no 5.oktobra. tagad ,kad skatījos forumā,maksā par semptembri. bet par to muldēšanu redzēsim kam bija taisnība. katrā ziņa investēt ,vismaz šobrīd,neiesaku

Tikai nepiemirsti, ka ja neviens tur neko neinvestēs vairs, tad arī izmaksu neviens vairs nesaņems :)

no tā,ka 10 letiņi tur neko neinvestēs,situācija nemainīsies ne par kripatu :D

Atpakaļ
Tops