IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Isabelmarco PTC

Hei, diezgan laba man dāvana no šiem, vinēju christmas lottery $1250, bet vēl neesmu saņēmis iepriekšējo izmaksu, ne smieties ne raudāt :D 8)

neesat pamaniijushi ka peedeejaa laikaa taakaa chakareejaas tas isabelmarco ?
piemeeram
ja tev katru dienu ~ plkst 1os naktii ieskaitaas 5-6$ par refiem
bet ir dienas (biezhi noveertos sestdienaas, sveetdienaas) kad refu naudu neiskaita vispaar
tagad piemeeram piepirku klaat svaigus refus un tajaa naktii jau pieskaitija naudu
a peec taas 3 dienas nekaadu nauda nav
man kautkaa negribaas ticeet ka neviens no tiem refiem nav neko klikskjinaajis

Jā rādās, ja ieraksta ar roku pilnu linku, piemēram pēc sērfošanas surf vietā ieraksti stats un būs tev :)

burkaans teica:
neesat pamaniijushi ka peedeejaa laikaa taakaa chakareejaas tas isabelmarco ?
piemeeram
ja tev katru dienu ~ plkst 1os naktii ieskaitaas 5-6$ par refiem
bet ir dienas (biezhi noveertos sestdienaas, sveetdienaas) kad refu naudu neiskaita vispaar
tagad piemeeram piepirku klaat svaigus refus un tajaa naktii jau pieskaitija naudu
a peec taas 3 dienas nekaadu nauda nav
man kautkaa negribaas ticeet ka neviens no tiem refiem nav neko klikskjinaajis

Viņi ir iepostojuši jaunu ziņojumu forumā attiecībā uz šo!

cik sapratu
tad tas ir iislaiciigi lai tiktu aaraa no zaudeejumiem un visiem samaksaatu ?

hmm... par to isabelmarco.. man te ir piegriests skābeklis premium tagad par kliku ir 1c, bet referālim 0.07$
Citiem ar tā ir?

27 Jan. 2009
We adapted the click earnings to improve our stability
There are always more then 30 ads available per day.
the new rates :
standard member clicks : 0.007$, ref click : 0.005$
Premium member clicks : 0.01$ , ref click : 0.007$

man atkal iireetie refi kas bij diegan pasiivi peedeejaas 4as dienas sakliko ~ 30-40$ dienaa
vieniigais man nepatiik kad cilveeki jau meeneshiem gaida un nevar sanjemt izmaksas (tajaa skaitaa arii es)

vai kaadi jaunumi no isabelmarco? vai ir jega ko investet? kads ir jau sanemis savu naudu?

Nu pašlaik jēga investēt diez vai ir, jo izmaksu gaidīsi vismaz 5 mēnešus :(

Ir jega te kko sakt, vai ari varat pateikt, kur ir apmeram tada pati sistema ka isabelmarco

Paldies jau ieprieksh

Pēc pēdējām ziņām IM iet uz galu ... reāli izmaksas kavējas par 6 mēnešiem un vairs nav naudas, lai izmaksātu.

Parastiem memberiem vispār nemaksā, bet es kā premium arī gaidu jau no oktobra - tāpēc arī šis saits atrodas SCAM sadaļā :)

944s teica:
Saņēmu savu pirmo izmaksu šeit :)

http://mans.miljons.com/payouts/1st_isabela.jpg

Nu nezinu,gan???Bet savu izmaksu ,jau gaidu 33 dienas un nekā... :oops: Un palasot IM spāņu forumu-skaidrs ,ka ir auzas.Šķiet ,ka Jūs visi fleitējat... :twisted:

Atpakaļ
Tops