IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Isabelmarco PTC

No trijām reizēm parasti ņēmu 20-25 gab, skaitļus divās rindās un ja ir pieejami visi ja sāc no piem. 37 tad visus pēc kārtas. pirmo reizi norāvu 120, tagad 80$, bet nu viss konvertēsies referāļos :D Jāmaņem MEGA pack 500ref :twisted:

Isabelmarco turpmāk izmaksās tikai premium lietotājiem, jo lielākā daļa free lietotāju izrādijās čīteri utt un viņi no tā zaudēja 15000$.

Tā ka sakasiet tos 9$ priekš mēneša apgreida un iegādājaties to pirms pieprasat izmaksu !!

Briksons teica:
Isabelmarco turpmāk izmaksās tikai premium lietotājiem, jo lielākā daļa free lietotāju izrādijās čīteri utt un viņi no tā zaudēja 15000$.

Tā ka sakasiet tos 9$ priekš mēneša apgreida un iegādājaties to pirms pieprasat izmaksu !!

bet, ja es jau biju pieprasiijis izmaksu pirms tam, tad man taaa atnaaaks?

Šito jaunumu tikai tagad pamanīju:
No 7. oktobra vajag savākt 200 klikus, lai pieprasītu nākamo izmaksu!

Tas nozīmē, ka izmaksas vismaz par 10 dienām paildzināsies :(

Nu pagaidām izmaksas ievelkas tikai uz alertpay, nu bet dienas ar jau piemetuši klāt - tagad premium izmaskā 30-40 dienās

Nu re šodien saņēmu savu kārtējo izmaksu no IM 35 dienu laikā uz paypal !!

Viss rullē !!

Pērku vēl refus :)

kruti, apsveicu es paslaik ari gaidu izmaksu ka premium members.
Cik apmeram parasti dienas pajiet lidz izmaksai?

tomelis teica:
kruti, apsveicu es paslaik ari gaidu izmaksu ka premium members.
Cik apmeram parasti dienas pajiet lidz izmaksai?
Divus postu augstāk Briksons jau rakstīja - 30 - 40 dienas :) ...

Es savu izmaksu gaidu jau 31 dienu kā premium.

Brikson vari ielikt to maksajumu ni Isabelmarco, ka pieradijumu ka sanemi? :)

Pāris dienas saņēmu kārtējo izmaksu, kaut kur 30 dienu laikā uz PayPal:

Payment Details
Amount: $461.00 USD
Transaction ID: ...........................
Subject: You've got a payment
Note: Congratulations.Don't forget to put a proof off payment
on the forum to get your next payout.
Keep reading our ads.
Isabelmarco

man liekas vairāk par mēnesi, bija ap 500 refiem tagad jau tik pāri par 300 palicis, kaut kā strjoms vēl pirkti, liekas ka drīz bodīte aizklapēsies ap ziemassvētku laiku :D

Ô .. Tad jau nav nemaz tik ilgs laiks priekš tāda cipara.
Prasu tikai tamdēļ, ka nevaru tagad saprast - mest tur kaut ko iekšā vai nē, jo .. pārāk ilgi jau viss ir super, lai tas tā turpinātos mūžīgi :roll:

nu es ar tagad nevaru saprast saņēmu izmaksu, bet klāt neko nepirku vēl

Nolaadeets man naw paypalaa nauda :@ 9 $ nekaadi newaru dabuut :@
Karti ar negribu likt !
Alertpaya frozen acc :@

Brikson vari aizspiest man 9$?
es iepostoju earnmoneyspacaa neviens man negrib paliidzeet :@

http://www.earnmoneyspace.com/index.php/topic,3145.0.html

Ar aizdošanu nenodarbojos :(
Pa retam kaut ko pārdodu ja ir, bet pašlaik esi nokavējis.

Par summām varu pateikt, ka man kopš pieprasīju šo izmaksu arī jau sakrājās 447$ un tas no kādiem 150 refiem, bet tagad gan piepirku vēl 200 klāt.
Gribēju pirkt 500 bet paypal nogļukoja un nesanāca, bet pašlaik vairāk nelikšu ar tur iekšā, bet ja kāds jaut ko vēk te grib pirkt, tad domāju ka ir pēdējais llaiks.

Es vismaz ceru sagaidīt šo un vēl nākošo izmaksu !!

ļoti pasīvi refi, tiešām sajūta, ka ap christmas time viss beigsies pēc lielās lottery :D palikuši tikai 282 refi un $ knapi lasās, pa nedēļu 37 :D

Atpakaļ
Tops