IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Isabelmarco PTC

saite ir super man ir strateegjija ar to pelniit liidz pat 2500$ mēnesī!

mani siikie stati saitee :D

Welcome kaz112 You are a premium member until Sunday 21st of September 2008
Ads Viewed 2201
Referrals 66
Referral Visits 16131
Balance $ 106.3610
Total Paid 65.4860

Nu man no 283 refiem nāk 10$ dienā - tālāk rēķini pats cik refus vajag lai sanāktu 2000$ mēnesī :(

Es ? ne4ītoju man vnk ir stratēģija bet vel naw tik daudz nauda alertpayaa lai pelniitu mēnesī tik daudz !

:D :D :D Man ar ir stratēģija, sapērc refus jebkurā progrmmā, tik daudz, lai pelnītu 2000$ mēnesī. Viss. :D Smiekli nāk.. :D

Saņēmu kārtējo izmaksu:

Amount: $239.00 USD
Transaction ID:
Subject: You've got a payment
Note: Congratulations.Don't forget to put a proof off payment
on the forum to get your next payout.
Keep reading our ads.
Isabelmarco

Briksons teica:
Labais ! Nu jau tu sāc sist man pāri :D :D
Apgreidojos vēl nedaudz par visiem $$$ tagad 413 refi.

NEZINU KUR LAI IEPOSTO SAVU KĀRTĒJO NESAPRAŠANU PAR TO KAS NOTIEK FORUMĀ UN ADMINS VĒL JOPROJĀM AR VISIEM PALĪGĀ SAUCIENIEM NEKĀ NAV IZDARĪJIS, KAUT GAN TAKĀ ŠIS IR BEZMAKSAS PASĀKUMS UN ŠO FORUMU APMEKLĒ NOTEIKTA CILVĒKU GRUPA KURIEM PAVISAM NEGRIBĒTOS LAI ŠIS PASĀKUSMS BEIGTOS AR NOSAUKUMU WWW_I-BIZNESS.INFO TAD ESMU AR MIERU JAU ZIEDOT ŠIM PROJEKTAM $ 9.99 UN ESMU PĀRLIECINĀTS KA MAN PIEVIENOSIES!

ŅEMOT VĒRĀ VISU IEPRIEKŠ MINĒTO LūDZU ADMINAM- UZZINI PIE LĀDZĪGIEM PROGRAMĒTĀJIEM CIK MAKSĀ SATAISĪT ŠITO ŠTELLI PRET SPAMOTĀJIEM, KĀ ARĪ PADOMĀ PAR TO KA FORUMU VARĒTU PĀRMEST UZ CITU HOSTU UN PIEDĀVĀT IZVIETOT VAIRĀK REKLĀMAS SAITĀ, JO IR CILVĒKI KAS BūTU GATAVI IZVIETOT ŠEIT BANNERUS, NE TIKAI AUGŠĀ BET ARĪ CITUR-REĀLA NAUDA ADMINAM, TIKAI NEDAUDZ JĀPIESTRĀDĀ.BET PROTAMS PRIMĀRAS CĪNĪTIES AR spamu...KĀ IEPRIEKŠ MINEJU ES ZIEDOŠU $ 9.99 LAI ŠO SATAISĪTUM...

PrOtaMs tĀs iR tiKai maAns doMaS....

Par kļūdas labošanu forumā:

Lai admins aptur spamošanu phpBB forumā uzstādot jau daudz maz gatavus anti-spam skriptus, kas čhekotu katru jaunu ziņu forumā, ko pievienotu.

Botu reģistrēšanos var novērst uzliekot tekstuālu pārbaudi, kas lietotājam liktu atzīmēt pareizo atbildi.

Par tēmu:
Skatos pēc neaktīvo refu dzēšanas ir daudzi refi izdzēsti ... man pāri pa 90 :)

Saņēmu 5 izmaksu tieši 30 dienu laikā kā solīts :)
bt66mp5i0tmd4bqqea91.jpg

Pirms 10 dienām pieprasiju kārtējo izmaksu $461.50 , atkal biju vinējis lotto
GAME 17 (08/09/2008)
1) prize 80$ : Nr 132 vectevs
2) prize 40$ : Nr 55 awnjoor
3) prize 15$ : Nr 249 bobel
4) prize 10$ : Nr 136 djarminm2
5) prize 5$ : Nr 64 stuart2661

Referāļu skaits 382

Atpakaļ
Tops