IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ir jauna mājaslapa ? Gribi ar to nopelnīt ? Lūkojies šeit !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
Tiklīdz esi apstiprināts, tad arī tev atūsta 3 HTML kodus kurus tev vajag ievietot attiecīgajos peigos savā mājaslapā, kuri tika norādīti reģistrējoties.

Un priekš Matched , kad esat pieņemti viņu networkā, tad jums ik pa laiciņam vajag aplūkot savu accountu, to var izdarot ielogojoties. Tur arī redzēsiet vai ir kāda reklāma, kas atbilst jūsu saturam, vai nē. Viņi paši individuāli meklē attiecīgo reklāmu priekš jūsu mājenes, taka esat pacietīgi, man ilgākais periods, kuru vajadzēja gaidīt bija gandrīz 2 nedēļas.

P.S. Redzu, ka 2 cilvēki ir 100% apstiprināti iekš Freebies4Webmasters , taka ar .co.uk domeiniem nevajadzētu būt problēmām

Nav man atnācis nekā vēl no tā otrā free4webmasters vai kā viņš tur saucās, piereģistrējos pa dienu

viss butu ok... tikai ja man paypalaa nebutu -191 marcinja... :D ghmzzz..

elementari - to jau biju ieraxtijis sadalja interneta bankas.. kr4 pardevu ebookus un tie panjema chargebackus.. caur :D karti blokjeju lai nepanjem naudu pashi :D

šodien saņēmu atbildi:

Dear Webmaster

Thank you for applying to www.freebies4webmasters.co.uk.

The number of applications we approve is dependent on the number of advertisers we currently have within our network.

We have now reached the maximum number of publishers per advertiser and therefore are unable to accept your application at this time.

However, we will keep you on our register and will inform you as soon as advertisers become available.

If you do not wish to be contacted in the future please email admin@freebies4webmasters.co.uk and we will remove you from our database.

We do not share information with third parties and your information will not be used for any other purpose other than the freebies4webmasters network.

Many thanks for your time and interest in out network.

Kind Regards
The Freebies4Webmasters Team

Nu vot, piešmauca mani.. :P :D

Nu mani gan nē.
Man uz emailu nekas neatnāca, bet es paņēmu forget password - tad ielogojos un saliku tos kodus visur kur vajag un man viss strādā.

Reāli sanāk tā, ja es uztaisu 10 saitus (10domainus), tad mēnesī saņemu 200$ ?

Cik lapas vajag but uz viena saita? Vai informacijai vajag but unikalai? Cik saitus var uz vienu akkauntu?

nē Freebies4webmasters arī izskatās ciet jo kad nozpiež sign up`u tad izmet paziņojumu, par problēmām saitā! un diez vai tāds saits arī maksātu! ok ja šito vairs nav kaukādi līdzīgi ir bez noteikumiem īpašiem? vai arī ar kādus vienkāršākus ar noteikumiem un kādi notiekumi tiem banneriem ir? laikam galvenie ir cik veca lapa ir un kāds apmeklētāju daudzums lapā apgrozas?

Atpakaļ
Tops