IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Interesanta affiliate programma

martins

New member
Pievienojies
29. Aprīlis 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.clubx.lv/affiliates/
Viens no lielākajiem iepazīšanās portāliem Latvijā piedāvā iespēju pelnīt webmasteriem. Iepazīšanās portali ir diezgan strauji augoša nozare, tādēļ klientu skaits pastāvīgi palielinās. Webmasteri, kuri reklamē ClubX.lv, iegūst 20% no ClubX.lv lietotāju maksājumu summas. Ja kāds pamana reklāmu Jūsu saitā, izveido profilu un nopērk piederību, Jūs iegūstat 20%. Diezgan izdevīgi...
Piemēram:
Ja 10 cilvēki no Jūsu saita nonāk saitā, izveido profilu un nopērk Zelta piederību uz 6 mēnešiem, katrs no viņiem samaksās 20LVL. No šīs summas Jūs iegūsiet 10*4=40LVL.
Laba summiņa bez piepūles!!! Tā kā ir vērts par to padomāt!

Nu cik var smelt šitos "bez piepūles" ? Kā nav vajadzīga peipūle ? Uz savu mājaslapu ir jānovirza maksātspējīgi pircēji, "jāiesilda" viņus, lai viņi tik tiešām nopirktu kautko. Vienkārši riebjas lasīt šitos "Pelni Internetā bez pipūles". Jā, ok internetā var pelnīt bez piepūles, ja tu visu esi uzlicis autopilota režīmā, bet lai dabūtu to autopilota režīmu ir jāpiepūlas kārtīgi.

Trenz teica:
Nu cik var smelt šitos "bez piepūles" ? Kā nav vajadzīga peipūle ? Uz savu mājaslapu ir jānovirza maksātspējīgi pircēji, "jāiesilda" viņus, lai viņi tik tiešām nopirktu kautko. Vienkārši riebjas lasīt šitos "Pelni Internetā bez pipūles". Jā, ok internetā var pelnīt bez piepūles, ja tu visu esi uzlicis autopilota režīmā, bet lai dabūtu to autopilota režīmu ir jāpiepūlas kārtīgi.
Liakam piekritīšu tev jaunais cilvēk :D

Breksis teica:
Trenz teica:

Nu kā lai nepiekrīt :D Viens man draugos spamoja šito-es šim prasu tu ko spamo? šis man-da darīt nav ko :D

vectēvs teica:
Breksis teica:
Trenz teica:

Nu kā lai nepiekrīt :D Viens man draugos spamoja šito-es šim prasu tu ko spamo? šis man-da darīt nav ko :D

+1 :D

Atpakaļ
Tops