IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

MLM EN101 Onlainapmaaciiba un partnerprogramma

skrachs

New member
Pievienojies
10. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
EN101 Onlainapmaaciiba un partnerprogramma. Onlainaa pagaidaam var apguut biznesa anglju, spaanju, krievu, latvieshu, kjiinieshu valodas.
Atseviskji modulji apmaaciiba sveshvalodaam beerniem un pieaugoshiem...Modernas apmaaciibas metodes onlainaa. ASV projkets...Latvijaa ir ljoti populaars par to liecina, ka ir izveidota latvieshu valodas apmaaciiba.

Piemeerus var apskatiit
http://boze6.en101.com/ - krievu valodaa apraksts
http://boze1.en101.com/ - latvieshu valodaa apraksts
http://boze2.en101.com/ - anglju valodaa apraksts

Var lapaas izveeleeties jebkuru no 30 valodaam igaunju, ukrainju u.t.t.

Tuvaakajaa laikaa plaano vaacu un franchu valodu apmaaciibas moduljus izvietot.
Taalaakaa naakotnee te buus darbavietas skolotaajiem kas veeleesies onlainaa apmaaciit skolniekus visaa pasaulee...
psihologu, sveshvalodu, u.c. pedagogu darba vietas...

(Bruno atceries! katrai temai savs topiks, un jaliek attiecigajas sadalas)

Es jau arii iemetu pie teemas par kloniem MLM+veertiigs produkts..kaa piemeeru EN101 un intway siikaak...bet nu grupeejiet kaa eertaak

Anglju valodas apmaaciibaa beerniem paraadiijies jauns modulis RADIOTEHNIKA. Pieaugusho moduliii PRO paketee Biznesa anglju valoda-Internets-Datori ir paraadijies 6-aas nedeeljas modulis

Ljoti eerta partnerprogramma kas buuveeta uz MLM baazes principiem. IIsumaa - 5-u liimenju pelniishanas iespeejas (mans daliijums)
1 liimenis - ja tavs piesaistiitais partneris nopeerk pusgada daliibu par 79$ tev iekshkontaa ieskaita 20$..vari noraadiit lai to uzreiz paarskaita uz E-gold kontu.
2 liimenis - par katru pirkumu sanjem punktus par kuriem sisteema maksaa ja esi izpildiijis minimaalo programmu. tad par ieprieksh piesaistiito referaali tu papildus sanjem 10$ kurus var iznjemt un 10$ ar kuriem vari apmaksaat taalaaku daliibu vai paarskaitiit partneriem.
3 liimenis - ja tev partnerkokaa ir viens apmaksaats daliibnieks ar statusu partneris un vien ar statusu skolnieks tad tu dabuu jaunu domeenu ar papildus iekshkontu...man taadi ir divi boze1 un boze2 pamatdomeens ir boze6...tev naak klaat jauns statuss Direktors..ja tev ir vismaz 2-i papildus iekshkonti.
4 liimenis tu sanjem papildus pelnju no taa ka tev ir

Beerniem domaataa anglju valodas apmaaciibas modulii naakusi klaat jauna apakshteema Elektroinstrumenti

Shodien laidu klajaa izsuutiijumu latvieshu valodaa (skati beigaas linku - paraksta vietaa EN101 -). Jau sen man prasiija jaunie interesenti kaa saakt kaa regjistreeties kaa apmaksaat kaa izmantot...Krieviski man jau sen bija shaads izsuutiijums kas automaatiski peec regjsitraacijas nosuuta sagatavotu veestulju paketes...tagad ir arii latvieshu valodaa pirmaas stundas laikaa jau ir 3-s partneri kas uz to parakstiijaas un sanjeema pirmaas veestules...
P.S.
Izsuutiijumaa buus arii biezhaak uzdotie jautaajumi un atbildes arii no shii chata daliibniekiem no diskusijas chataa draugiemlv...Es meedzu parasti savus partnerus reklameet taadeejaadi arii citos savos automatizeetaas pelniishanas sisteemas moduljos...

EN101 var arii apguut arii par komatiem...ir gramatikas modulji bet tikai maksas modulii...par velti var demo versijaa patreneeties dalju no piedaavaatajiem moduljiem. tagad shajaa projektaa var apguut vaacu, krievu, japaanju, spaanju, latvieshu, kjiinieshu un anglju valodas...saita lasiishanas valodu var izveeleeties no vairaak nekaa 35 valodaam arii latvieshu... 8)

EN101_blogs un AmerPAKs. Blogs anglju valodaa pieejams tikai izredzeetiem, bet palasiit var tur ir shis tas interesants it seviskji ja nenaak miegs. atrast var paarejot no galvenaas lapas aukshaa pa labi...

Bet ja ieiesi no galvenaas lapas centraa aukshaa ieraudziisi jaunu linku ar ASV karodzinju _AmerPak...paarejot caur sho linku dabuusi visu nepiecieshamo apmaaciibu kursu, lai sanjemtu ASV pilsoniibu...tur ir gan zveerests, gan citi jaukumi... 8)

kodeejslv atbilde-atraksti kaa tu regjistreejies caur kaadu linku un mees paliidzeesim...Veiksmi!!! 8)

Es gan iesaku EN101...jo pats labpraat caur beerniem paredzeeto moduli apguustu vaardinjus...izrunu un galvenais maaku ieklausiities anglju valodaa...Man ir probleemas ar ieklausiishanos sveshvalodaa un taa izpratni...ja runa iet par anglju valodu...ja runa ir par vaacu, slaavu valodaa nekaadu probleemu...
Taapeec priecaajos ka ar EN101 for kids iisaa laikaa guustu reaalus panaakumus...galvenais katru dienu un treneet un treneet...man sadziivee nav jaarunaa anglju valodaa taapeec ar EN101 es sho tukshumu aizpildu...un ciinos ar vecuma plaanpraatiibu treneejot atminju... 8)

Paraadiijushies jauni servisi AmeriPack- viis tiem kas grib ieguut ASV pilsoniibu...modulis tiem kas grib iestaaties kaada no ASV koledzhaam -iestaaju paarbaudiijumu testi. Beernu sadaljaa maacaamies anglju valodu-21 jauna flash speele un virtuaalaa klaviatuura speeleeshanai pirmskolas vecuma beerniem...Pagaidaam var apguut Japaanju, kjiinieshu, krievu, spaanju, vaacu, latvieshu un anglju valodas...darbavietas skolotaajiem nav atklaatas onlainaa...nAACIS KLAAT BLOGS en101...

jā interesants veids kā piesaistīt MLM partneru programai, bet es zinu citu vienu ASV (laikam arī MLM) programma, bet tajā par iesaistīšanos ir jāmaksā 1000$, ļoti daudz labas atsauksmes, admins zvana katram, ir audio konference.

Tur jau taa lieta ka jaamaksaa 1000...es par taadu daliibu arii refiem zvaniitu un veel no riitiem meegjinaatu satikt!!! :lol: lai savukaart EN101 daliiba par pusgadu sanaak maksaat kaadus 34Ls...un jau no pirmaa partnera kas nopeek PRo paketi vari sanjemt 30LS atpakalj uzreiz....(maksaa sponsors no ienaakumiem)!!!! :P

Atpakaļ
Tops