IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate SAT Partnerprogramma -- $50 par katru pirkumu!

SpicyRobby

New member
Pievienojies
16. Maijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

SAT - SpicyAuctionTemplates.com - piedāvā eBay mārketinga un dizaina produktu.

Partneri par katru pirkumu, ko viņu novirzītie lapas apmeklētāji izdara, saņem ļoti
reālu naudu - $50. :wink:

Mēs ar Andy vadam Refer.lv - http://refer.lv - kur viss izskaidrots.

Vakar lapa beidzot 'uzgāja gaisā' :lol: tā kā - iečekojat. Viss ir izskaidrots
galvenajā lapas video - ja kas neskaidrs, arī forums mums ir.

Partnerprogramma tiek vadīta caur ClickBank.com - tā kā ar naudas izmaksām viss
ir čikiniekā! :P

Robby

Nu ta beidzot refer ir palaists, jālien iekšā jāskatās kas tik ilgi tika sildīts :D

Nu beidzot ir gaisā gan! :wink:
Es jau skatos - esi iekšā - droši aicini citus arī līdz! :wink:

noderīgi rakstiņi tiem, kas vēl apgūst affiliate, iesaku izlasīt ;)

Klau, par to SAT Affiliate programmu, negribu neko mācīt, vai kā. Bet varbūt jūs varētu apsvērt domu darboties caur Pepperjam Affiliate Programmu. Jo, ir ļoti sīki detalizēta statistika, uz kuru baneru vis vairāk spiež, un tā tālāk. Komisju izmaksā 2 reizes nedēļā, LAI KĀDA VIŅA BūTU, un izmaksā caur PayPal. Es vienkārši domāju, ka šādi varētu vairākiem affiliate patikt, jo nav ķēpas ar čekiem utt. Kā arī nav ilgais laiks jāgaida kamēr čeks atnāk līdz Latvijai, un kamēr tas tiek caur visām bankas operācijām, kā arī nav jālūdz dievs, vai mūsu svētīgais Latvijas Pasts vispār to līdz mums sekmīgi atgādās. Tiesa gan parnetris (affiliate), lai varētu pievienoties ir jābūt savam saitam, bet es domāju tie kas +/- nopietnāk nodarbojas var taču hoķ bi domeinu pa $3 nopirkt un hostot uz freehostia.

Negribu nevienu te mācīt, gan jau, ka jūs paši zinat labāk, vinkārši tāds padoms :)

Es domaaju ka jums vajadzetu vel izdomaat kaukaadus procentus par to ka affiliate piesaista citu affiliate.. tad taa lieta domajams aizies vel globalaak ;)

Es jau plinti sen iemetu krūmos :D Ebay biju ielicis vienu listingu kurš drīz beigsies-traffics zems, ja salīdzinam ar citiem clickbank produktiem ko esmu tirgojis ebay. Sale-protams neviena. Spicy clickbank rādītāji turās nemainīgi, Kāda jēga ja es sūtu uz turieni visitorus, kur pastāv ļoti liela iespēja ka viņi paņems citu produktu-kurus IR izdevīgāk ņemt?! Tad kāda tam jēga-tad labāk es tirgoju produktus kuri ir jau populāri un pieprasīti.
Nu tas mans viedoklis īsumā, bet protams tas ir diskutējams jautājums.

SpicyRobby un Andy-nekā personīga 8)

Savā ziņā vectēvam taisnība. Jo cik dabujis esmu darboties ar citiem merchantiem, tad tie izmaksās komisijas maksu par vienalga ko klients nopirks (daudzos e - shopos šā ir). Bet cik lasot SAT noteikumus, tad es tikai dabūšu komisiju, ja viņi nopirks tikai templeitu. Ja mans traffics nopirks kādus citus elementus, tad es varu sēdēt uz īkšķa. Njā, savā ziņā noteikumi nudien nav pievilcīgi priekš Affiliate Marktera. A kāds vispār tieši tiem templeitiem conversion rate ir ? Kāds zin ? Varbūt pat nav jēga smērēt rokas.

Neko sliktu negribu teikt, bet nedaudz abidna paliek, ka atkal grib uz manīm kautko ietaupīt, lai tik es dabūtu mazāku summu, kautgan daru savu darbu godam. Tās ir partneru attiecības, vienkārši, abiem ir jābūt izdevīgi, nevis viens mēģina ietaupīt kautko.

But that's just my humble opinion...

Es tikai nesaprotu, kāpēc clickbank uzrāda komisiju 10 dolārus, nevis 50????

Atpakaļ
Tops