IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate EBay - Trafika Ģenerēšanas Paradīze

Par metodi runaajot, interesanti, ljoti pat interesanti, achgaarnais gaajiens.

Ko es biju iedomaajies, ka tu iedosi affiliateem ebooku kuru vinji var nobrandot un tad pardos par 1-3$ un lidz ar to katrs pirceejs ir hot prospect, taa saciit;)

Prestons teica:
Andy teica:
Kas, tev nav Visa Electron karte? Tā tak pat visiem pensionāriem Latvijā ir!!!
Ir,bet Paypalaa raada ka neder un jaasazinaas ar banku!Hansai prasiiju vinji tolkam neatbildeeja!Pateica ka tad lai njemu Visa clasic

nezinu par citaam bankaam, bet hanzenes elektronene tok neder; principaa neder neviena karte kas nnjmeta pa 2-5ls;

Vieniigais bonus ir tas ka latvijas Bankserviss pienjem musu vieteejos elektronus utml;) vari noreekjinaaties par picu utml:)

sandis teica:
Par metodi runaajot, interesanti, ljoti pat interesanti, achgaarnais gaajiens.

Ko es biju iedomaajies, ka tu iedosi affiliateem ebooku kuru vinji var nobrandot un tad pardos par 1-3$ un lidz ar to katrs pirceejs ir hot prospect, taa saciit;)

Kā jau sākumā minēju, EBay var izmantot dažādi. Šis variants, ko tu piemini, ir viens no labākajiem, bet tas prasa diezgan pamatīgu darba ieguldījumu,līdzekļus un zināšanas, lai to paveiktu pareizi. Turklāt, kā viņi saņemtu samaksu, ja PayPal neatļauj sūtīt uz LV konta? Es gribēju parādīt ko pavisam vienkāršu un lētu.

Visa Electron neder? Es aizvakar pirku caur PayPal ar Unibankas Visa Electron - bez probļem!

Andy teica:
Kas ir Open1 karte?
Karti vajag lai veiktu maksājumus caur PayPal. No LV, manuprāt, viņi pieņem Visa, Mastercard, Visa Electron

open1 ir sitada http://hansabanka.lv/pakalp/pr_2_4.php ;) bet laikam jau neder :(

Nez man ir vienkārši VIsa bez kaut kādiem Clasic vai Business... Un man ar to karti nebija problēmu reģistrēt Paypal kontu :)

Nu ja tiešām Visa Electron neder, tad jāpaņem Visa Virtual - tai nu točna vajadzētu derēt!

CSharp teica:
Nez man ir vienkārši VIsa bez kaut kādiem Clasic vai Business... Un man ar to karti nebija problēmu reģistrēt Paypal kontu :)

nu Clasics jau ir parastaa visa - bez elektron pieraskta :)

bet jocigi ja unibanka der bet hanzene, ne; likas ka hanzene tomer viskrutaka banka;) lol

a kaads man var pastaastiit kaa man to naudu no sava bankas konta ieskaitiit Paypal? :D

Tavs paypal kons ir sasaistīts ar karti, nauda tiks atvilkta automātiski, nav nepieciešams neko pārskaitīt.

Bet vai tam maksājumam nav arī kāda komisijas maksa? nebūs tā, ka es nopirkšu to produktu par 0,01Ls, bet būs vēl kāda komisijas maksā 3Ls?

Nopirku domēnu, forwardēju uz tavu lapu, rakstot savu linku adresē. Bet kad tava lapa atveras man tas kliks neieskaitās - aiziet uz tavu sākumlapu. tad jau iznāk, ja tas cilvēks nopirks komisijas maksa netiks nevienam, jo neuzrādās ka atnācis no mana linka.
Vai varbūt kā savādāk jādara?

Briksons teica:
Bet vai tam maksājumam nav arī kāda komisijas maksa? nebūs tā, ka es nopirkšu to produktu par 0,01Ls, bet būs vēl kāda komisijas maksā 3Ls?
Nav komisijas maksas tiko pats pārbaudīju ;)

Briksons teica:
Nopirku domēnu, forwardēju uz tavu lapu, rakstot savu linku adresē. Bet kad tava lapa atveras man tas kliks neieskaitās - aiziet uz tavu sākumlapu. tad jau iznāk, ja tas cilvēks nopirks komisijas maksa netiks nevienam, jo neuzrādās ka atnācis no mana linka.
Vai varbūt kā savādāk jādara?

Nu es nezinu kā tu viņu forwardēji, bet visam jāstrādā tāpat.

nepaarsuuti to lietotaaju uz index lapu bet u affiliate linku. Un pasties vai pie visitoriem nevis pie unique paraadaas par vienu cilveeku vairaak :)

Pie kopējiem visitoriem parādās, bet neparādas tur kur custom keyword links - nu bet tas jau nebūtu nekas.
ok viss notiek :)

Murgs kaut kāds !!! Jābūt 5 dienas ebay lietotājam tikai tad var sākt postēt atsauksmes :(
Varētu padomāt, ka pirmajā dienā uzreiz neko nedrīgst pirkt. Nu ir gan izdomājuši.
Atkal bizness apstājas uz 5 dienām :D

Briksons teica:
Murgs kaut kāds !!! Jābūt 5 dienas ebay lietotājam tikai tad var sākt postēt atsauksmes :(
Varētu padomāt, ka pirmajā dienā uzreiz neko nedrīgst pirkt. Nu ir gan izdomājuši.
Atkal bizness apstājas uz 5 dienām :D

Nopietni???
Sviests kaut kāds :idea: :idea: :idea:

Atpakaļ
Tops