IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate EBay - Trafika Ģenerēšanas Paradīze

Andy

New member
Pievienojies
6. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
O.K. domāju - ko tur taisīt video, jo šitā lieta ir ļoti vienkārša, ātri apgūstama!

EBay piedāvā dažādas trafika un leads ģenerēšanas veidus, bet šis piegājiens būs visvienkāršākais un lētākais.
Kas Tev būs vajadzīgs:

***EBay konts
***PayPal konts
***Kredītkarte (Visa, Mastercard) vai Debetkarte (Visa Electron)
***Domēns

1)
Tev būs nepieciešams atvērt EBay.co.uk kontu. To tu vari izdarīt spiežot šeit.

2)Atvērt PayPal kontu. To tu vari izdarīt spiežot šeit.

3)Kredītkarte vai Debetkarte - nu te viss ir skaidrs :D

4)Domēns, kuru pāradresēt uz izvēlēto lapu. Nu te jāpameklē internetā, kurš darījums tev ir visizdevīgākais. Pērkot domēnu, atceries, lai tas būtu viegli iegaumējams, saistīts ar lapu uz kuru tu vēlies virzīt apmeklētājus. Labāk ir izvēlēties .com domēnu, jo tas tomēr ir īstais DOMĒNS!!! :D

Tad, kad visi iepriekšminētie soļi ir izdarīti, vari sākt virzīt targetētus apmeklētājus uz tevis izvēlēto lapu.
Sistēmas princips ir ļoti vienkārš - pirkt info produktus par 0.01 Ls un atstāt reklāmas tekstu ar domēna nosaukumu feedback izskatā. Kā es to izdarīju vakar:

feedback.gif

Un tas būtībā arī ir viss! Lai sameklētu šos 1 sant. produktus ejiet uz kategoriju - Everything Else/Information Products. Tad kreisajā pusē ievadiet cenas kritēriju no 0.01 līdz 0.01

Dienā ir iespējams iegādāties simtiem šādu 1 sant. ebooku.

Protams, kādam tas var izskatīties kā spams, bet es vēl vakar pārlsīju EBay feedback noteikumus un tur nav aizliegts šāds modelis. Nu un kas nav aizliegts - tas ir atļauts :D :D :D

Nu tas tā īsumā - jautājiet kas nav skaidrs, lai nesanāk nepatikšanas :!: :!: :!:

Kas ir Open1 karte?
Karti vajag lai veiktu maksājumus caur PayPal. No LV, manuprāt, viņi pieņem Visa, Mastercard, Visa Electron

Okey labi dzīve skaidra, šito piemēru sapratu! Diezgan interesants, okey itkā viss butu labi, paypal ari varetu atvert bet joks slepjas tajā kur dabūt domēnu? Labi zinu nopērku domēnu nu cik te teica ka itā var dabūt par 6$ gadā .com domēnu, okey labi to paņemu a ā es mācēšu pārvirzīt to referal linku un to savu domēnu?

Ja esmu jau reģistrējies vācu ebay.de, vai man jāpārreģistrējas uz ebay.co.uk?

Labāk uztaisīt jaunu kontu, nebūs jāčakarējas ar regional settings, turklāt daudzus produktus tev var arī nerādīt iekš .de!

Vispar ir vel jautajumu! Hm...es registrejos ebay.com bet tas laikam nav viens un tas pats nu okey tagad registreshos ari tur, bet nu jautajums ta,. cik saprotu tas ir kaut kadas letas gramatas vai kas ko tur peerk? Jeb ta ir vnk maza informacija kas atnaks kaut kur piemeram uz e-pastu? Ja tā ir fiziska grāmat vai vinja man atnāks uz Latviju..? :lol: Vel ir joks, piemēram okey es nopērku to preci un es varu ierakstīt tajā feedback savu komentāru, a to komentaru redzes visi kas aktīs tā pārdevēja produktu? Tad jau izdevīgāk pirkt preci no pārdevēja kas pārdod daudz preces un viņu vairāk skata

Tās būs e-grāmatas, kuras parasti atsūta uz e-pastu vai atsūta linku, kur lejupielādēt produktu.

Protams, feedback redzēs pārējie pircēji (tur jau tas suns aprakts :D ) un labāk ir pirkt no lielajiem!

Citi pārdevēji arī uzliek limitu, ka tu vari nopirkt tikai ierobežotu skaitu produktu noteiktā periodā,

Izklausās (izskatās) interesanti, un kāds ir efektivitātes koeficients?

P.S.
Tagad vajadzētu pārdevēja noktu un lai tik pērk informāciju :D

Es neesmu veicis nekādus ekstensīvus testus, bet padomā loģiski - tam ir jāstrādā!

Nu vismaz vakar no 0.05 Ls es nopelnīju 97 Ls :D :D :D Protams, tā bija cūkas laime, bet vienalga - tas parāda, ka šis piegājiens strādā! It īpaši uz tādiem "make money online" produktiem!

Kādu kontu atvērt paypalā - personal, premier vai business? Pie personal konts rakstīts šis: Personal accounts cannot accept debit or credit card payments

Ņem personal account - tu jau tāpat nevarēsi saņemt naudu (un tas šajā sistēmā nav vajadzīgs), jo atrodies Latvijā.

hmm es biju gaidījis kaut ko labāku īstenībā jo šitā sistēma ir tīrā laimes spēle, ja tas nav kārtīgi notestēts, jo kā jau pats teici tev paveicās... Bet nu ok nav man žēl iztērēt 1Ls un 100 linkiem un tad jau paskatīšos vai no tiem 100 kaut viens kaut ko nopirks :D

CSharp teica:
hmm es biju gaidījis kaut ko labāku īstenībā jo šitā sistēma ir tīrā laimes spēle, ja tas nav kārtīgi notestēts, jo kā jau pats teici tev paveicās... Bet nu ok nav man žēl iztērēt 1Ls un 100 linkiem un tad jau paskatīšos vai no tiem 100 kaut viens kaut ko nopirks :D

Kāpēc tīrā laimes spēle? Es teicu, ka man paveicās tāpēc, ka es nopirku tikai 5 grāmatas, iztērēju 0.05 Ls un nopelnīju 97 Ls. Ne jau šī sistēma ir laimes spēle!

Tu padomā pats - cilvēki skatās feedback, ierauga tavu rejkamēto lapu un aiziet paskatīties - kas tur interesants! Vai tad tas nav reklāmas mērķis???

Turklāt EBay apgrozās cilvēki, kuriem ir PayPal konti, kuri ir potenciālie pircēji!

aha būs jāpamēģina un tad jau rādīšu jums te savus rezultātus lai iedrošinātu citus :)

Ir jau labi,bet man shis variants iet secen jo manu meeslaino karti PayPal nenjem preti!Taapeec jaameklee citi veidi :(

Kas, tev nav Visa Electron karte? Tā tak pat visiem pensionāriem Latvijā ir!!!

Andy teica:

Musu Visa Electron ir ar ierobezhojumiem. Mums vajag Visa Clasic vai Visa Business :) Parastas kartes iet ieskrieties;)

Andy teica:
Ir,bet Paypalaa raada ka neder un jaasazinaas ar banku!Hansai prasiiju vinji tolkam neatbildeeja!Pateica ka tad lai njemu Visa clasic

Atpakaļ
Tops