IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

crewbux

Veči atklājuši, ka pie lielo reklāmu skaitu ir vainojams bugs instant adu sistēmā :D .. un vēl daudz fičas esot ļoti bugainas (piem., kad kontā vairs nav ne $, tad var vēl konvērtēt neeksistējošu naudu reklāmām u.t.t)

Tagad, lai saņemtu izmaksu ir 50% no izmaksas jāinvestē atpakaļ Crew'a :) .. un būs tikai 45 cilvēki, kas saņems izmaksu ik pēc ~3 dienām.

Ja neinvestē, tad izmaksu saņems daudz ilgākā laikā...

Ko nozīmē jāinvestē atpakaļ? Jāpērk refi , jāpērk adi vai kas?
Un no balances to var darīt vai jāpērk no alertpay un pirms tam vai pēc kad ir izmasksāts?

Briksons teica:
Ko nozīmē jāinvestē atpakaļ? Jāpērk refi , jāpērk adi vai kas?
Un no balances to var darīt vai jāpērk no alertpay un pirms tam vai pēc kad ir izmasksāts?
Refus var tikai caur AlertPay/PayPal.

Jā .. jāpērk refi un adi ...

no kura laika sāk skaitīt?
es tur jau esmu ļoti daudz izpircis ados :)

Briksons teica:
no kura laika sāk skaitīt?
es tur jau esmu ļoti daudz izpircis ados :)
Pačeko forumā, kad ir sākums ... tur ir rakstīts, ka visi adi/refi kas pirkti iepriekš neskaitās ...

:D :D Konvertēt uz adiem var sākot no 90$ tikai

Domāju tas speciāli lai nebūtu jāmaksā kādam :(

šita lapa ,izskatās,ir beigusi savu misiju. pilnigs bardaks un neticami noteikumi :evil:

Kas notika ar crewbux ?! man tur 8$ bija =)...
Tagad jau pat ieiet nevar !!!
Laikam jau pagalam servers.....

Eu var kāds iedot topiku kur rakstīts kas tieši jāpērk un kāda ir tālākā procedūra , lai saņemtu izmaksu ????

Pērc jebko ieguldot 50 % no izmaksas, tad saņemsi izmaksu ātri! Ja nepirksi, tad tavas izmaksas visulaiku atcels!

Crewā strauji ir samazinājies aktīvo lietotāju skaits! No 1 372 910 lietotājiem pēdējo 24 h laikā tikai 1700 premium lietotāji bija aktīvi!

Alex250 teica:
Crewā strauji ir samazinājies aktīvo lietotāju skaits! No 1 372 910 lietotājiem pēdējo 24 h laikā tikai 1700 premium lietotāji bija aktīvi!

visos lielajos PTC forumos crewbux vārdam blakus atrodas melnais SCAM.
Neviens normāls cilvēks pēc šādiem gājieniem naudu iekšā vairs neliks. Arī jaunus lietotājus, kuri kaut nedaudz ar galvu domā, tagad problemātiski dabūt. Šie apstākļi agri vai vēlu crew nogalinās...
Šajā biznesā ja admins vienreiz pazaudē lietotāju uzticību, to atgūt ir nežēlīgi grūti vai pat neiespējami.

No šodienas ir iespējams saņemt INSTANT izmaksu!

Bet ir jānosūta 100$ komisijas maksa, lai saņemtu instant izmaksu un jābūt Honest vai Elite memberim :)

Ir iespējams dabūt instant izmaksu līdz 250$

Vienīgais noteikums, ka ir jānopērk 500 refu paka pa 480$ :D :D

Atpakaļ
Tops