IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate ClubX.lv affiliate programma - saistoša!!!

ClubX.lv admin

New member
Pievienojies
7. Maijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.clubx.lv/affiliates
Viens no lielākajiem iepazīšanās portāliem Latvijā piedāvā webmasteriem kļūt par mūsu partneriem un nopelnīt naudu. ClubX.lv partneru programma ir viegli lietojama un tā ir bezmaksas. Iepazīšanās portāli ir diezgan strauji augoša nozare, tādēļ klientu skaits pastāvīgi palielinās. Webmasteri, kuri reklamē ClubX.lv, iegūst 20% no ClubX.lv lietotāju maksājumu summas. Ja kāds pamana reklāmu Jūsu saitā, izveido profilu un nopērk piederību, Jūs iegūstat 20%. Diezgan izdevīgi...
Piemēram:
Ja 10 cilvēki no Jūsu saita nonāk saitā, izveido profilu un nopērk Zelta piederību uz 6 mēnešiem, katrs no viņiem samaksās 20LVL. No šīs summas Jūs iegūsiet 10*4=40LVL.
Mēs esam atvērti kā privātpersonām, tā arī kompānijām.

Psc. pat ClubX.lv admins spamo :evil: Var uz reiz saprast kādā līmenī tur viss notiek :D

Un kādā līmenī????
Mēs tikai piedāvājam šādu iespēju, nevienam nekas netiek uzspiests, un tie kas jau ir iesaistījušies mūsu Affiliates programmā ir apmierināti. Kapēc gan lai nenopelnītu lieku naudiņu neizejot no mājas....

nejau projekta vaditajam ir jaspamo forumos.... tas ir tas pats kas firmas ipashniekam meklet klientus ejot pa ielu.. :D

ClubX.lv admin teica:
Un kādā līmenī????
Mēs tikai piedāvājam šādu iespēju, nevienam nekas netiek uzspiests, un tie kas jau ir iesaistījušies mūsu Affiliates programmā ir apmierināti. Kapēc gan lai nenopelnītu lieku naudiņu neizejot no mājas....

Kādu laiku atpakaļ man zvana pie durvīm > es pieeju> atveru, a tur priekšā kents ar čiksu un abi ar lieliem smaidiem man saka RU:" U VAS SEVODŅA PRAZŅIK!!! :idea: " Es šiem prasu kas par prazdņiku :P tie man atbild: " Mi kvam prišļi" :D un tālāk ez bez elapas kad sāka man stāstīt ka ir nezkādas tur GIGA kompānijas čut ne prezidents un mēģināt notirgot kaut kādus mēslus :D
tāds man ir secinājums par tavu līmeni....

loud teica:
nejau projekta vaditajam ir jaspamo forumos.... tas ir tas pats kas firmas ipashniekam meklet klientus ejot pa ielu.. :D

Kāda atšķirība kurš ko dara.
Visas firmas un portāla interesēs ir piesaistīt jaunus klientus un sadarbības partnerus...un tad nav nozīme kurš un kā to dara...ja no tā ir rezultāti, tad viss ir OK.
Un kapēc gan to nepamēģināt....no Jums tak nauda netiek prasīta...tikai reģistrācija un aktivitātes tālāko klientu/lietotāju piesaistē(kur Jūs esat ieguvējs)...un tas atkal neko nemaksā...

vectēvs teica:
ClubX.lv admin teica:
Un kādā līmenī????

Kādu laiku atpakaļ man zvana pie durvīm > es pieeju> atveru, a tur priekšā kents ar čiksu un abi ar lieliem smaidiem man saka RU:" U VAS SEVODŅA PRAZŅIK!!! :idea: " Es šiem prasu kas par prazdņiku :P tie man atbild: " Mi kvam prišļi" :D un tālāk ez bez elapas kad sāka man stāstīt ka ir nezkādas tur GIGA kompānijas čut ne prezidents un mēģināt notirgot kaut kādus mēslus :D

Tā runā cilvēks kas nav pat pamēģinājis, un kam nav pat tik daudz intereses kā piereģistrēties....bet Jūsu darīšana....

neenu jaa bet pa neko labu tas neliecina... bilss geits ari nesezh elkora un netrigo office pie kases...

tici man, šajā forumā džeki zina, kas ir labs produkts, ko var pārdot un ar to nopelnīt un kas nē... ar šitādu spamu iespaids nepaliek tas labākais, spams ir spams un tas, ka Jūs to atbalstiet, tas parāda arī projekta turpmāko attīstību - saits tiks nodrazāts pa visiem kaktiem tā, ka maz neliekas un visiem būs pirmais iespaids (ne tas labākais) radīts.
Affiliate mārketingā ļoti liela nozīme ir produkta, brenda, kompānijas reputācijai. Tagad ir tāds iespaids, ka "kaut kā dajebkā", pat ar spama palīdzību, vēlaties savākt klientus. Man kā potenciālājam reklamētājam ir iespaids, ka arī maksāsiet komisijas "kaut kā dajebkā"... vienvārdsakot zūd uzticība... spama kaitīgumu laikam jau skolu programmās ir jāiekļauj, ja vēl tas nav izdarīts.

ClubX.lv admin teica:
vectēvs teica:
ClubX.lv admin teica:
Un kādā līmenī????

Tā runā cilvēks kas nav pat pamēģinājis, un kam nav pat tik daudz intereses kā piereģistrēties....bet Jūsu darīšana....

To gan tu labi pateici, man tiešām nav nekādas intereses pamēģināt un piereģistrēties, pilnīgi piekrītu tev :D

Da liekat cilvēkam svētu mieru, kautkā jau maizīte jāpelna! Spams ne spams, vinja projekts un lai tak šis dara ko grib, visiem vienmēr būs sava taisnība tam nu nepalīdzēs! :P

Īsti nesapratu par ko cilvēkam uzbrauciens, ir projekts uz kura ir jāpelna, un to viņš arī dara, arī Andy un scrach saviem projektiem paši meklē trafiku. Un ja nemaldos tas clubx ir lietuviešu projekts.

Atpakaļ
Tops