IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Clickbank

jauntevs

New member
Pievienojies
11. Jūnijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Kad gribu ko pārdot obligāti ir jāiet katrā lapā un jāreģistrējas affiliate .. , nevar vienkārši izvēlēties preci un tad create hoplink Ja jā tad kas būtu jāraksta pie Tracking ID (Optional): ?

jauntevs teica:
Kad gribu ko pārdot obligāti ir jāiet katrā lapā un jāreģistrējas affiliate .. , nevar vienkārši izvēlēties preci un tad create hoplink Ja jā tad kas būtu jāraksta pie Tracking ID (Optional): ?

Nav obligāti jārēģ. vnk create hoplink, savu clickbank nicu. piem. http://vectevs.affstocks.hop.clickbank.net/ un viss

Kā jūs latvijā klikbankas čekus saņemat? Cik dienas paiet kamēr atnāk, cik dienas paiet, kamēr ieskaita, etc..?

Aha shito es ar gribetu uzzinat, ka ir ar tiem ClickBank chekiem...

čeki kā čeki, iesniedz bankā, mēnesi pagaidi un nauda būs kontā.

Cik ilgs laiks paiet, kamér čeki atnāk līdz latvijai? Man te čeku izsūtīja 1 oktobrī, bet vēl nav atnācis.

1 oktobrii izsuutija atnax tev vinsh uz 1 novembri... aiziesi uz banku kontaa sanjemsi uz ziemassvetkiem :)

ne naudu sanems jau novembra beigas vai decembra sakuma.

irir ja pastaaa pazuudis ta vsp palixi bez naudas :DD :))

Un tā arī gadās? Ka pastā pazūd? Par to jau pastu var sūdzēt tiesā, prasīt kompensāciju. Es, vot, domāju, moš derētu tādu štelli izbīdīt...sarunāt, ar kādu amerikāni, ka viņam uz banku pārskaitīs un tad viņš tev kaut kā vēlāk pārskaita...bet atkal vai tur nebūs ņemšanās ar tiem visiem nodokļiem...

nu ir itka bijushi gadijumi :)).. un diez vai tu kko piedzisi no tadas iestaades ;))... nuu runaat ar amerikani buutu arii tikai laika skjieshana.. apchakaretu tevi ka nemetas..

Kur var meklēt kādus pierādījumus (bankas izrakstus utt.) par to, ka kāds ar clickbank kko saņēmis?

Endzza teica:
Kur var meklēt kādus pierādījumus (bankas izrakstus utt.) par to, ka kāds ar clickbank kko saņēmis?

Clickbank ir viens no lielakajiem affiliate tikliem pasaulee un tev vel vajag pieradijumus? :D

nu ok reku CB:
k526fy.jpg

un reku LKB:
r1svbu.jpg

Man nekas nesanāk! Jau kā 2 nedēļas click bank stāv viss pa nullēm. Es saliku tos promot hoplinkus forumos visādos atbilstošos, epastus sūtīju, facebook, twitter, blogger...., kas vēl jādara??? Gribu naudu, jaunas kurpes :P

Clickbank ir ļoti augsta konkurence, tāpēc jāpiestrādā kratīgāk ..

Drošības pēc pajautāšu. Signup formā pie payee name jāraksta vārds un uzvārds?

Es izvēlējos produktu un izveidoju hoplinku. Vai clickbankā uzrāda statistiku cik klikšķu bijuši un kur man uzrāda visus partnerus. Patiešām nevaru atrast.

Atpakaļ
Tops